- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamin hamileliklerinde hep bel ağrısı olmuş hatta ilk belirti olarak ve erkek bebisleri
Evet.14.haftaya kadar,ne zaman istersen..11. Haftadan itibaren istediğimiz zaman yaptırabiliyor muyuz ikili tarama testini?
Evet,ultrasonda ne görünüyorsa ona göre yap canım hesabınıTeşekkür ederim.Şimdi benim 9+4 ama kontrolde 10+3 dedi doktor. Hesabımı 10+3 e göre mi yapıcam .
Sağolasın canımEvet,ultrasonda ne görünüyorsa ona göre yap canım hesabını
Enfeksiyon olsa düzenli bi sızı olmaz mı sence benim 3 yada 4 günde bir anlık oluyoHepimizin enfeksiyon kapamayacağımıza göre o zamab bebekler büyüyorağrılarıni sevdiğim sağlıkla büyüsünlerde herseye razıyız
11-14 haftaları arasında yaptırabiliyorsun canım.11. Haftadan itibaren istediğimiz zaman yaptırabiliyor muyuz ikili tarama testini?
Enfeksiyon olsa düzenli bi sızı olmaz mı sence benim 3 yada 4 günde bir anlık oluyo
Kizlarrrrrrrrr...
Vajinanın normal hali ve doğum anındaki halini görün istedim.1cmden 10 cm'e
tmm cnım devletteki dr bana 2 li yapalım desem yapacakmı bi değişikler korkuyorum12+5 de gidicem ben,geç değil bence tam zamanı
bu nasıl birşey allahım nasıl açılır okadar tuhaf ya mucizeKizlarrrrrrrrr...
Vajinanın normal hali ve doğum anındaki halini görün istedim.1cmden 10 cm'e
kızımda 26 kg aldım ben bir ekmek yiyordum bunda dikkatliyim ama almışımBende de çok bel ağrısı oluyor ara ara kasık ağrısıda
Ablam 1 sonra doğuracak kızı olacak onunda çok midesi bulandı..
Anneminde bizim zamaninda cok bulanmış 9 ay çıkarmış.
Bende bulanma, tiksinme hiç biri yok.. ablam da dün bana senin ki erkek olabilir dedi iştahım çok arttı birde malum rekor bende 8 kilo aldım.. erkek bebekler çok yedirirmiş öyle dedi
kızımda 26 kg aldım ben bir ekmek yiyordum bunda dikkatliyim ama almışım
çatlıcam bende kızmı erkek mi
Canım fazla mesailerin için dava açarsan her türlü kazanırsıncanım evet çok doğru dediklerin , inşallah diyorum inşallah hepimiz gönlümüzce yaşarız. peki hem istifa edip hemde işsizlik maaşını nasıl aldın bunu bi açıklarsan vallahi ne alırsam o kar diyorum şuan , canım bende çıkarım baktım olmuyor bebişim biraz büyür yine bi iş bulurum aslan gibide çalışırım. ben patronumdan memnun değilim.
mesela mesaimiz akşam 18:00 de bitiyor normalde, ama asla bu saatte çıkamıyoruz. bakıyoruz pat diye 18:15 gibi misafiri geliyor bize gidin demiyor bekleyin diyor. e ama işimiz bitti çayını kahveni çaycı versin bizle işin yok , kendi oturuyor misafirlerle sohbet muhabbet saat 19:00 oluyor çıkıyorlar. hadi sizde toparlanın çıkın diyor bize dalga geçergibi ve eve gitmem 20:00 i buluyor. ve daha böyle nice örnekler var.
saat 18:30 olur kafamıza göre çıkamayız izin alrız çıkabilir miyiz diye. onda bile der ki dibine mi yandınız bekleyin elbet çıkarsınız der
yani ben parayı geçmiş vaziyetteyim artık kafam rahat değil böyle anlayışsız bir yerde çalışmak istemiyorum. inş istedğim gibi olur
Senin söylemene gerek bile kalmaz,haftana bakıp kendi ister zatentmm cnım devletteki dr bana 2 li yapalım desem yapacakmı bi değişikler korkuyorum
sende benim gibi 26 ları görürsünMidemize sahip cikamiyoruz yok erkek yedirir yok kiz yedirir diye bebeklerimize iftira atiyoruz dimi
Bende daha 3 ayda 8 kilo artık doğuma yuvarlanarak giderim ..
Ben hep erkek hissediyorum ama bir cok kisi hislerinde yanilmis o yuzden bende cok merak ediyorum![]()

ben 2 kez kızlarım dedimŞimdiye kadar erkek hisseden ben,bugün ilk defa bi anda canım kızım diye sevdim karnımıSonra bi "noluyoruz" deyip güldüm.Hâlâ erkek hissediyorum gerçi ama bakalım.Hayırlısı...Sağlıklısı..