2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
onun önemli değildi gebeliği etkilicek bişey deildi bide o aşılamayla kaldı hassas çok boşver dedi. ama senin gibi kabul edilmicek derecde bişeyi yok yani olsa çektirir o

pazartesi tekrar randevu aldım ilçedeki başka doktordan ona danışıcam aynı hastanedeki beyin cerrahına gideyim bi de onunla konuşayım kafam allak bullak

Kuzum artik kandan beslenme zamanlari bitti artik senin yediklerinden beslniyorlar plasenta araciligiyla ne sandın sen bebegini buyudu iste bak benimde istahim artti sozde bu kez yemeyecektim ama yine basladim benim cocuklar obur oluor cektikce cekior sanirim

benimde kasıktan çok bel agrılarım oluyo kopacak gbi
Bel ağrısı çok zor ben eğilince bile ağrıyor düşün iş yapamıyorum doğru düzgün belimin korkusundan senin belki sonradan başlamıştır benim yumurtlamadan 5-6 gün sonra başladı 5 gün yataktan kalkamadım Allahtan eşim şehir dışındaydı paso yattım bu arada annem hep bel ağrısı erkek belirtisidir der :)

Aslinda o belirtilere cok inanmamak lazm benimde suan bel agrilarim var . Gorumceminde her iki hamileliginde yogun bel agrilari vardi iki kızı oldu

Aslinda o belirtilere cok inanmamak lazm benimde suan bel agrilarim var . Gorumceminde her iki hamileliginde yogun bel agrilari vardi iki kızı oldu
Herkesin hamileliği farklı aslında da kızlar anneye çekermiş bu konuda duydun mu daha önce bilmiyorum ablalarımda annem gibi geçirdi hamileliklerini

Benim bel 3 tane bel fıtığım var bir de hamilelik etkisi ile geceleri uyuyamıyorum sıcak tutunca hafifliyo

iyi sohbetlerr canlarr . Karından 7 haftalık ultrason resmii cinsiyet tahmini yapabilen varmı acaba Bugün buna kafayı taktımm

Eklentiler

• 4103C45E-4A60-4A71-9857-4304BCE0BA62.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 35
canım benimki yaklaşık 2 haftadır var ama son günlerde her dakka agrıyor tam orta yeri , aynen bizdede bel agrısı erkek bebek belirtisi diyorlar . bakalım ne çıkacak sana dr tahminde bulundu mu , bana erkek gibi demişti

Gunaydin canlar bugun ruyamda gelinligimi giymistim tekrar düğün yapacaktik hemen anlamina baktim cok saglikli ve kolay doguma birde erkek bebege isaretmis cokkk merak ediyorum yaa randevum 7 mayista 12+1 oluyorum o gun insallah belli olur ya

En iyisi canım doğumuna 1 ay kala bile değiştiren oluyo

Bende sabah tar Bende sabah tartıldım 2 kilo almısım hızımı ilerliyoruz yoksa

canım bende bugün rüyamda altın bilezik takmışım 5 6 tane onlara bakıyordum kolumdayken.. şimdi sen yazınca aklıma geldi tabirine baktım hayırlı bir erkek bebek doğurmaya işaretmiş. hadi hayırlsı olsun o zaman sağlıkla inşallah

Cnmm azaldi cok sukur dunden beri..yatiyrm geldigi gunden beri sadece lavaboya kalkiyrm..cok kotu bisi ya Rabbim kimseeye yasatmasin..beni bndn aldi korkusu yaa..cok sagol kuzumm sordugun icin
Daha iyi olacaksın canım benim en güzelini yapmışsın sen yine de dinlenmeye devam et doktor kontrolüne kadar

Kızlar bugun kontrolümüz vardı 9+0 çok skr herşey yolunda
3 hafta snra ikili test ve detaylı ultrason dedi
Orucu sordum tavsiye etmiyorum dedii
Kesenin üst tarafında kanama alanı varmış daha inceden oluşmuş ondan dolayı dedi kahverengi lekelenmeler vs yine ilaç vs vermedi kanama olmadığı sürece korkma dedi
Benden Haberler böyle

Nasıl doktormuş o öyle ya. Kilo takibi, her defasında tansiyon ölçümü yapmalı mutlaka. İti yapmışsın değiştirmekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…