2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim aslında 10 haftalık pek mümkün değil karin çıkması şişkinlik olmasın o :) şaka bi yana ilk hamilelikte hemen çıkmıyormuş karin
Valla bilmiyorum ilk hamileligim degil bu oglumdada karnım cok büyüktü benim ama büyük olmasıda sıkıntı aç karnına bile montumu zor kapatıyorum

Insallah canim.Benim moralimi bozan az once bir sitede hamile birini gordum 10 haftalik hamile imis ve karni cok belirgindi.Benim ise hicbir belirginlik yok ve 11. haftadayim.O yuzden biraz tedirgin oldum acikcasi.
canım kiloylada alakalı olabilir. bende bakıyorum internetten şuan benim haftamda olanların karnı daha büyük, boyla da alakalı olabilir. karın kısmın uzunsa daha geç çıkabilir mesela benimki öyle. boyum uzun oldugu için kısa boyluya oranla daha az belirgin

Sebogelin canım kan testi vermiştim bundan mı bahsediyorsun hemoroid mi ne varmış o 13.6 çıkmıştı gayet iyi demişti . kansızlık için farklı bi test yapılıyorsa onuda yaptırırım gidince

Sebogelin aynen öyle canım büyük rahatlık valla :) ben şimdilik hamile külotalmadım ama yüksek bel pamuklu külotlardan aldım onuda yıkayıp giydim valla harika :) boşu boşuna günlerdir eziyet ediyormuşum kendime :)

Ben zaten kilolu olduğum için göbeğim var, o yüzden hic anlamıyorum cıkıp cıkmadıgını. Bu dönemde 1 kg aldım o da diyeti bıraktıgım için olsa gerek. Aksam kontrolüm var, o kadar korkuyorum ki, insallah her sey yolundadır. 10+1 im bugün ultrasona göre. Sata göre tam 11

Valla bilmiyorum ilk hamileligim degil bu oglumdada karnım cok büyüktü benim ama büyük olmasıda sıkıntı aç karnına bile montumu zor kapatıyorum
Sağlıklı olsunlar da karında büyüsün ya hamileliğin en güzel yani bence yani bana göre ilk olunca benim hemen karnım büyüsün istiyorum

Sağlıklı olsunlar da karında büyüsün ya hamileliğin en güzel yani bence yani bana göre ilk olunca benim hemen karnım büyüsün istiyorum
Büyür canım benim karnım erken cıktı göbekli biride degildim bebekler saglıklı olsunda carşamba günü gidicem inşallah herşey yolundadır hepimizin bebegide iyidir inşallah kızlar

Guzel haberlwrle geliceksin insallah kuzum bmmm

Büyür canım benim karnım erken cıktı göbekli biride degildim bebekler saglıklı olsunda carşamba günü gidicem inşallah herşey yolundadır hepimizin bebegide iyidir inşallah kızlar
canım aynı gün gidiyoruz bende çarşamba gidicem allahın izniyle , saat kaçta senin ki

Ben ilk gebeligimde ilk 3 ayda 6 kilo verdim. Birak almayi verdim yani ama bebegim cok saglikliydi cok sukur kilo almayla hic alakasi yok bebegin

Yok yok ayrı bi testi yok olsa çıkardı bunda. Sen doktoruna bi sor ya gebelilte belki de normaldir arada tansiyonumuz da düşüyor ondan da olabilir

Yok yok ayrı bi testi yok olsa çıkardı bunda. Sen doktoruna bi sor ya gebelilte belki de normaldir arada tansiyonumuz da düşüyor ondan da olabilir
aynen canım soracağım zaten çok şükür bundan başka bi şikayetim yok ama sebebini merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…