2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hahaja doktorun kafası karışmış. Allah gönlündekini versin. Sağlıklı olsunda inan hiç önemi yok. Öyle kıpır kıpır gördüm ya dünya ya bedel. Diyelim gelecek ay aa kızmış dedi. Şahsen üzülmem sevinirimde. Evlat sonuçta. Birde ilk oldugu için ben farketmez diyorm

Benimde ilk canım tabiki erkekte olsa kızda olda bişey farketmeyecek bu arada biraz öncede sordum da fl değerin kaç :))))) internetten baktım da bulamadım

Akıntı normal canım korkma bendede oluyor bazen korkmuyorum rahat ol

Ultrasonda yazıyo ya fl diye uyluk kemiği uzunluğu
Yok kuzu valla yazmıyor. Bulamadım. Ama doktor ölçümleri yapıp not aldı herşey yolunda iyi dedi. Bebegin boyu vs hepsini ölçtü ayaktan başa kdr.
O değer ne ki yani bakmıştır anormal olsa söylerdi

Gözünüz aydın kızlar, oh hep böyle güzel haberler alalım inş

Yok kuzu valla yazmıyor. Bulamadım. Ama doktor ölçümleri yapıp not aldı herşey yolunda iyi dedi. Bebegin boyu vs hepsini ölçtü ayaktan başa kdr.
O değer ne ki yani bakmıştır anormal olsa söylerdi
Sana böyle bir görüntü vermediler mi

Eklentiler

• E69D1F11-705C-4537-B5BC-1EFA4FA1052D.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 50
hayırlısı olsun canım hakkında bir doktorda devam etmekte yarar var tabi. bebişinle stressiz bir süreç için kafana kim yatıyorsa onunla devam et :)

Ohh masallah saglikli oldugunu dusunuyorsa ondan istememistir testi zaten ense kalinligi ve burun kemigi normal cikinca genelde digerleri de temiz cikar
kuzum madem ultrasonda anlaşılıyor neden ayrıca kan veriyoruz birdaha test yaptırıyoruz anlamadım bende karar veremiyorum yaptırsam mı?

kuzum madem ultrasonda anlaşılıyor neden ayrıca kan veriyoruz birdaha test yaptırıyoruz anlamadım bende karar veremiyorum yaptırsam mı?
Bebek ismi kombine test iste ayni anda hem ense kalinligi hem burun kemigi hemde ayni zamanda kan tahlilindeki duruma bakilarak yorun yapilior ama benim tecrube ettigim kadariyla ultrasondaki olcumlerde sknti yoksa digeri de iyi oluor

Ya benimkide herşey güzel dedi hatta boyu kilosu önde gidiyor sadece kemik gelişimi günü gününe gidiyor dedi insan merak ediyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…