canım bende bugün rüyamda altın bilezik takmışım 5 6 tane onlara bakıyordum kolumdayken.. şimdi sen yazınca aklıma geldi tabirine baktım hayırlı bir erkek bebek doğurmaya işaretmiş. hadi hayırlsı olsun o zaman sağlıkla inşallah
Bende de mi fıtık oluştu acaba? Agrilar artinca yatiyorum sagdan sola bile donemiyorum. Sanki belimden asagisi tutmuyor. Bi de ayaga kalkinca belime kuvvet veremiyorum bi sey batiyor sanki ilginç olanda bunun sadece aksamlari olmasi gunduz keklik gibi sekiyorum cok iyiyim
Arkadaslar benim doktorum her gittigimde kilo ve tansiyon ölçümü yapmıyor yani hiç yapmadı bunları sizin doktorlar yapıyormu bebegin ölcülerini aldı haftaya 2li test ve cinsiyete bakıcaz dedi yani daha detaylımı bakacak
Bende de mi fıtık oluştu acaba? Agrilar artinca yatiyorum sagdan sola bile donemiyorum. Sanki belimden asagisi tutmuyor. Bi de ayaga kalkinca belime kuvvet veremiyorum bi sey batiyor sanki ilginç olanda bunun sadece aksamlari olmasi gunduz keklik gibi sekiyorum cok iyiyim
Bel fıtığını anlamanın bir püf noktası bacaklarını yükseğe kaldırsan bile ağrıyor benim kalçamdan ayak parmaklarıma kadar ağrıyor bence doktoruna bir sor canım belini sıcak tutman bebeğe zararı olur mu diye ısı farkından dolayı ben sordum yapabilirsin dedi ısı bantları yapıştırıyorum hafifliyo
Arkadaslar benim doktorum her gittigimde kilo ve tansiyon ölçümü yapmıyor yani hiç yapmadı bunları sizin doktorlar yapıyormu bebegin ölcülerini aldı haftaya 2li test ve cinsiyete bakıcaz dedi yani daha detaylımı bakacak
Bugun de tam idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyor. Benim de idrar tahlilimde enfeksiyon vardi ama nedense hem kendi doktorum hem saglik ocagindaki doktor her sey yolunda demisti tahlillere. Bu gittigimde tekrar bakilmasini isteyeceğim devam ediyor gibi hissediyorum cunku :)
Caznım kültür sonucun varmı?nitrit değerin normal olduğu için yok demişlerdir. Kültürde cıkıyo asıl. Mesela bende >100000 E. Coli yazıyo. 2 kutu antibiyotik bitti banamısın demedi.
Olur mu canım... bundan 3-4 sene evvel arkadasın bebegi dusmustu onu hastaneye goturduk mr cekilecek dr dedi ki biri bebegi tutmak durumunda mr cihazına yarım girerek. Hamilelik riski olan varsa cıksın odadan dedi. Dusen bebegın annesının hamilelik riski vardı komşumuz girdi bebekle mr a.
Ben kızıma hamileyken ilk doktorum hastane değiştirdi 2.doktora giderken hastaneleri kapandı. Sonra 6 aylık hamile halimle hastane ve doktor aradım buldum şimdiki doktorumu yani 3.doktorum. Bu 3 doktorda her muayenede kilo ve tansiyon not aldılar.
Bugun de tam idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyor. Benim de idrar tahlilimde enfeksiyon vardi ama nedense hem kendi doktorum hem saglik ocagindaki doktor her sey yolunda demisti tahlillere. Bu gittigimde tekrar bakilmasini isteyeceğim devam ediyor gibi hissediyorum cunku :)
Kızlar ya be güzel sizin tansiyona bakılıyor muş cok baş agrıları cektim cekiyorum hiç bakılmadı cuma günü gittigim de söylücem tanaiyona bakarmı bakalım sagolun kızlar
Kızlar bugun kontrolümüz vardı 9+0 çok skr herşey yolunda
3 hafta snra ikili test ve detaylı ultrason dedi
Orucu sordum tavsiye etmiyorum dedii
Kesenin üst tarafında kanama alanı varmış daha inceden oluşmuş ondan dolayı dedi kahverengi lekelenmeler vs yine ilaç vs vermedi kanama olmadığı sürece korkma dedi
Benden Haberler böyle
Cnm bu kanama alanlarini netcez canimi ck sikiyr iyi oldugunu gorunce sakinliyr insan..kanama olursada korkma bildigin parcali kanamam oldu benm..bebisi gorunce rahatliyor insan..ben ilk defa bole bisi goruyrm o da basima geldi..Rabbim sonumuzu hayirla getirsin
Kızlar ya be güzel sizin tansiyona bakılıyor muş cok baş agrıları cektim cekiyorum hiç bakılmadı cuma günü gittigim de söylücem tanaiyona bakarmı bakalım sagolun kızlar
Yok canım ya ne tansiyon ölçümü kilomu bile sormuyo çok sinir bozucu ikili testi yapmak istiyorsanız 2 hafta sonra yapmak istrmiyorsanız 1 ay sonra gelin dedi siz ne önerirsiniz diyorum doktor sonuçta fikrini soruyorum doğru düzgün cvp yok