2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah. üç haftadır bekliyorum çok heycanlı ve stfesli hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah
Ya sorma sorma, ödüm patlıyor bir yandan, bir yandan umutlanıyorum. Cok karmasık duygular. Her sey yolundaysa bir oh cekicem. Bu muhtemelen 3 gun surecek sonra iple diger randevuyu cekicem endiseli heyecanlı... ay ne zor işler

Kuzum benim mitral kapakta cökme var ondan oluyor ama senin niye oluor ki kalp skntin var miydi
yok canım çok şükür bir sıkıntım yoktu son 1 haftadır oluyor diyebilirim. önemsemiyordum ama geçen gün 1 saate yakın sürdügü için korktum . acaba aç kalınca mı oluyor yada başka bişeyden mi dinliycem bi kendimi, mesela dün oldu 10 dk sonra geçti. kalbimin sesini duyuyorum resmen. güm güm diye feci bişey

var canım birde o anlarda ölçeyim kaç çıkacak , zaten tansiyonum hep düşük ondan mıdır ki
Canım muhtemelen tansiyonla ilgili... benim 2 hafta öncesine kadar oluyordu. Gogsumde kalbimi hissediyordum elimi üstüne koyup elimle sakinlestirmek istiyodum oyle sacma bir his. Gecti ama 1-2 haftadır yok. Ben tansiyona baglıyorum. Alet aldım daha gelmedi. Ölcücem arada... muhtemelen benim arada düşüyor arada cıkıyor.

öyle mi belki o an ki tansiyonla alakalı bi durumdur. korkuyorum yığılıp kalıcam diye öyle ki korkunç bi durum. o an derin nefes alıp versem veya uznsam su içsem ne yaparsam yapayım geçmiyor. sonra kendiliğinden gidiyor

bu arada kızlar kendime hamile pantolonu aldım iyiki de almışım neydi o öyle otur düğmeyi aç kalk kapat, sıkıyordu karnımı falan , böyle çok rahatım
al benden de o kadar yaa hamile pantolu derken üst kısmı penye olanlardan mı aldın ben beli lastikli pantolon aldım öyle rahatladım

al benden de o kadar yaa hamile pantolu derken üst kısmı penye olanlardan mı aldın ben beli lastikli pantolon aldım öyle rahatladım
evet canım üst kısmı lastikli olanlardan aldım , fermuar düğme aç kapa derdi yok valla çok rahatmış , taytını da ilerleyen zamanlarda giymek için aldım :)

evet canım üst kısmı lastikli olanlardan aldım , fermuar düğme aç kapa derdi yok valla çok rahatmış , taytını da ilerleyen zamanlarda giymek için aldım :)
ben ilerki dönemde nasıl kilo alırım bilemediğim için almak istemedim alt yapı var alabilirim :) gerçi geçen tartıldım 1 kilo almışım kendimi 5 kilo almış gibi hissediyordum şişkinlikmiş hep

Ya sorma sorma, ödüm patlıyor bir yandan, bir yandan umutlanıyorum. Cok karmasık duygular. Her sey yolundaysa bir oh cekicem. Bu muhtemelen 3 gun surecek sonra iple diger randevuyu cekicem endiseli heyecanlı... ay ne zor işler
Aynen aynen hele o dr un kapısında beklenilen son dakikalar yokmu çok gergin oluyorum çatacak yer arıyorum ikinci gebelikte aynı stresmiş yaa

bu arada kızlar kendime hamile pantolonu aldım iyiki de almışım neydi o öyle otur düğmeyi aç kalk kapat, sıkıyordu karnımı falan , böyle çok rahatım
Ayy aynen otur düğme aç kalk kapat bende erken diye giymiyodum hamile pantolonumu geçen hafta giymeye başladım büyük rahatlıkmış üstü penye olanlardan bnmkide

aramızda 2 gün var ben kendime ekimde kalabilirim diyordum sen kesin ekimde doğurursun canım
canım benimki geç döllenme oldugu için imzadaki tarihten 5 gün sonra ya tekabül ediyor. ama tabi allahın dediği olur. inşallah o günlerede sağlıkla ilerleriz o zaman sen ikili testi yaptırdın mı , biz bugün 11+4 üz

Ayy aynen otur düğme aç kalk kapat bende erken diye giymiyodum hamile pantolonumu geçen hafta giymeye başladım büyük rahatlıkmış üstü penye olanlardan bnmkide
aynen canım zaten üstte kopçası var karnınmız büyüdükçe genişletiriz. bende cumartesi aldım bugün giymeye başladım

Kızlar sağlık ocağında kalp sesi dinleniyordu eskiden.Hâlâ var mı bu uygulama?Giden oldu mu hiç?Dün akşam ufak çaplı bi trafik tartışması yaşadık.Eşim baya sinirlendi ,tartıştılar başka bi sürücüyle.Kendimi nasıl kastıysam akşamdan beri belim ağrıyor.

Hay allah canım benim ya gecmiş olsun çok. Carpma vb yok diil mi? Devlet acile mi gitsen acaba?

Ya kizlar konu acilmis ben de soracaktim.Ben de 11. haftadayim.Hic kilo almadim.Kilom sabit.Hatta 1 kilo verdim..Bu bebegimin zihinsel ya da bedensel gelisimini etkiler mi?Okuyorum benim haftamda olanlar 6 kilo ,8 kilo ,4 kilo aldiklarindan bahsediyorlar.Ben sabit kilodayim.

Kilon çok değil canım ama alma potansiyelin çok demekki hamur işlerini şekeri haftada 1 e düşür.bende 69 'la kaldım normal yiyorum yemekleri ama pilavı ekmeği çok az yemeye çalışıyorum sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah kilo verilir illaki

ya öğlen ekmek pilav hiçbişey yok
ama aşırı salata aşerdim ozaman ekmeğüi akşam yemeğinde bandım yedim
birde hamurişleri yedim son 20 gündür.
sanırım bunlar sebep
dikkat edeceğim.
ama kazınmam hiç geçmior sürekli yemem şart bulanıor yemzsem kazınıyor.
yapım alıyor herkes veriyosun boşver diyor ama çatlıyorum çok alırsam.
bakalım nolcak.

canım bulantın falan varsa ondanda kilo veriyor yad almıyor olabilirsin, ama benim bulantım ve kusmam olmadıgı için habire yiyorum o zamanda kilo alıyorum. bence alıp almamak bebeği şimdilik etkilemez diye düşünüyorum. benim arkadaşım ilk 4 ay 4 kilo vermişti bebekle ilgili herhangi bi sıkıntısı olmadı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…