2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim de tam tersine neredeyse hiç akıntım yok. Normal mi acaba
Benimde öyle. Kızıma hamileyken de öyleydi akıntım olmazdı. Normal bildiğim kadarıyla hiç sıkıntı yaşamadım ben gebelikten öncede öyle çok olmazdı bende

Insallah canim sagol..Bu tercih meselesi yani degil mi?Sunun gibi doktorum bana bazi tahlilleri yaptirmami istedi kan ve idrar tetkikleri.Saglik ocaginda yaptir bunlari dedi.Kontrole giderken sonuclari doktoruma goturecegim.Tesekkurler canim..

hahahahah sus valla deme ben zate dr konusunda ortadayım hala canım sıkıldıkça acile gidiyorum
daha hiç dr a gitmedim.
canım ama bence birinde karar kılıp gitmelisin ,zaten 3 hafta veya 4 hafta da bir oluyor. şimdi git ki birdaha ki gittginde cinsiyet falan ögren. bence rutin bi dr bul tüm bilgilerin onda olsun

Benim de tam tersine neredeyse hiç akıntım yok. Normal mi acaba
Benim hamileligimin ilk haftalarindan beri var beyaz akintim.Hatta ondan suphelenip test yapip ogrenmistim hamileligimi..Yogunlugu eskisi kadar degil.Gunde 3 defa ic camasiri degistiriyorum ama.

Insallah canim sagol..Bu tercih meselesi yani degil mi?Sunun gibi doktorum bana bazi tahlilleri yaptirmami istedi kan ve idrar tetkikleri.Saglik ocaginda yaptir bunlari dedi.Kontrole giderken sonuclari doktoruma goturecegim.Tesekkurler canim..
evet canım tercih meselesi,sende sağol

Cevabin icin tesekkur ederim canim.O testleri ben devlette yaptiracagim.Doktorum benden de istedi o testleri ve direkt kendisi burda yaptirma saglik ocaginda yaptir bana getir dedi.Ben oyle yapacagim canim..Canim devlette kim kimi azarliyor ki??Sonucta orda da ucretsiz yaptirmiyoruz ki..Sigorta oduyor..Anlamak mumkun degil.Benim gorumcem hemsire.Sagolsun ben hallederim dedi.Bugun girisimi yapti.Ben gitmedim bile.Yarin sabah da gidip hemen idrar ve kan verecegim.Tanidik olunca sikinti olmuyor..Allah hepimize kolaylik versin.Saglikla bitirelim bu sureci..

canım ama bence birinde karar kılıp gitmelisin ,zaten 3 hafta veya 4 hafta da bir oluyor. şimdi git ki birdaha ki gittginde cinsiyet falan ögren. bence rutin bi dr bul tüm bilgilerin onda olsun
aynen öyle doğru diyorsun bir türlü gitmedim öyle dolanıyorum.
hatta bu ikili devlette yaptırcaktım ama ordada ultrasonla aynı gün bakmıyor galiba kafam karıştı uyguna yerde yok
kendi dr um 220 tl bide ikili olsa 200 düşünsene ondan sinir oluyorum.

e canım biraz daha uygun bi doktor bul bence araştırırsan bulursun gibime geliyor .bizim burdada her bi muayenesi 300 400 tl ye doktorlar var ama tehlikeli bi durumum olmadıgı için gitmeye gerek bile duymuyorum. vallahi devlet hastanelerini suriyeliler doldurmasaydı oraya bile giderdim ben aynı şey yani

şimdi bu yüzden kendi dr uma gitmiyorum başından beri
gittiğim hastane pansiyon dan hallice
doğumda oralarda yapamam
bende istiyorum ki doğumuda aynı hastanede olayım
bu dr u tanıyorum tüm tahlil ve işlemleri devlette yapayım bunda da sadece kontrol olayım ve doğurayım diyorum
yoksa gebzede hastane dr yok
ama devlette ikiliyi 1 haftada veriyormuş sonuçla ultrason birlikte olmalıymış yan çözemedim ya kızımda naptım hatırlamıyorum. daha küçük biyeri aradım muayene ve ikili 175 dedi ikisine ama berbat bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…