2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayyy Allah kolaylık versin canım. Benim haftaya uzun süredir görmediğim arkadaşım gelecek bu haftadan planlama yapıyorum ne yapacağız diye. Pat diye geleni düşünemiyorum.
bende strese girdim listeler hazırladım 6 çeşit mama yapıcam ve kahvaltılık
eşim yıkıcak terası toplıck evi ben süpürürüm
nedense misafir ayrı bi iş ya

annenin sütü yaramış benim yavan anam şişmio bebeler :)))
valla hayaller kur çok güzel geliyor
hiç stres yapma herşey allahtan
güzel şeyler konuşmayı özledim ben grupta valla
bazen çok stresliyiz hepimiz

Teşekkür ederim cevabınız için ilk randevumda isticem doktorumdan çünkü aklımdan çıkaramıyorum.Sonucunu hemen alabildiğiniz bi test mi peki bu ?
Bn pazartesi yapturmstm perşembe almıştım sonucu. Benim gittiğim hastane bu testi disarda yaptiriy9mis o yuzden gec aldim

İnsan tedirginliği atamıyor ki kuzum. Ah ah...

Bende tekmeledigi anları hayal etmek istiyorum hiç yaşamadıgım bir his hissetmek istiyorum. Allahın izniyle.

Bir bakmışız hepimiz doğum yapmışız. Ohh mis gibi senin sütünde yarıyordur. Asla öyle deme. Eskiden beslenme farklıydı o yüzden. Annemde aşırı bulgur tüketirmiş yokluktan ilgisi vardır bence

ya birde oksijen sorunum var inanılmaz hava bana yetmiyor illa cam açılcak nefesi öyle alıyorum çok tuhaf nefes yetmiyor.
çok hızlı büyüyorlar heralde ne yesek vakumluyorlar tosunlar yolda :)))
Dün bi yerde okumuştum. Artık normalden daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyormuşuz ondan dolayı nefes darlığı çekebilirmişiz

3500 ve üstü doğsalar sağlıkla ne güzel bide şapur şupur emseler
ay hayal kuralım gel ne iyi geldi düşününce
Benim kızım 2850gr doğdu 39+2 de. Sağlıklı olsun da kilosu sıkıntı değil ya zaten kısa sürede kilo alıyolar normal doğum için daha mı iyi acaba diye de düşünmedim değil

Kızlar herkese günaydın ben doktorumu değiştircem kızlar aynı hastanenin başka doktoruna randevu almayı düşünüyorum sanırım iki hafta sonra giderim bu gittiğim doktorun suratı çok asık ve etrafa negatif enerji salıyo sürekli tersler gibi konuşuyo bir iki defa yorgundur belki falan dedim ama okulumdaki bi arkadaşımda hamile onada öyle davranmış o değiştirmiş şimdi ben kontrole gittiğimde 12 haftayı doldurmuş olacağım inşallah cinsiyet tahmininde bulunur

Arıtıcının bakımı yapılmıyor o zaman demekm. İçme ondan sen en iyisi
canım yılda bir mi ne yaptırıyorlar. hem bizim ofise hem işletme içerisene aynı arıtıcdan kullanyorlr günde 8 damacanaya yakın su akıyor ordan tüketim fazla böyle olunca daha çok kirleniyor. en iyisi suyu ecimden getrmek markette ki leride sevmiyorum evimde de var arıtıcı bayağı özellikli bişey belki onu içersem iyi olur

işin çok cnm Allah kolaylık versin dikkat et kendine

Amin canım

ya birde oksijen sorunum var inanılmaz hava bana yetmiyor illa cam açılcak nefesi öyle alıyorum çok tuhaf nefes yetmiyor.
çok hızlı büyüyorlar heralde ne yesek vakumluyorlar tosunlar yolda :)))
Tosunlarki ne tosunlar masallah :)) bi doyamayan da ben saglikla gelsinler insallah

Degistir degistir hiiiç kimsenin suratını cekmek zorunda degiliz. İnsan mutlulukla ayrılmalı doktorunun yanından, hafiflemiş rahatlamış olarak.

Ah kuzumm biraz daha duraydi misafirinn kabul etmeseydiniz keske..

Benim kızım 2850gr doğdu 39+2 de. Sağlıklı olsun da kilosu sıkıntı değil ya zaten kısa sürede kilo alıyolar normal doğum için daha mı iyi acaba diye de düşünmedim değil
ben sezeryan yaptım gene öyle olcak
kızım 3430 doğmuştu
ama şişlik gidince eriyorlar yavrular
evet okudum işte bende oksijen yetmez diyor
ama minnacık bebeler nie yetmiyor onu anlamıyorum
Kaybolmuscennet KUR SEN HAYAL HELE TEKMELER müthiş :)))
herşey allahtan güzel günler yakında
öteki kızımdada grubumuz vardı
sırayla sabah girip dğurduk doğuma gidiyoruz diye yazışıyorduk
harikaydı acemiliklerimizi yazıyorduk
bebekler doğunca zorlukları konuşuyorduk harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…