- 15 Mart 2019
- 726
- 640
- 18
Benim de 2 gün çok agriyordu bugün hafifledi canım sanırım ben geç uyanınca oluyo sen kaçta uyaniyosunBaşım çatlıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 2 gün çok agriyordu bugün hafifledi canım sanırım ben geç uyanınca oluyo sen kaçta uyaniyosunBaşım çatlıyor![]()
Raporla alın hiç fark ödemezsiniz ama her hafta yazdırmak çok masraflı oluyor benim doktor kesti artık iğneyi sadece coraspinle devam dedi ama endişeliyim diğer gebeliğim onunla ilerlemiştiKızlar aranızda kan sulandırıcı igne kullananlar ilacı raporla mı aldınız? Her ay mı yazdırıyoruz sistem nasıl?
Gözün aydın,darısı bize![]()
Nubuna göremi tahminde bulundu
Tesekkur ederim. Pıhtılaşma bozuklugu var mı genlerinizde?Raporla alın hiç fark ödemezsiniz ama her hafta yazdırmak çok masraflı oluyor benim doktor kesti artık iğneyi sadece coraspinle devam dedi ama endişeliyim diğer gebeliğim onunla ilerlemişti
Ben niye anlamıyorum ya. Zahmet olmazsa çizip atarmısınEvet canım
Hayır yok kullanmanı gerektiren hiç bir şey yok diyor doktor 3 gebelik kaybım var ondan sonra iğne ve hapla kızımı aldım kucağıma şimdi yine hamileyim ve ilk günden başladık kullanmaya bebek eşiyle tam tutunsun dedi ikili testte kullanmana gerek yok dedi ama ben endişeliyim nedenseTesekkur ederim. Pıhtılaşma bozuklugu var mı genlerinizde?
Sabah 5:30 da uyandım.Bugün hiç yemek yiyemedim.Canım hiçbirşey istemedi.Açlıktan ağrımış olabilir belki.Daha şimdi birşeyler yedim.Benim de 2 gün çok agriyordu bugün hafifledi canım sanırım ben geç uyanınca oluyo sen kaçta uyaniyosun
Olabilir canım geçmiş olsunSabah 5:30 da uyandım.Bugün hiç yemek yiyemedim.Canım hiçbirşey istemedi.Açlıktan ağrımış olabilir belki.Daha şimdi birşeyler yedim.
Bu haftalarda bebeklerdeki olan cıkıntı canım bebek kız ise popoya paralel erkek ise yukarı dogru dik acılı oluyorÇok mu cahil kaldım kızlar bu nub nedir?
Canım benim doktorum rapor çıkarttı 3 kutu şeklinde aile hekimine yandırıyorum ücretsiz alıyorum eğer gebelik boyunca kullanacaksaniz rapor cikartirin doktorunuzaKızlar aranızda kan sulandırıcı igne kullananlar ilacı raporla mı aldınız? Her ay mı yazdırıyoruz sistem nasıl?
11-12-13. Haftalarda ultrason görüntüsünde bebeğin poposuna paralel yada dik bi çıkıntı oluyor bacak arasına doğru..Paralelse kız,dikse erkek oluyor cinsiyetiÇok mu cahil kaldım kızlar bu nub nedir?
Benim de dün doktorum tam da bu şekilde söyledi gayet dik duruyor yüzde 70 erkek dedi. Kızlarda yatay oluyormuşAmin
Evet düz geliyor dedi erkekte 30 derece yüksekte olurmuş nub
Evet,doktor rapor çıkardı bana..İlk etapta 3 kutu aldım.Yarın bitiyor.aile hekimine raporla gidip yazdiricam yarınKızlar aranızda kan sulandırıcı igne kullananlar ilacı raporla mı aldınız? Her ay mı yazdırıyoruz sistem nasıl?
Berecemedim çizmeyiBirde erkeğe benziyor dedi. Çıkıntı görmüş![]()
Ay siz deyince inceledim inceledim yok göremedimBerecemedim çizmeyi![]()
14te gidersen %90 belli olur bence. Erkekler daha erken belli oluyormuş genelde. Ben 12de gidicem daha fazla bekleyemiyeceğim çok merak ediyorumİkiliyi yaptırmıcam canım oyuzden 14 haftalıkken mi gitsem diyordum ama baya merak etmeye basladım
Benim de dün doktorum tam da bu şekilde söyledi gayet dik duruyor yüzde 70 erkek dedi. Kızlarda yatay oluyormuş
Ay siz deyince inceledim inceledim yok göremedim![]()