- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
HahajaYa bana öyle bir yaptı ki biz daha sormadan cinsiyetini gördüm söylimmi dedi söyle dedik kız dedi şaşırdık bende erkek hissediyordum kıza adapte oldum 3 gün sonra test için gittim yüzde vermediniz emin konuştunuz ama kesin mi dedim bakalım dedi emin değilim kızada benziyor erkekte olabilir pipi çıkabilir burdan dedi doktor kötü heralde ne bilim bir öyle diyor bir böyle
Benimde ilk canım tabiki erkekte olsa kızda olda bişey farketmeyecek bu arada biraz öncede sordum da fl değerin kaç :))))) internetten baktım da bulamadımHahajadoktorun kafası karışmış. Allah gönlündekini versin. Sağlıklı olsunda inan hiç önemi yok. Öyle kıpır kıpır gördüm ya dünya ya bedel. Diyelim gelecek ay aa kızmış dedi. Şahsen üzülmem sevinirimde. Evlat sonuçta. Birde ilk oldugu için ben farketmez diyorm
Fl değeri ne kızBenimde ilk canım tabiki erkekte olsa kızda olda bişey farketmeyecek bu arada biraz öncede sordum da fl değerin kaç :))))) internetten baktım da bulamadım
Ultrasonda yazıyo ya fl diye uyluk kemiği uzunluğuFl değeri ne kızay ben hiç sormuyorum doktora öyle şeyler ama
Akıntı normal canım korkma bendede oluyor bazen korkmuyorum rahat olKızlar normalde hamilelikten once akıntı problemi olmayan biriydim. Hamilelikte akinti normal biliyorum fakat bir haftadır yoğun akintim var sari ama kokulu falan değil. 7.haftalarda enfeksiyona falan bakıldı enfeksiyon yoktu acaba sizde de akintilar yoğun mu bu akıntı kafamı karstrdi
Yok kuzu valla yazmıyor. Bulamadım. Ama doktor ölçümleri yapıp not aldı herşey yolunda iyi dedi. Bebegin boyu vs hepsini ölçtü ayaktan başa kdr.Ultrasonda yazıyo ya fl diye uyluk kemiği uzunluğu
Çok şükür çıktık.
Herşey yolunda kıpır kıpır miniğim. 11+4 dedi. Adete göre sekiz gün önde buda gelişimi çok iyi demek dedi. Ense kalınlıgı burun kemiği herşey iyi yolunda dedi. Tek tek ellerini kollarını gösterdi.
İkili testi yaptırmıycaz. Doktorda gerekli değil iyi dedi. Ve 75 tl miş masrafıda.
Folik evdeki bitince başka kullanma dedi. Progestanıda evdeki bitince kullanma dedi.
Yeşil akıntım için tek kullanımlık fitil verdi. Balık yağı ve magnezyum yazdı.
Başka bişeye gerek yok dedi.
Biz mutlu olduk darısıda size inşallah
Gözünüz aydın kızlar, oh hep böyle güzel haberler alalım inşKızlar bebegimizi gördük çok şükür haftaya 2 li test yapacam dedi aslında ben hiç istemiyordum ama haffaya cinsiyetini söylerim diyince geri yuttum gelmem diyemedim haftaya insallah cinsiyet belli olucakmıs ayy cok merak ediyorum 11 haftalık 2 bucuk aylık hemen hemen dedi geriEki Görüntüle 2262250
Sana böyle bir görüntü vermediler miYok kuzu valla yazmıyor. Bulamadım. Ama doktor ölçümleri yapıp not aldı herşey yolunda iyi dedi. Bebegin boyu vs hepsini ölçtü ayaktan başa kdr.
O değer ne ki yani bakmıştır anormal olsa söylerdi
İnşallah canımGözünüz aydın kızlar, oh hep böyle güzel haberler alalım inş
hayırlısı olsun canım hakkında bir doktorda devam etmekte yarar var tabi. bebişinle stressiz bir süreç için kafana kim yatıyorsa onunla devam et :)biliyorum canım soley hanımı valla bilmiyorum ki. napcamı şaştım sanırım
6 mayısa burcu hanıma aldım ona alışığım diye
9 mayısda devlette ikili için almıştım
bakalım burcu hanım ne derse ona göre şekilleneceğim.
kuzum madem ultrasonda anlaşılıyor neden ayrıca kan veriyoruz birdaha test yaptırıyoruz anlamadım bende karar veremiyorum yaptırsam mı?Ohh masallah saglikli oldugunu dusunuyorsa ondan istememistir testi zaten ense kalinligi ve burun kemigi normal cikinca genelde digerleri de temiz cikar
aynen canım benimde baya relax oldu dr görmedim doğru düzgün.hayırlısı olsun canım hakkında bir doktorda devam etmekte yarar var tabi. bebişinle stressiz bir süreç için kafana kim yatıyorsa onunla devam et :)
Yok canım. Doktor muayene anında herşeyi ölçtü not aldı söyledi normal diye. Bana sadece o iki ultrasonu verdiSana böyle bir görüntü vermediler mi
Seninde gözün aydın canım. Çok şükür güzel haberler aldıkİnşallah canım ❤hep beraber insallah
Havuçta sıvıya iyi geliyor diyorlar bebeğini düşün annesi o zaman herşey kolaylaşırEvet kuzum oyle yapmam lazm sulari dolaba aticam baska turlu icemem bundan sonra zorla da olsa icicem mecbur
Hadi ya neyse hayırlısı olsunYok canım. Doktor muayene anında herşeyi ölçtü not aldı söyledi normal diye. Bana sadece o iki ultrasonu verdi
Gelecek ay gidince sorarım. Ama ben doktorun işine çok karışmak istemiyorum. Ztn aksi durum olsa söylerdi. Suyunu herşeyini gözlemledi herşey iyi dedi. Ben sormadan burun kemiğini ense kalınlıgınıda söyledi. Yani demek sorun yok.Hadi ya neyse hayırlısı olsun
Bebek ismi kombine test iste ayni anda hem ense kalinligi hem burun kemigi hemde ayni zamanda kan tahlilindeki duruma bakilarak yorun yapilior ama benim tecrube ettigim kadariyla ultrasondaki olcumlerde sknti yoksa digeri de iyi oluorkuzum madem ultrasonda anlaşılıyor neden ayrıca kan veriyoruz birdaha test yaptırıyoruz anlamadım bende karar veremiyorum yaptırsam mı?
Evet canim havuc limonlayip yemeyi severim oyle de oluyor mu acabaHavuçta sıvıya iyi geliyor diyorlar bebeğini düşün annesi o zaman herşey kolaylaşır
Ya benimkide herşey güzel dedi hatta boyu kilosu önde gidiyor sadece kemik gelişimi günü gününe gidiyor dedi insan merak ediyor yineGelecek ay gidince sorarım. Ama ben doktorun işine çok karışmak istemiyorum. Ztn aksi durum olsa söylerdi. Suyunu herşeyini gözlemledi herşey iyi dedi. Ben sormadan burun kemiğini ense kalınlıgınıda söyledi. Yani demek sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?