• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ablamin hamileliklerinde hep bel ağrısı olmuş hatta ilk belirti olarak ve erkek bebisleri

Bende de çok bel ağrısı oluyor ara ara kasık ağrısıda

Ablam 1 sonra doğuracak kızı olacak onunda çok midesi bulandı..
Anneminde bizim zamaninda cok bulanmış 9 ay çıkarmış.

Bende bulanma, tiksinme hiç biri yok.. ablam da dün bana senin ki erkek olabilir dedi iştahım çok arttı birde malum rekor bende 8 kilo aldım.. erkek bebekler çok yedirirmiş öyle dedi

Kizlarrrrrrrrr...💞
Vajinanın normal hali ve doğum anındaki halini görün istedim.1cmden 10 cm'e

Eklentiler

• IMG_20190424_121832.webp
    IMG_20190424_121832.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 46
Hepimizin enfeksiyon kapamayacağımıza göre o zamab bebekler büyüyor 😊 ağrılarıni sevdiğim sağlıkla büyüsünlerde herseye razıyız
Enfeksiyon olsa düzenli bi sızı olmaz mı sence benim 3 yada 4 günde bir anlık oluyo

Enfeksiyon olsa düzenli bi sızı olmaz mı sence benim 3 yada 4 günde bir anlık oluyo

Benim bazen hic agrim olmuyorken bile enfeksiyon cikiyordu .. oyle biseyki ne zaman oldugunu bile anlamiyorsun ama suan bu haftalarda hepimiz ayni seyi yasiyorsak buyuk ihtimal kese genisleyip baski yapiyor rahme 😊
Ama biz yine tedbiri birakmayip arada bi idtar kültür tahlilini yaptiralim

Bende de çok bel ağrısı oluyor ara ara kasık ağrısıda

Ablam 1 sonra doğuracak kızı olacak onunda çok midesi bulandı..
Anneminde bizim zamaninda cok bulanmış 9 ay çıkarmış.

Bende bulanma, tiksinme hiç biri yok.. ablam da dün bana senin ki erkek olabilir dedi iştahım çok arttı birde malum rekor bende 8 kilo aldım.. erkek bebekler çok yedirirmiş öyle dedi
kızımda 26 kg aldım ben bir ekmek yiyordum bunda dikkatliyim ama almışım :(
çatlıcam bende kızmı erkek mi

kızımda 26 kg aldım ben bir ekmek yiyordum bunda dikkatliyim ama almışım :KK43:
çatlıcam bende kızmı erkek mi

Midemize sahip cikamiyoruz yok erkek yedirir yok kiz yedirir diye bebeklerimize iftira atiyoruz dimi 😂

Bende daha 3 ayda 8 kilo artık doğuma yuvarlanarak giderim ..

Ben hep erkek hissediyorum ama bir cok kisi hislerinde yanilmis o yuzden bende cok merak ediyorum😊

canım evet çok doğru dediklerin , inşallah diyorum inşallah hepimiz gönlümüzce yaşarız. peki hem istifa edip hemde işsizlik maaşını nasıl aldın bunu bi açıklarsan vallahi ne alırsam o kar diyorum şuan , canım bende çıkarım baktım olmuyor bebişim biraz büyür yine bi iş bulurum aslan gibide çalışırım. ben patronumdan memnun değilim.
mesela mesaimiz akşam 18:00 de bitiyor normalde, ama asla bu saatte çıkamıyoruz. bakıyoruz pat diye 18:15 gibi misafiri geliyor bize gidin demiyor bekleyin diyor. e ama işimiz bitti çayını kahveni çaycı versin bizle işin yok , kendi oturuyor misafirlerle sohbet muhabbet saat 19:00 oluyor çıkıyorlar. hadi sizde toparlanın çıkın diyor bize dalga geçergibi ve eve gitmem 20:00 i buluyor. ve daha böyle nice örnekler var.

saat 18:30 olur kafamıza göre çıkamayız izin alrız çıkabilir miyiz diye. onda bile der ki dibine mi yandınız bekleyin elbet çıkarsınız der

yani ben parayı geçmiş vaziyetteyim artık kafam rahat değil böyle anlayışsız bir yerde çalışmak istemiyorum. inş istedğim gibi olur
Canım fazla mesailerin için dava açarsan her türlü kazanırsın

Midemize sahip cikamiyoruz yok erkek yedirir yok kiz yedirir diye bebeklerimize iftira atiyoruz dimi 😂

Bende daha 3 ayda 8 kilo artık doğuma yuvarlanarak giderim ..

Ben hep erkek hissediyorum ama bir cok kisi hislerinde yanilmis o yuzden bende cok merak ediyorum😊
sende benim gibi 26 ları görürsün :anneadayı::halay:
olsun verirsin inşallah sağlıkla gelsinlerde
bana gören herkes erkek diyor bende sanmam diyorum öyle gibi hissediyorum ama kesin kız diyorum saçmaladım sanırım :halay:

Back
X