2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arıtıcının bakımı yapılmıyor o zaman demekm. İçme ondan sen en iyisi

İnşallah iyi gelir bu hafta biraz hafifledi baş ağrılarım hepimiz sorunsuz hamilelikler geçirelim

Valla eşim pufuduk deyip duruyor. Neyse gelişimi iyi bari hiç yoktan boşa yemiş gibi hissetmiyorum.

En hızlı büyüdügü evreler oldugu için çok acıkıyoruz bence.
ya birde oksijen sorunum var inanılmaz hava bana yetmiyor illa cam açılcak nefesi öyle alıyorum çok tuhaf nefes yetmiyor.
çok hızlı büyüyorlar heralde ne yesek vakumluyorlar tosunlar yolda :)))

Anladım canım, pıhtılaşma sorunu yoksa kullanmak gerekmiyor diye biliyorum. Benim mthfra1298c genimde homozigot mutasyon var ona ragmen ilk 11 hafta sadece coraspin, 11 haftadan sonra igneye basladık. 11-12-24-26 haftalar arası biraz onemli dedi dr riske atmayalım igne kullanalım dedi. Ama sende pıhtılaşma sorunu yokmuş ki zaten. Bakıldı mı tüm genlere? Benim 12 gen tarandı.

Bende diyorum içimde ne var ki böyle sabah sabah dolma yedirtecek kadar. Ve ben tam tersi hamilelikte mutfak kapısı görünce çıkaran biriydim. Bu defa tuhaf haldeyim İnşallah yüz kilo olmam
ben hamileyken inanılmaz yiyen su içse kilo alan biriyim ama doğunca hemen kilo veren asla iştahı olmayan biriyim.
bir haftada 5 kg veririm ben istedimmi ama hamileyken hormon neyse beni bitiriyor.almıcaktım kg bunda dikkat edicektim ki çok yemedim güya bunda 5 kg almışım

ya birde oksijen sorunum var inanılmaz hava bana yetmiyor illa cam açılcak nefesi öyle alıyorum çok tuhaf nefes yetmiyor.
çok hızlı büyüyorlar heralde ne yesek vakumluyorlar tosunlar yolda :)))
Yok kuzumm benim minnak onlar pek bir şey vAkumlayamazlar o kadar. O iştah mevzusu hormon degisiminden kaynaklı. Kiminin artıyor kiminin azalıyor. Biz hicbisi yemesek de bizim kanımızda mevcut olan ihtiyac duydukları her seyi alıyorlar. Bir cıncık canları var zaten ne kadar tuketebilirler ki şu an

yarın sabah kahvaltıya misafirim geliyor
bugün 8 de evde oluyorum.
ev temizlnecek alışveriş yapılcak
teras yıkancak ve orası hazırlancak
anam Wc zor gidiyorum ben
bide saf kocam bu akşam iş çıkışı yemeğe çağırmış unutup bende hayır olmaz arın sabah gelsinler dedim.
sabahtan gelecekler. bütün mamaları sabah yapacağım.
allah yardımcım olsun

bende öyle düşünüyorm ama bu nası bir his ya..
birde oksijeni 2 katı almanız gerekir diyor ya gerçekten çıldırıorum nefes alamıyorum minnacık şeye yetmiyor nefesim

Doktor bunları yazdı bana. Bulantım yok korkuyorum içmeye bulantı yaparsa diye. Birde önceki muayenede decavit varya damla d vitamini. Onu 3. Aydan sonra mı 4. Aydan snramı başla demişti hiç hatırlamıyorum. Bu defa da hiç bişey demedi. Sekiz damla günde demişti. Heralde şimdi başla dese yeniden hatırlatırdı değil mi

Eklentiler

• 15562627169423447809037975571972.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 43
bende öyle düşünüyorm ama bu nası bir his ya..
birde oksijeni 2 katı almanız gerekir diyor ya gerçekten çıldırıorum nefes alamıyorum minnacık şeye yetmiyor nefesim
Oyyy kuzu, hormonlar burun tıkanıklıgı yapıyor da o yuzden nefes almakta zorlanıyoruz. Ben fe hep cam açık duruyorum.

yatmadan iç bulandırmaz

11-12-13. Haftalarda ultrason görüntüsünde bebeğin poposuna paralel yada dik bi çıkıntı oluyor bacak arasına doğru..Paralelse kız,dikse erkek oluyor cinsiyeti
Burda bişi goremiyorum teyzesi

Eklentiler

• 8C1B48F2-AA27-4182-9D6A-68843ACCD65F.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 43
Ayyy Allah kolaylık versin canım. Benim haftaya uzun süredir görmediğim arkadaşım gelecek bu haftadan planlama yapıyorum ne yapacağız diye. Pat diye geleni düşünemiyorum.

3500 ve üstü doğsalar sağlıkla ne güzel bide şapur şupur emseler
ay hayal kuralım gel ne iyi geldi düşününce
yok ben bir aylık hayaller kuruyorum. Okadar ileriyi düşünürsem kafayı yerim. Amcamın kızının çocuklar hep 4 kilo üstü doğdular. Ablam emzirirdi doymaz ağlarlardı.

Ay sağsalim allahın izniyle o günleri görelim de inşallah. Valla kilosu vs dert değil.
Ben kupkuru doğmuşum herkes ölür demiş. 20 gün geç doğmuşum. Annemin suyu bitmiş elim yüzüm mosmormuş. Annem diyor kırkın çıkmadan tosun gibi oldun diyo

Oyyy kuzu, hormonlar burun tıkanıklıgı yapıyor da o yuzden nefes almakta zorlanıyoruz. Ben fe hep cam açık duruyorum.
ya gece odanın camını açmak istiyorum çok bunalıyorum burnum gece tıkanık ama gündüz noluyor da bu kadar kötüyüm su içince herşey düzeliyor çok tuhaf hiç sevmezdim suyu
her ne olursa olsun okadar mutluyumki mucizeyi yaşıyorum ve bunu 2. olduğundan daha iyi anlıyorum sonuna kadar tadını çıkarmak istiyorum biran önce tekme atsın istiyorum.
bol bol yürümek istiyorum bir daha bebe düşünmüyorum bunda herşeyi güzel yaşarım inş.sağlıkla hepimiz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…