• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayyy ohh cok şükür 🥰 masallah annesiiii büyümüş fındık 💕 ben de doktordayım 17.00 randevusu erkenden geldik. Kalbim cıkıcak yerinden ya kalbi durduysa diye düşünmekten. Atamıyorum bu korkuyu. Dakika sayıyorum.
canım düşünme artık bunları herşey yolunda bak göreceksin , böyle korkulara kapılma lütfen , elinde değil biliyorum ama yine de sakin kalmaya çalış kötüyü çağırma. hadi güzle haberlerini bekliyoruz :anneadayı:

merhaba kızlar nub teorısı doğru çıkan var mı ...cinsiyetler belli olmaya başladı mı acaba

Ahahaha kiz yok pipisini goremedm neyine evhamlaniyorsun cok da gerekli birsey degil zaten🤣🤣
Ahahaha kiz yok pipisini goremedm neyine evhamlaniyorsun cok da gerekli birsey degil zaten🤣🤣
işte bende böyleyim nasıl geçecek zaman bilmiyorum bir saat içinde binbir türlü ruh haline girip çıkıyorum , senin yok mu görüntü

Ya randevuyu bir hafta sonrasına erteledim ama bir hafta daha nasil dayanacağım bilmiyorum surekli he4 sey yolunda mi acaba hissi çok yoruyor. 1 ay olacak gitmeyeli

işte bende böyleyim nasıl geçecek zaman bilmiyorum bir saat içinde binbir türlü ruh haline girip çıkıyorum , senin yok mu görüntü
Yok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu var
Yok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu var o da bu haftaya gitcem atarim bende goruntu artik bakarsiniz :)

Eklentiler

• 20190418_170331.webp
    20190418_170331.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 42
Back
X