- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
İnşallah canımMaşallah bebek oldugu belirmiş iyce çarşamba günü benim kagıdımda böyle olacak insallah ozaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımMaşallah bebek oldugu belirmiş iyce çarşamba günü benim kagıdımda böyle olacak insallah ozaman![]()
ay hadi inşallah aminKorkma içten içe herkeste aynı korku var.İçini ferah tutmaya bak,pozitif düşün.Şimdi görünce rahatlayacaksın merak etme.Çıkınca yaz ❤
kız demiştiniz canım , şimdi nasılBu arada biz sana kese konumuna gore ne yorum yapmistik kucukken bebis
Ultrasondan bakıldığı için mi sağ diyosun canımDoktor bir tahminde bulunmadi mi
Ne sol u kiz sagda![]()
canım düşünme artık bunları herşey yolunda bak göreceksin , böyle korkulara kapılma lütfen , elinde değil biliyorum ama yine de sakin kalmaya çalış kötüyü çağırma. hadi güzle haberlerini bekliyoruzAyyy ohh cok şükürmasallah annesiiii büyümüş fındık
ben de doktordayım 17.00 randevusu erkenden geldik. Kalbim cıkıcak yerinden ya kalbi durduysa diye düşünmekten. Atamıyorum bu korkuyu. Dakika sayıyorum.
Simdi birsey gormedm kuzum nub da goremedm ki yorum yapayimkız demiştiniz canım , şimdi nasıl
Sen hangi ultrasondan bahsediosun kiUltrasondan bakıldığı için mi sağ diyosun canım
Evet karindan bakilmis ve saga yanasmis gorunuyor sen sol mu goruyorsunUltrasondan bakıldığı için mi sağ diyosun canım
Evet canım büyümüş bende derin bi oh çektim senden haber bekliyoruzAnam masallah bacak mı okocaman olmuş
![]()
Valla ben anlamıyorum aslında :) kafası soldaysa sol da diyorum sağdaysa sağda diyorum fazlamı tecrübesizim ne :)Sen hangi ultrasondan bahsediosun ki
Evet karindan bakilmis ve saga yanasmis gorunuyor sen sol mu goruyorsunesmer ' in ultrasonundan bahsediorsun dimi
Bende deoluyo o canım sizinkiler de beni sevindiriyor çok saolasınIşte aradığım doktor![]()
Maşallah size ❤ ya sizin resimleri görünce kendi bebişim görmüş gibi seviniyorum
Canım ikili icin ne zaman gideceksin ?1 kilo aldım galiba bir kaç gündür tartılmadım en son 1 kilo fazlam vardı
yakında belli olur canım inşallah saglıklılardır carşambaya kontrol var meraktayım
![]()
Haa yok ben ne tarafa daha yakinsa ona gore degerlendiriorum. Ya zaten bu teorinin kesinligi yok atiyoruzValla ben anlamıyorum aslında :) kafası soldaysa sol da diyorum sağdaysa sağda diyorum fazlamı tecrübesizim ne :)
Ahahaha kiz yok pipisini goremedm neyine evhamlaniyorsun cok da gerekli birsey degil zaten![]()
işte bende böyleyim nasıl geçecek zaman bilmiyorum bir saat içinde binbir türlü ruh haline girip çıkıyorum , senin yok mu görüntüAhahaha kiz yok pipisini goremedm neyine evhamlaniyorsun cok da gerekli birsey degil zaten![]()
Yok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu varişte bende böyleyim nasıl geçecek zaman bilmiyorum bir saat içinde binbir türlü ruh haline girip çıkıyorum , senin yok mu görüntü
Yok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu var o da bu haftaya gitcem atarim bende goruntu artik bakarsiniz :)işte bende böyleyim nasıl geçecek zaman bilmiyorum bir saat içinde binbir türlü ruh haline girip çıkıyorum , senin yok mu görüntü