Ya sorma sorma, ödüm patlıyor bir yandan, bir yandan umutlanıyorum. Cok karmasık duygular. Her sey yolundaysa bir oh cekicem. Bu muhtemelen 3 gun surecek sonra iple diger randevuyu cekicem endiseli heyecanlı... ay ne zor işler
yok canım çok şükür bir sıkıntım yoktu son 1 haftadır oluyor diyebilirim. önemsemiyordum ama geçen gün 1 saate yakın sürdügü için korktum . acaba aç kalınca mı oluyor yada başka bişeyden mi dinliycem bi kendimi, mesela dün oldu 10 dk sonra geçti. kalbimin sesini duyuyorum resmen. güm güm diye feci bişey
Canım muhtemelen tansiyonla ilgili... benim 2 hafta öncesine kadar oluyordu. Gogsumde kalbimi hissediyordum elimi üstüne koyup elimle sakinlestirmek istiyodum oyle sacma bir his. Gecti ama 1-2 haftadır yok. Ben tansiyona baglıyorum. Alet aldım daha gelmedi. Ölcücem arada... muhtemelen benim arada düşüyor arada cıkıyor.
Canım muhtemelen tansiyonla ilgili... benim 2 hafta öncesine kadar oluyordu. Gogsumde kalbimi hissediyordum elimi üstüne koyup elimle sakinlestirmek istiyodum oyle sacma bir his. Gecti ama 1-2 haftadır yok. Ben tansiyona baglıyorum. Alet aldım daha gelmedi. Ölcücem arada... muhtemelen benim arada düşüyor arada cıkıyor.
öyle mi belki o an ki tansiyonla alakalı bi durumdur. korkuyorum yığılıp kalıcam diye öyle ki korkunç bi durum. o an derin nefes alıp versem veya uznsam su içsem ne yaparsam yapayım geçmiyor. sonra kendiliğinden gidiyor
evet canım üst kısmı lastikli olanlardan aldım , fermuar düğme aç kapa derdi yok valla çok rahatmış , taytını da ilerleyen zamanlarda giymek için aldım :)
evet canım üst kısmı lastikli olanlardan aldım , fermuar düğme aç kapa derdi yok valla çok rahatmış , taytını da ilerleyen zamanlarda giymek için aldım :)
ben ilerki dönemde nasıl kilo alırım bilemediğim için almak istemedim alt yapı var alabilirim :) gerçi geçen tartıldım 1 kilo almışım kendimi 5 kilo almış gibi hissediyordum şişkinlikmiş hep
Ya sorma sorma, ödüm patlıyor bir yandan, bir yandan umutlanıyorum. Cok karmasık duygular. Her sey yolundaysa bir oh cekicem. Bu muhtemelen 3 gun surecek sonra iple diger randevuyu cekicem endiseli heyecanlı... ay ne zor işler
Ayy aynen otur düğme aç kalk kapat bende erken diye giymiyodum hamile pantolonumu geçen hafta giymeye başladım büyük rahatlıkmış üstü penye olanlardan bnmkide
canım benimki geç döllenme oldugu için imzadaki tarihten 5 gün sonra ya tekabül ediyor. ama tabi allahın dediği olur. inşallah o günlerede sağlıkla ilerleriz o zaman sen ikili testi yaptırdın mı , biz bugün 11+4 üz
Ayy aynen otur düğme aç kalk kapat bende erken diye giymiyodum hamile pantolonumu geçen hafta giymeye başladım büyük rahatlıkmış üstü penye olanlardan bnmkide
Kızlar sağlık ocağında kalp sesi dinleniyordu eskiden.Hâlâ var mı bu uygulama?Giden oldu mu hiç?Dün akşam ufak çaplı bi trafik tartışması yaşadık.Eşim baya sinirlendi ,tartıştılar başka bi sürücüyle.Kendimi nasıl kastıysam akşamdan beri belim ağrıyor.
Kızlar sağlık ocağında kalp sesi dinleniyordu eskiden.Hâlâ var mı bu uygulama?Giden oldu mu hiç?Dün akşam ufak çaplı bi trafik tartışması yaşadık.Eşim baya sinirlendi ,tartıştılar başka bi sürücüyle.Kendimi nasıl kastıysam akşamdan beri belim ağrıyor.
Ya kizlar konu acilmis ben de soracaktim.Ben de 11. haftadayim.Hic kilo almadim.Kilom sabit.Hatta 1 kilo verdim..Bu bebegimin zihinsel ya da bedensel gelisimini etkiler mi?Okuyorum benim haftamda olanlar 6 kilo ,8 kilo ,4 kilo aldiklarindan bahsediyorlar.Ben sabit kilodayim.
günaydın kızlarr.. güzel bir hafta olsun hepimize..
bende akşam tartıldım ve şok oldum 57 ile kaldım 61 çıktım ama daha yeni hamur işi yemiştim.
bu bebekte az kg almak istiyorum çünkü ötekinde 26 kg aldım 28 kg verdim ama istemiyorum okadar şişko hamile olmak.
inş dikkat edeceğim.
hedefim 15 max.
Kilon çok değil canım ama alma potansiyelin çok demekki hamur işlerini şekeri haftada 1 e düşür.bende 69 'la kaldım normal yiyorum yemekleri ama pilavı ekmeği çok az yemeye çalışıyorum sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah kilo verilir illaki
Kilon çok değil canım ama alma potansiyelin çok demekki hamur işlerini şekeri haftada 1 e düşür.bende 69 'la kaldım normal yiyorum yemekleri ama pilavı ekmeği çok az yemeye çalışıyorum sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah kilo verilir illaki
ya öğlen ekmek pilav hiçbişey yok
ama aşırı salata aşerdim ozaman ekmeğüi akşam yemeğinde bandım yedim
birde hamurişleri yedim son 20 gündür.
sanırım bunlar sebep
dikkat edeceğim.
ama kazınmam hiç geçmior sürekli yemem şart bulanıor yemzsem kazınıyor.
yapım alıyor herkes veriyosun boşver diyor ama çatlıyorum çok alırsam.
bakalım nolcak.
Ya kizlar konu acilmis ben de soracaktim.Ben de 11. haftadayim.Hic kilo almadim.Kilom sabit.Hatta 1 kilo verdim..Bu bebegimin zihinsel ya da bedensel gelisimini etkiler mi?Okuyorum benim haftamda olanlar 6 kilo ,8 kilo ,4 kilo aldiklarindan bahsediyorlar.Ben sabit kilodayim.
canım bulantın falan varsa ondanda kilo veriyor yad almıyor olabilirsin, ama benim bulantım ve kusmam olmadıgı için habire yiyorum o zamanda kilo alıyorum. bence alıp almamak bebeği şimdilik etkilemez diye düşünüyorum. benim arkadaşım ilk 4 ay 4 kilo vermişti bebekle ilgili herhangi bi sıkıntısı olmadı yani.