2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gunaydin kizlar :) dun geceden beri adet sancisi ve bel agrisi kombine agrisi cektim. Birde karnimin alt kismi taş gibi oluyordu. Sabah kizimi okula birakip doktora gittim ne olur ne olmaz diye bir skntisi yok muhtemelen sivi alimin az dedi. Gercektende nerdeyse hic su icmiorum. Şu su icmeyi nasil ogrenicem bilmiorum. Bebekte 10+6 olmasina ragmen 11+5 cikti :)

Eklentiler

• 20190425_100351.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 60
Doktor birebir beni azarladı canım... ben ilk testlerimi saglık ocagında yaptırmıştım aile hekimim bal gibi bir hekim saolsun. Sonra Çiğli Devlet Hastanesine gittim idrar testi ve hormon vitamin vb için. Adam demedigini bırakmadı bana. Yok özelde muayene oluyormuşuz o zaman tahlilleri de özelde yaptırcakmışız. Yok başhekim ay sonu doktorlardan hesap sırıyormuş bilmem kac liralık tahlil istemişsin döner sermayede para kalmıyormuş bıdı bıdı bıdı... adam resmen aglatcaktı beni sinirden. Şansıma kötü dr denk geldi. Tanıdık vb olmazsa mecbur sıra bekliyorsun, iniyorsun cıkıyorsun vb. Zaten düşük riskim vardı 1 aydır evde yatıyorum. O yüzden 2liyi kendi doktoruma yaptırıcam. Özel lab. da kac para isterse vericem.

Heycandan ölücem. On sayfa ilerlemiş yine hepsini okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.

Doktor ameliyata çıktı. Yarım saate gelecek. Öyle şanslıyım ki sıra bize gelince çıkıp gitti

Belirtilerim azalıyor diyordum dün bulantıdan öldüm.
Benim yeşil akıntım oluyor. Onu sorucam doktora. Korktum enfeksiyon mu diye. Heralde tahlil ister bende sağlık ocagında yaptırrım yine.
Bu belirtilerin bazen azalmasınında sebebini sorucam.
Birde ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum sakıncası olurmu diycem .

İnşl gelişimi iyidir de güzel haberle çıkarım burdan

Cok sasirdim gercekten.Nasil doktor anlamadim ki..Bir de boylesine hassas bir donemde olan birisine nasil boyle davranabiliyor??Gercekten cok sasirdim..Iyi yapmissin canim o zaman.Ben her zaman derim.Allah kimseyi devlet hastanelerine,arastirmalara dusurmesin siye.Mecbur olunca gideceksin tabiki ama iste bir ornek daha..Ben de doktorum soyledi diye gidecegim tahliller icin.Bir de burda okuyorum iki testleri cogu kisi devlette yaptirinca acaba dedim ozelde yapmiyorlar mi??Allah herkesi anlayisli,vicdanli insanlarla karsilastirsin.Sanki para cebinden cikiyor.

Bekliyoruz canım haber et mutlaka

Amin canım. Sorma sorma. Her ay 750tl bagkurumu tıpış tıpış ödüyorum. Bir de bizi özele mahkum eden bu sistemin ta kendisi maalesef. Allah hep iyilerle karşılaştırsın, önce iyi insan sonra meslek sahibi olunmalı...

Çok şükür çıktık.
Herşey yolunda kıpır kıpır miniğim. 11+4 dedi. Adete göre sekiz gün önde buda gelişimi çok iyi demek dedi. Ense kalınlıgı burun kemiği herşey iyi yolunda dedi. Tek tek ellerini kollarını gösterdi.
İkili testi yaptırmıycaz. Doktorda gerekli değil iyi dedi. Ve 75 tl miş masrafıda.
Folik evdeki bitince başka kullanma dedi. Progestanıda evdeki bitince kullanma dedi.
Yeşil akıntım için tek kullanımlık fitil verdi. Balık yağı ve magnezyum yazdı.
Başka bişeye gerek yok dedi.
Biz mutlu olduk darısıda size inşallah

Canım bugün doğum günüm. Pasta falan yaptım sonra yorulmuşum 4 saat uyumuşum ogleden sonra aksam da evde kutlama yaptık. Şimdi sakin kalabildim. Hic fırsat bulamadım bugün. Ne mutlu bana ki merak edenlerim var
Mutlu huzurlu sağlıklı nice güzel yıllara canımmm

Maşallah canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Canım benim ne güzel haberler almişsin çok sevindim darısı hepimizin başına

Oyyy maşallah bebişe canım sıvı alımına dikkat et canım ileride de sorunlara sebep olur

Gözünüz aydın çok sevindim. 2 hafta sonrasını bende heyecanla bekliyorum. Cinsiyet belli oldu mu

Kızlar ben devlet hastanesinde 2 li test yapmak için r
Canım ben gebzede değiim ama bekarken orada idim. Aile dpktorumuz var orda çok ilgili çok sıcak bir doktor.bende şehir dışından sırf ona muayene olmak için hamilelikten önce geldim. soley hanım. eskiden yüzyılın ortağı idi. şimdi kolonda. bilgin olsun sigortalı ben 135 tl ye muayene olmuştum

Katılıyorum sana canım Allah devlete gitmeye mecbur kalanlara yardım etsin hayırlı riziklar versin geçen gün özelde radyolojici ile az kalsın tartışacaktım kendimi zor tuttum kendimi strese sokmak istemedim aramızda sağlıkçı var ise onları tenzih ediyorum sonuçta görmedim onları gördüğüm bazı sorunlu sağlıkçılara çok bilendim umarım birgün birine patlamam.

anladım canım, sen bilirsin valla en iyisini bende bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…