2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben hamile oldugumu hemen anladım hissettim insanın vücudu herşeyi değişiyor yani 7 ay anlamaması hissetmemesi çok garip ama belki de biliyorlardı kimseye söylemediler olamaz mı

Ne diyim Allah bebeğine kavuştursun inşallah. Sağ salim alsın kucağına..

Ay ben şok nasıl anlamaz ya inşllah çocuk kocasindandir diycem ayıp olacak,galiba yurt dışında yaşanıyor olay canım degilmi??
Burda olsa zaten babası benden olduğu ne malum diye ortaya düşerdi...
Allahım sen evlâlarımızdan uzak tut,hic hoş olmamais gerçekten

Benimde iş arkadasım 5 aylikken ögrendi
Kilolu bir kadın ve zaten çocuğu olmuyordu tüp bebekle hamile kaldı.. dogum yapti 1 sene sonra zaten adet olmadiği için ve cocukta olmadigi icin korunmasiz iliskiye devam etmisler.

Bir gun karninda bi kipirdama gibi bisey hissediyor test yapti biz hepimiz sok olduk.. doktora bi gitti 5 aylik kızı olacak
Kadın yazık kimseye de diyemiyor .. adet sokturucu falan kullanmis o donem, sigara iciyordu, alkol almisti, gozunden ameliyat bile olmustu
Bilse yaparmiydi bunlari..

Adette olmayinca kilosuda olunca hic suphelenmedi.. hatta 2.gebelik olmasa hic test yapmayacakti 1.gebeligindeki gibi kipirdama hissetmiste acaba olabilir mi diye yapmis.

Simdi cok saglikli iki kızı var

Sağlıkla kucağına aldı de yoksa ben burda kalp krizi geçiricem

Yemin ederim mucize !

Sağlıkla kucağına aldı de yoksa ben burda kalp krizi geçiricem
Yemin ederim mucize !

Aldi aldii Hepimiz sok gecirmistik hatta..

Erkekler inanamadi nasil anlamaz ya deyip durdular.. soramiyorlarda adette mi olmuyor diye Kadın ne diyecegini millete sasirdi kisa sure sonra da dogum yapti .. ohh mis gibi anlamadan 5 ay gecirdi beklemedi fazla

Kizlarida tombis tombis o kadar tatlilar ki Allah omurlerini uzun etsin

Ilk defa böyle bir şey duydum hayretle okudum rabbim yavrucağın yardımcısı olsun

Allah'a şükür ya,o kadar şeyden sonra bile maşaallah sağlıkla doğmuş...demekki biz gerçekten boşuna evham yapiyoz sağlıkla doğacak olan her şekilde doğuyor,ama nasip olmayacak olanda 9 ay yerinden kalkmasan bile gidiyor tutamiyorsun

Bi yönden iyi olmuş 3 ayda doğurmuş gibi olmuş fazla strest sıkıntı yapmadan hemen zaman geçmiştir

Aslında iyi hee hiç ikili test sıkıntısı, 20. Hafta ultrason muhabbeti, cinsiyet sıkıntısı, 9 ay bekleme çilesi yok öğreniyon birkaç ay sonra hoop kucağında ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…