- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Ayy hadi inşallah o günleri görürüz inşallah. Birde ben çok tez canlı dirençliyimdir. Herkes normal doğum bekliyor. Korkuyorum. Valla bu dirençle alakalı bişey değil ki sonuçta. Dördüncü aydan snra egzersiz yürüyüş vs yaparım ama nasip bakalım nasıl olacak.ben sezeryan yaptım gene öyle olcak
kızım 3430 doğmuştu
ama şişlik gidince eriyorlar yavrular
evet okudum işte bende oksijen yetmez diyor
ama minnacık bebeler nie yetmiyor onu anlamıyorum
Kaybolmuscennet KUR SEN HAYAL HELE TEKMELER müthiş :)))
herşey allahtan güzel günler yakında
öteki kızımdada grubumuz vardı
sırayla sabah girip dğurduk doğuma gidiyoruz diye yazışıyorduk
harikaydı acemiliklerimizi yazıyorduk
bebekler doğunca zorlukları konuşuyorduk harikaydı
Hayırlı olsunKızlar selamlar herkese, ben de Kasım annesi olcam sanırım ne kadar inanmak istemesem de :)) bir oğlum var ellerinizden öper, geçen Cumartesi bir yasına girdi, bu minnak da bize sürpriz oldu. Şaka gibi nasıl oldu anlamadık
Allahimmm misafiri ck severmm ama onu dediktn sona gelme israri nedir yaa..neyse esindn yardm al kuzum herseyi kendine yuklememsafir alem geçen bize gelin demiş eşim kötü karım demiş.
bu sefer zorla çağırtmış size gelcez diyomuş acıma 0
msafir alem geçen bize gelin demiş eşim kötü karım demiş.
bu sefer zorla çağırtmış size gelcez diyomuş acıma 0
Aynen canım kesinlikle çekemicem içerde 5 dk duruyorum biliyomusun ne konuşuyo ne şunları ye bunları yeme diye tavsiyelerde bulunuyo ne kilo takibi hiçbişey yok usg den bebeğe bakıyo tamam gayet iyi diyo başka bişey yok kemdimde bişi sorunca lafı ağzıma tıkıyo anneme anlattım çok kızdı hemen değiştir o dr u daha yolun başındasın dedi paramızla rezil oluyoruz gerçektenDegistir degistir hiiiç kimsenin suratını cekmek zorunda degiliz. İnsan mutlulukla ayrılmalı doktorunun yanından, hafiflemiş rahatlamış olarak.
Vucüdun intikamıay çok yaşa ben gaziantepliyim doğuştan iştahlıyız ama bu kdr sık yemezdim valla. Ya böyle uzanıyorum yanıma kuru üzüm alıyorm markete gidiyorum cebime leblebi alıyorum . Atıştırmayınca midem bulanıyor ama. Allah sonumuzu hayır etsin
İşte yemek hazırlayana kdr durduruyorAminn insallahh
Özellikle sabahları ben çok aç kalkıyorum yastığı yiyecek gibi oluyorum
Bende o leblebi olayına başlayacağım en azından biraz keser sanırım
İnşallah canım, rabbim bebek bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun inşallahHayırlı olsunhoşgeldin grubumuza.
İşte böyle rabbimin mucizesi hiç ummadıgın anda gelmiş. Bence iyide olmuştur. Gebe kalma stresi yaşamanıza gerek kalmamışsağkıkla doğsun inşallaj
ya 2 gün önce kötü gelemeyiz demiş ertesi gün size gelelim diyor.Ya ne düşüncesiz insanlar var.. hiç bir hazirlik yapma bulduklarini yesinler.
Karım kötü diyor hala ısrarla gelmek istiyorlar.. tövbe yarabbim.
Valla biz çok kalabalik bir aileyiz gelme gitme çok olur benim tarafında.. herkese diyorum doğuma kadar misafir alamayacağım diye
bu halde kimseye hizmet edemem biraz da onlar beni çağırsın.
Eşimin tarafında zaten 3- 5 kisi var onlarda gelme gitme yok Allahtan..
Gelirse annem babam kardeslerim ya da yakin arkadaslarim gelir.. bunlarda hizmet beklemeyen aksine yardim eden kisiler.
ona yaptırcam birde adam bugün kocamı balığa çağırıyor dedim saçmalamasın manyakmı ne ee diyomuş biz kahvaltıya gelcez ne alaka bugün iş yapman diyormuş sanane biraz yüzsüz abi saolsunAllahimmm misafiri ck severmm ama onu dediktn sona gelme israri nedir yaa..neyse esindn yardm al kuzum herseyi kendine yukleme
MR çekilebiliyormuş hamileyken şaşırmıştım ama çekil dedi arkadaşa drgünaydın kızlar, uzun zamandır yoktum, hala doğum yapacağım yere karar veremedim, bazı sağlık nedenlerimden ötürü ilçedeki hastane kabul etmedi, merkeze gittim,üni.hastanesi haftam geçti diye kabul etmedi, yine merkezde eğitim arş.hastanesi beyin cerrahı yok burda,beyinciden rapor getirirsen alırım doğuma dedi., beyin cerrahına gittim (bende hipofiz adenom var 2 yıl önce mr çektirmiştim, kistte büyüme yok sıkıntın olursa gel dediler, ben de iyi olduğum için bir daha mr a girmedim, çünkü hormonlarım gayet iyiydi) beyin cerrahı bu halimdeyken mr istedi benden bende çektirmek istemedim. başka hastaneye gittim oraya da bahsetmedim, bu rahatsızlığımı napıcam bilmiyorum
MR çekilebiliyormuş hamileyken şaşırmıştım ama çekil dedi arkadaşa dr
beni hiç kesmedi o sevmemdeAminn insallahh
Özellikle sabahları ben çok aç kalkıyorum yastığı yiyecek gibi oluyorum
Bende o leblebi olayına başlayacağım en azından biraz keser sanırım
aama sağlığın söz konusu mecbursun sanki kimsede kabul etmiyor durumunda ne bakman lazım hamilelik hormonlar falan git cnm sen bibana da uygun diyorlar aama annelik iç güdüsü emin olamıyorum
MR çekilebiliyormuş hamileyken şaşırmıştım ama çekil dedi arkadaşa dr
yavrum bu ilk gebelikte hat safhada oluyorAyy hadi inşallah o günleri görürüz inşallah. Birde ben çok tez canlı dirençliyimdir. Herkes normal doğum bekliyor. Korkuyorum. Valla bu dirençle alakalı bişey değil ki sonuçta. Dördüncü aydan snra egzersiz yürüyüş vs yaparım ama nasip bakalım nasıl olacak.
Ben çok tedirginim. Bakamam ilgilenemem diye. Yeğen büyütmeye benzemiyor. En basiti süt vermek için bile sabırlı olmak lazım. Savaşmadan pes edersen emziremezsin. Kitap falan mı alıp okusam diyorum. Sanki yetersiz olacakmışım gibi paniğe kapılıyorum hep .
onun önemli değildi gebeliği etkilicek bişey deildi bide o aşılamayla kaldı hassas çok boşver dedi. ama senin gibi kabul edilmicek derecde bişeyi yok yani olsa çektirir oarkadaşınız çektirdi mi?
Aa Dertleri ne yav :) afedersin b*kunu cikarmislar..sanane adam napcaksa yapcak nasilsa sabah gorcen aksm birak hazirligini yapsin bari Allahimm :)ona yaptırcam birde adam bugün kocamı balığa çağırıyor dedim saçmalamasın manyakmı ne ee diyomuş biz kahvaltıya gelcez ne alaka bugün iş yapman diyormuş sanane biraz yüzsüz abi saolsun
Kuzum tahlil icin ornek verdiginde sana lagit veriorlar ordaki referans numarasindan internet sitesindenn bakabiliorsuncanım sonuç elimde değil telefonla görüştük neyin ne oldugunu bilmiyorum sadece kendi döyledi , reçete şifresi geldi bana ondan sonra da aldım ilacı inşallah bişey omaz en son 3 hafta önce kullanmıştım antibyotigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?