2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla canim banada bugun erkek diyebiliriz ama kesin degil degisebilir dedi senle ayni durumda sayiliriz degisme ihtimali de var kordonla falan karisiyo bazen ama ben kendim icin degismeyecegini hissediyorum, senin hissiyatin ne diyor
Ben hep kız hissettim hatta rüyamda kız görüyordum belki de öyle istediğim için bakalım haftaya netleşir

Evet bence de bakılmalı hatırlatmalı doktora da sonuçta benim ilk hamileliğim bilmiyorum normal mi değil mi anladığım kadarıyla çok önemli birşey bu

Doktor değilim ama olası rahim ağzı yetmezliği olan hastalarda erken doğum kaybına sebep olan bir durum. Çok şükür sık rastlanan bir şey değilmiş.

Kızlar cevap yok mu bana
Valla canım ben pek anlamıyorum. Dün doktor yine erkek gibi dedi ama net diyemem erkek gibi dedi. Sonra başka pozisyonda plasenta yanda Bacak arasındaki plasenta değil ama yine emin değilim dedi. Ben de hala sanki kzı çıkacakmış gibi geliyor net demediği için. Azıcık daha bekleyip göreceğiz cnm inşallah. İyi olsunlar da bakalım

Evet 100 de 100 belirti değil zaten ama geneli fark ediyor

Gunaydin hanimlar, bugun doktorumuza gittik cinsiyeti net olarak ogrenemedik poposunun ustune oturmustu 16. Haftada net belli olur dedi ama doktorumuz erkek olabilir dedi eger degismezse bi oglum olacak
Berf0o0o
Ay annesi ne güzel süslemişsin sen minigi böyle,tamda erkek gibi duruyor valla
Gözün aydın canım darısı cinsiyet bilinmeyenlerin başına,bizde öğrenelim artık

Bakalım cnm bana da nedense kiz gibi geliyor ama sağlıklı olsunlar yeter tabi

Günaydın kizlar ya hala bebeği hissedemiyorum ve karnım minicik bazen hamile degil miyim diyorum
Al benden de o kadar, benim de öyle, bir ya da iki kere baloncuk gibi oldu ama hani anlayamadım ki bağırsak hareketi falan mı
Ve aynen karnım minicik
Haftaya çarşamba devlete randevu aldım 3 haftadır görmemiş olucam haftaya gideyim de inşallah bayramı rahat geçirelim kuzu ile inşallah

Kizlar herkese selamlar. Benim bir haftadir bulantilarim kesildi. Iyiyim sükür sali günü randevum var heyecanla bekliyorum. Dün birsey duydum sok oldum etkisindeyim hala. Görümcemin arkadasi 2 ay önce evlenmisti carsamba gece dogum yapmis. Hamile oldugunu bilmiyormus gece karnina sanci girince hastaneye gitmisler doktor karnina bakmis hamilesin bilmiyormusun demis. 7 aylikmis bebek hemen kocasina sezeryan icin kagit imzalatip sezeryana almislar bebegin kalbi durmus karninda. Erkek bebek dogmus iste simdilik kalbi atiyor küvezde ama risk varmis. Kime ne diyeceklerini sasirmislar ama cok tuhaf degilmi nasil hissetmez insan.

Yabancı kanallarda bu tarz programlar ben çok izledim kadın zayıflamak için ağır spor yapıyor diyet yapıyor hiç kilo veremiyor falan doğum zamanı şiddetli karın ağrısıyla wc ye gidiyor ve doğum yapıyor.. çok tuhaf ama bunu yaşayanlar var gerçekten iç karınları geniş olduğu için veya kilolu olduğu için hamileliği anlaşılmıyor tabii hiç hamilelik belirtisi de yaşamıyorlar her ay adet de görüyorlar vs.

Ben hep kız hissettim hatta rüyamda kız görüyordum belki de öyle istediğim için bakalım haftaya netleşir
bende ilk gunden beri kiz hissediyordum sadece ben degil esim annem kayinvalidem cevremdeki insanlarin %90i kiz diyordu resmen ama ben ruyamda hep erkek bebek dogurdugumu goruyordum demek ruyalarim cikacakmis

Nasıl yaa nasıl 7 aylık hamile olduğunu anlamaz. Hareket eden bi bebeği nasıl anlamaz? Hiç mi kilo almamış, karnı çıkmamış, bebek hareket etmemiş vs vs vs... Çok acayip cidden.

Ay annesi ne güzel süslemişsin sen minigi böyle,tamda erkek gibi duruyor valla
Gözün aydın canım darısı cinsiyet bilinmeyenlerin başına,bizde öğrenelim artık
aklimdaydi bu kız olsa sacina takmisim gibi pembe fiyonkla susleyecektim nasip mavi papyonaymis Sagolasin canim net olmasa bile insana bi rahatlama geliyo valla aynen oyle darisi sizlerin basina

bende tansiyon var ben kendimi bildiğim için tuzsuz yemeye çalışıyorum. bazen tuzlu çerez yesem hemen çıkıyor tansiyon.

Nasıl yaa nasıl 7 aylık hamile olduğunu anlamaz. Hareket eden bi bebeği nasıl anlamaz? Hiç mi kilo almamış, karnı çıkmamış, bebek hareket etmemiş vs vs vs... Çok acayip cidden.
Kinasindada baya kilo almisti orda bile 5 aylik ama göbegi filan cok cikmamis yana dogru yayvanmis heralde farketmemis hic. Yani burda söyle birsey var hamile isen anne pass i veriyorlar kontrol tahliller yaptiriyorsun mecbur ama bunlarin hicbiri yok kizda. Inanmasi zor birsey gercekten

Hadi belirti yaşamadın adette düzenli oldu tamam 7 aylik olmuş hareketlerini de mi hissetmemiş insan içimde kıpır kıpır ne oluyor demezmi hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…