onun önemli değildi gebeliği etkilicek bişey deildi bide o aşılamayla kaldı hassas çok boşver dedi. ama senin gibi kabul edilmicek derecde bişeyi yok yani olsa çektirir o
pazartesi tekrar randevu aldım ilçedeki başka doktordan ona danışıcam aynı hastanedeki beyin cerrahına gideyim bi de onunla konuşayım kafam allak bullak
Yok kuzumm benim minnak onlar pek bir şey vAkumlayamazlar o kadar. O iştah mevzusu hormon degisiminden kaynaklı. Kiminin artıyor kiminin azalıyor. Biz hicbisi yemesek de bizim kanımızda mevcut olan ihtiyac duydukları her seyi alıyorlar. Bir cıncık canları var zaten ne kadar tuketebilirler ki şu an
Kuzum artik kandan beslenme zamanlari bitti artik senin yediklerinden beslniyorlar plasenta araciligiyla ne sandın sen bebegini buyudu iste bak benimde istahim artti sozde bu kez yemeyecektim ama yine basladim benim cocuklar obur oluor cektikce cekior sanirim
Bel ağrısı çok zor ben eğilince bile ağrıyor düşün iş yapamıyorum doğru düzgün belimin korkusundan senin belki sonradan başlamıştır benim yumurtlamadan 5-6 gün sonra başladı 5 gün yataktan kalkamadım Allahtan eşim şehir dışındaydı paso yattım bu arada annem hep bel ağrısı erkek belirtisidir der :)
Bel ağrısı çok zor ben eğilince bile ağrıyor düşün iş yapamıyorum doğru düzgün belimin korkusundan senin belki sonradan başlamıştır benim yumurtlamadan 5-6 gün sonra başladı 5 gün yataktan kalkamadım Allahtan eşim şehir dışındaydı paso yattım bu arada annem hep bel ağrısı erkek belirtisidir der :)
Kizlar benim de kocaaaa 4 haftanin sonunda kontrolum yarin cok şükür
Ancak belim kopuyor agridan resmen. Sabahlari sıfır kilometre başlıyorum güne. Midem, belim her sey guzel. Ancak aksama dogru biraz yemek yapayim yemek yiyeyim midem de belim de kendini kaybediyor. Resmen aksam olmasin istiyorum artik. Belim şimdiden bu kadar agriyorsa cocuk buyuyunce tekerlekli sandalyeyle gezmeye baslarim gibi geliyor. Sizde agrilar mideler ne durumda?
canım benimki yaklaşık 2 haftadır var ama son günlerde her dakka agrıyor tam orta yeri , aynen bizdede bel agrısı erkek bebek belirtisi diyorlar . bakalım ne çıkacak sana dr tahminde bulundu mu , bana erkek gibi demişti
Gunaydin canlar bugun ruyamda gelinligimi giymistim tekrar düğün yapacaktik hemen anlamina baktim cok saglikli ve kolay doguma birde erkek bebege isaretmis cokkk merak ediyorum yaa randevum 7 mayista 12+1 oluyorum o gun insallah belli olur ya
Kızlar herkese günaydın ben doktorumu değiştircem kızlar aynı hastanenin başka doktoruna randevu almayı düşünüyorum sanırım iki hafta sonra giderim bu gittiğim doktorun suratı çok asık ve etrafa negatif enerji salıyo sürekli tersler gibi konuşuyo bir iki defa yorgundur belki falan dedim ama okulumdaki bi arkadaşımda hamile onada öyle davranmış o değiştirmiş şimdi ben kontrole gittiğimde 12 haftayı doldurmuş olacağım inşallah cinsiyet tahmininde bulunur
ben hamileyken inanılmaz yiyen su içse kilo alan biriyim ama doğunca hemen kilo veren asla iştahı olmayan biriyim.
bir haftada 5 kg veririm ben istedimmi ama hamileyken hormon neyse beni bitiriyor.almıcaktım kg bunda dikkat edicektim ki çok yemedim güya bunda 5 kg almışım
Cnmm azaldi cok sukur dunden beri..yatiyrm geldigi gunden beri sadece lavaboya kalkiyrm..cok kotu bisi ya Rabbim kimseeye yasatmasin..beni bndn aldi korkusu yaa..cok sagol kuzumm sordugun icin
Gunaydin canlar bugun ruyamda gelinligimi giymistim tekrar düğün yapacaktik hemen anlamina baktim cok saglikli ve kolay doguma birde erkek bebege isaretmis cokkk merak ediyorum yaa randevum 7 mayista 12+1 oluyorum o gun insallah belli olur ya
canım bende bugün rüyamda altın bilezik takmışım 5 6 tane onlara bakıyordum kolumdayken.. şimdi sen yazınca aklıma geldi tabirine baktım hayırlı bir erkek bebek doğurmaya işaretmiş. hadi hayırlsı olsun o zaman sağlıkla inşallah
Cnmm azaldi cok sukur dunden beri..yatiyrm geldigi gunden beri sadece lavaboya kalkiyrm..cok kotu bisi ya Rabbim kimseeye yasatmasin..beni bndn aldi korkusu yaa..cok sagol kuzumm sordugun icin
Kızlar bugun kontrolümüz vardı 9+0 çok skr herşey yolunda
3 hafta snra ikili test ve detaylı ultrason dedi
Orucu sordum tavsiye etmiyorum dedii
Kesenin üst tarafında kanama alanı varmış daha inceden oluşmuş ondan dolayı dedi kahverengi lekelenmeler vs yine ilaç vs vermedi kanama olmadığı sürece korkma dedi
Benden Haberler böyle
Aynen canım kesinlikle çekemicem içerde 5 dk duruyorum biliyomusun ne konuşuyo ne şunları ye bunları yeme diye tavsiyelerde bulunuyo ne kilo takibi hiçbişey yok usg den bebeğe bakıyo tamam gayet iyi diyo başka bişey yok kemdimde bişi sorunca lafı ağzıma tıkıyo anneme anlattım çok kızdı hemen değiştir o dr u daha yolun başındasın dedi paramızla rezil oluyoruz gerçekten