Canım bugün doğum günüm. Pasta falan yaptım sonra yorulmuşum 4 saat uyumuşum ogleden sonra aksam da evde kutlama yaptık. Şimdi sakin kalabildim. Hic fırsat bulamadım bugün. Ne mutlu bana ki merak edenlerim var
Galiba cnm her gelen erkek dedi diyr bakalim saglikli olsunlarda banada herkes erkek diyr tahmin tabi suanlik.. bnde ikiside yk onemli degl o yuzdn :) biz bebisimle kanamalari atlatirsak bizdn iyisi yk insallah :)
Galiba cnm her gelen erkek dedi diyr bakalim saglikli olsunlarda banada herkes erkek diyr tahmin tabi suanlik.. bnde ikiside yk onemli degl o yuzdn :) biz bebisimle kanamalari atlatirsak bizdn iyisi yk insallah :)
Benimde ilk canim hic fark etme dedim:)atlatirsin insallah korkma hatta Rabbim dunyada yiyecek.ekmegi varsa sen kendini dağdan yuvarlanan bisey olmaz ama ömrü yoksa bi sebep illaki olur hers3yin bası hayirlisi
B
Benimde ilk canim hic fark etme dedim:)atlatirsin insallah korkma hatta Rabbim dunyada yiyecek.ekmegi varsa sen kendini dağdan yuvarlanan bisey olmaz ama ömrü yoksa bi sebep illaki olur hers3yin bası hayirlisi
Kızlar normalde hamilelikten once akıntı problemi olmayan biriydim. Hamilelikte akinti normal biliyorum fakat bir haftadır yoğun akintim var sari ama kokulu falan değil. 7.haftalarda enfeksiyona falan bakıldı enfeksiyon yoktu acaba sizde de akintilar yoğun mu bu akıntı kafamı karstrdi
Canım bugün doğum günüm. Pasta falan yaptım sonra yorulmuşum 4 saat uyumuşum ogleden sonra aksam da evde kutlama yaptık. Şimdi sakin kalabildim. Hic fırsat bulamadım bugün. Ne mutlu bana ki merak edenlerim var
Günaydın kızlar. Bu aralar cok yogunum dogru duzgun ne girebiliyorum ne de yazdıklarınızı okuyabliiyorum. listede eksikler hatalar vardı ya. Sayfalar cok geride kaldı bulamıyorum. Bana özelden mesaj atsanızda bu akşam düzeltmeye çalışayım.
Kizlar herkese gunaydin..Guzel haber alan butun annelere gozunuz aydin diyorum..Saglikla devam etsin insallah..Benim de kontrolume az kaldi..Darisi benim basima insallah..Arkadaslar benim sorum ikili tarama testi yaptiran arkadaslar kendi doktorumuz yapmiyor mu bu testi?Devlet hastanesinde mi yapiliyor???
Kizlar herkese gunaydin..Guzel haber alan butun annelere gozunuz aydin diyorum..Saglikla devam etsin insallah..Benim de kontrolume az kaldi..Darisi benim basima insallah..Arkadaslar benim sorum ikili tarama testi yaptiran arkadaslar kendi doktorumuz yapmiyor mu bu testi?Devlet hastanesinde mi yapiliyor???
Canım gunaydın. Benimkini kendi doktorum yapacak. Muayeneden ek ücret talep edecegini düşünmüyorum ama kan vericem onu da özel bir lab. a gonderiyorlar. Ucreti neyse oduyoruz. Mesela bhcg için 40tl, idrar kültürü için 40tl ödemiştim. Devlette yaptırsam odemicem tabi. Ama bu halde devlette sıra bekleyip azar yemektense 2kuruş az harcayıp paramı tahlillere vermeyi tercih ediyorum.
Kızlar normalde hamilelikten once akıntı problemi olmayan biriydim. Hamilelikte akinti normal biliyorum fakat bir haftadır yoğun akintim var sari ama kokulu falan değil. 7.haftalarda enfeksiyona falan bakıldı enfeksiyon yoktu acaba sizde de akintilar yoğun mu bu akıntı kafamı karstrdi
canım benimde öyle sarı ve kokusuz dr a söyledim tekrar dün idrar tahlili verdim. enfeksiyonum vardı antibiyotik yazmıştı. o bitince yine akıntım sarı ve kokusuz olmaya başladı. bence dr una danış. benim sonuç bugün çıkacak
günaydın canım kontrolü atlatanlardan biri benim darısı sizlere :) canım benim kendi doktorum yaptı , devlete giden arkdaşlar özelde pahalı oldugu için orda yaptırıp sonucu özeldeki doktorlarına gösteriyorlar. ama benim ikli testim 51 tl idi özelde yaptırdım dün inş sonuç iyi çıkar. :)
Canım bugün doğum günüm. Pasta falan yaptım sonra yorulmuşum 4 saat uyumuşum ogleden sonra aksam da evde kutlama yaptık. Şimdi sakin kalabildim. Hic fırsat bulamadım bugün. Ne mutlu bana ki merak edenlerim var ❤
canım doğum günün kutlu mutlu olsun, yeni yaşın sana uğur mutluluk getirsin. inşallah seneye doğum gününde bebişin kollarında olur beraber poz verirsiniz annesi :)