- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Bende çok merak ediyorum canım 11+3 olduk napsam kararsızım14te gidersen %90 belli olur bence. Erkekler daha erken belli oluyormuş genelde. Ben 12de gidicem daha fazla bekleyemiyeceğim çok merak ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok merak ediyorum canım 11+3 olduk napsam kararsızım14te gidersen %90 belli olur bence. Erkekler daha erken belli oluyormuş genelde. Ben 12de gidicem daha fazla bekleyemiyeceğim çok merak ediyorum![]()
Ciddi miisin hic farketmedm benCanım senin bebiş erkek bence dik cıkıntı var bariz
Ben pazartesi gidiyorum 12+ olacak buyuk ihtimal bugun 11+5 ciktigina gore o zaman net soyler heralde ikili testteBende çok merak ediyorum canım 11+3 olduk napsam kararsızım![]()
Evet cıkıntı netCiddi miisin hic farketmedm ben![]()
Söyler sana şimdi bile cıkıntı belliBen pazartesi gidiyorum 12+ olacak buyuk ihtimal bugun 11+5 ciktigina gore o zaman net soyler heralde ikili testte
Yok kiz biz ultrason kagidinda solda diye erkek dedik . Burdakiler yani. Doktor sagda gorunuor kiz olabilir demistiEvet cıkıntı netsana doktor ilk zamanlar da da sola yerleşmiş erkek demişti sanki yanlış mı hatırlıyorum :)
Bence seninkide bellidir sen 12+0 ken git bence randevun ne zamandiSöyler sana şimdi bile cıkıntı belliben napsam acaba yaa
![]()
Kız sağ sol yer değiştiriyor sürekli bebekler zıplıyor hopluyor 10. Hafta hareketleniyolar :) benim 11+3 te kafası sağdaydı ve sola yakındı 11+6 da gittim soldaydı ve sağa yakındı :)Yok kiz biz ultrason kagidinda solda diye erkek dedik . Burdakiler yani. Doktor sagda gorunuor kiz olabilir demisti
Yok kiz zaten 7 8 hafta goruntulerinden bahsediyorum aman cok dogrulugu da oldugunu zannetmiyorum zaten %50 ihtimal var o yuzden birinden biri tutuyor isteKız sağ sol yer değiştiriyor sürekli bebekler zıplıyor hopluyor 10. Hafta hareketleniyolar :) benim 11+3 te kafası sağdaydı ve sola yakındı 11+6 da gittim soldaydı ve sağa yakındı :)
BENde en baş ağrısı çok oluyor canım. Genelde tansiyonum düşmüş oluyor. Tuzlu ayran içiyorum geçiyor. Takip et sende tansiyonunu istersenBaşım çatlıyor![]()
Aa öyle mi :) bebek sagdaysa erkek oluyor genelde canım istisnalar var tabiki amaYok kiz biz ultrason kagidinda solda diye erkek dedik . Burdakiler yani. Doktor sagda gorunuor kiz olabilir demisti
Canım normalde randevu 6 mayıstı ikili için cagırmıstı ama işte ikili yaptırmıcam gec mi gitsem ki diyorumBence seninkide bellidir sen 12+0 ken git bence randevun ne zamandi
Yani :)))Yok kiz zaten 7 8 hafta goruntulerinden bahsediyorum aman cok dogrulugu da oldugunu zannetmiyorum zaten %50 ihtimal var o yuzden birinden biri tutuyor iste![]()
Bende aynı soruyu sordum.16. Haftadan sonra 2 kere bitkisel boya ile boyayabilirsin dedi.ilk gebeligimdede boyamıştım.20. Hafta civarı öyle hatirliyorumBu arada saçımı ne zaman boyatabilirim dedim doğumdan sonra dedi nasıl olacak bilmiyorum
Evet bakalim artik gorucez tuttu veya tutmadi diye yazicam pazartesiAa öyle mi :) bebek sagdaysa erkek oluyor genelde canım istisnalar var tabiki ama
6 sinda ne kadarlik oluyor bebeginCanım normalde randevu 6 mayıstı ikili için cagırmıstı ama işte ikili yaptırmıcam gec mi gitsem ki diyorum
13+0 canım6 sinda ne kadarlik oluyor bebegin
Gönlünden geçen olsun inşallahEvet bakalim artik gorucez tuttu veya tutmadi diye yazicam pazartesi![]()