bende strese girdim listeler hazırladım 6 çeşit mama yapıcam ve kahvaltılıkAyyy Allah kolaylık versin canım. Benim haftaya uzun süredir görmediğim arkadaşım gelecek bu haftadan planlama yapıyorum ne yapacağız diye. Pat diye geleni düşünemiyorum.
sor bi gece içAma eczacı sabahı işaretlemiş
annenin sütü yaramış benim yavan anam şişmio bebeler :)))yok ben bir aylık hayaller kuruyorum. Okadar ileriyi düşünürsem kafayı yerim. Amcamın kızının çocuklar hep 4 kilo üstü doğdular. Ablam emzirirdi doymaz ağlarlardı.
Ay sağsalim allahın izniyle o günleri görelim de inşallah. Valla kilosu vs dert değil.
Ben kupkuru doğmuşum herkes ölür demiş. 20 gün geç doğmuşum. Annemin suyu bitmiş elim yüzüm mosmormuş. Annem diyor kırkın çıkmadan tosun gibi oldun diyo
Bn pazartesi yapturmstm perşembe almıştım sonucu. Benim gittiğim hastane bu testi disarda yaptiriy9mis o yuzden gec aldimTeşekkür ederim cevabınız için ilk randevumda isticem doktorumdan çünkü aklımdan çıkaramıyorum.Sonucunu hemen alabildiğiniz bi test mi peki bu ?
İnsan tedirginliği atamıyor ki kuzum. Ah ah...annenin sütü yaramış benim yavan anam şişmio bebeler :)))
valla hayaller kur çok güzel geliyor
hiç stres yapma herşey allahtan
güzel şeyler konuşmayı özledim ben grupta valla
bazen çok stresliyiz hepimiz
Dün bi yerde okumuştum. Artık normalden daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyormuşuz ondan dolayı nefes darlığı çekebilirmişizya birde oksijen sorunum var inanılmaz hava bana yetmiyor illa cam açılcak nefesi öyle alıyorum çok tuhaf nefes yetmiyor.
çok hızlı büyüyorlar heralde ne yesek vakumluyorlar tosunlar yolda :)))
canım yılda birArıtıcının bakımı yapılmıyor o zaman demekm. İçme ondan sen en iyisi
inşallah canım bişey olmzYok ya korkma bişeh olmaz Allahın izniyle. Strese sokma kendini canım
Desene iyiki yaza denk geliyor. Bol bol pencere açarız. Kış olsa delirirdik heraldeDün bi yerde okumuştum. Artık normalden daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyormuşuz ondan dolayı nefes darlığı çekebilirmişiz
Benim kızım 2850gr doğdu 39+2 de. Sağlıklı olsun da kilosu sıkıntı değil ya zaten kısa sürede kilo alıyolar3500 ve üstü doğsalar sağlıkla ne güzel bide şapur şupur emseler
ay hayal kuralım gel ne iyi geldi düşününce
canım yılda bir mi ne yaptırıyorlar. hem bizim ofise hem işletme içerisene aynı arıtıcdan kullanyorlr günde 8 damacanaya yakın su akıyor ordan tüketim fazla böyle olunca daha çok kirleniyor. en iyisi suyu ecimden getrmek markette ki leride sevmiyorum evimde de var arıtıcı bayağı özellikli bişey belki onu içersem iyi olurArıtıcının bakımı yapılmıyor o zaman demekm. İçme ondan sen en iyisi
Bende öyle düşündümde annem dediki biraz toplu çocuk kendini kolay iter dediBenim kızım 2850gr doğdu 39+2 de. Sağlıklı olsun da kilosu sıkıntı değil ya zaten kısa sürede kilo alıyolarnormal doğum için daha mı iyi acaba diye de düşünmedim değil
işin çok cnm Allah kolaylık versin dikkat et kendineyarın sabah kahvaltıya misafirim geliyor
bugün 8 de evde oluyorum.
ev temizlnecek alışveriş yapılcak
teras yıkancak ve orası hazırlancak
anam Wc zor gidiyorum ben
bide saf kocam bu akşam iş çıkışı yemeğe çağırmış unutup bende hayır olmaz arın sabah gelsinler dedim.
sabahtan gelecekler. bütün mamaları sabah yapacağım.
allah yardımcım olsun
Amin canımya gece odanın camını açmak istiyorum çok bunalıyorum burnum gece tıkanık ama gündüz noluyor da bu kadar kötüyüm su içince herşey düzeliyor çok tuhaf hiç sevmezdim suyu
her ne olursa olsun okadar mutluyumki mucizeyi yaşıyorum ve bunu 2. olduğundan daha iyi anlıyorum sonuna kadar tadını çıkarmak istiyorum biran önce tekme atsın istiyorum.
bol bol yürümek istiyorum bir daha bebe düşünmüyorum bunda herşeyi güzel yaşarım inş.sağlıkla hepimiz inş.
Tosunlarki ne tosunlar masallah :)) bi doyamayan da ben saglikla gelsinler insallahya birde oksijen sorunum var inanılmaz hava bana yetmiyor illa cam açılcak nefesi öyle alıyorum çok tuhaf nefes yetmiyor.
çok hızlı büyüyorlar heralde ne yesek vakumluyorlar tosunlar yolda :)))
Degistir degistir hiiiç kimsenin suratını cekmek zorunda degiliz. İnsan mutlulukla ayrılmalı doktorunun yanından, hafiflemiş rahatlamış olarak.Kızlar herkese günaydın ben doktorumu değiştircem kızlar aynı hastanenin başka doktoruna randevu almayı düşünüyorum sanırım iki hafta sonra giderim bu gittiğim doktorun suratı çok asık ve etrafa negatif enerji salıyo sürekli tersler gibi konuşuyo bir iki defa yorgundur belki falan dedim ama okulumdaki bi arkadaşımda hamile onada öyle davranmış o değiştirmiş şimdi ben kontrole gittiğimde 12 haftayı doldurmuş olacağım inşallah cinsiyet tahmininde bulunur
Ah kuzumm biraz daha duraydi misafirinn kabul etmeseydiniz keske..yarın sabah kahvaltıya misafirim geliyor
bugün 8 de evde oluyorum.
ev temizlnecek alışveriş yapılcak
teras yıkancak ve orası hazırlancak
anam Wc zor gidiyorum ben
bide saf kocam bu akşam iş çıkışı yemeğe çağırmış unutup bende hayır olmaz arın sabah gelsinler dedim.
sabahtan gelecekler. bütün mamaları sabah yapacağım.
allah yardımcım olsun
ben sezeryan yaptım gene öyle olcakBenim kızım 2850gr doğdu 39+2 de. Sağlıklı olsun da kilosu sıkıntı değil ya zaten kısa sürede kilo alıyolarnormal doğum için daha mı iyi acaba diye de düşünmedim değil
msafir alem geçen bize gelin demiş eşim kötü karım demiş.Ah kuzumm biraz daha duraydi misafirinn kabul etmeseydiniz keske..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?