2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet bence de bakılmalı hatırlatmalı doktora da sonuçta benim ilk hamileliğim bilmiyorum normal mi değil mi anladığım kadarıyla çok önemli birşey bu

Merhaba kızlar bugün ikili test sonucunu aldım iyi çıktı çok şükür cinsiyet tahmini yaptı geçen hafta çıkıntı yok demişti bugün çıkıntı var dedi %60 erkek dedi bazen kordonla karisabiliyor dedi biz de kıza hazırlamıştık kendimizi bir oğlum var bu da farklı olsun diyorduk tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun fotoyu atıyorum bir bakın bakalım sizce de erkek mi değişebilir mi haftaya farklı bir doktora daha randevu almıştık o da erkek derse artık kesin

Eklentiler

• 1558693475238-1755973728.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 1558693496367412193857.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 1558693518748-332153934.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 46
Dövseydin bi de. Ben kırıcı bişey yazmadım neden böyle bi çıkış anlam veremedim şuan sana. Ben iyi olmuş gitmişler mi dedim. Whatsapp grubu kurulunca sayfalar azalmış dedim, azalmamış mı? Ben sıkıyo da demedim, neden burda olup olmadığımı açıklamak zorunda da değilim ne yapacağıma da kendim karar verebilirim. Boş yere durup dururken kalbimi kırdın, sorularını cevapladığıma göre rica ederim daha fazla kırıcı olma ve bana yazma.

bende gülerek gayet güzel espri yaptım girmek yazmak gelmiyordu içimden demişsin
amacım seni bozmak değil ki söylediklerinden çıkardığım anlama verdiğim cevabım sadece
burdayız değiliz önemli değil zaten
istediğin yerde olursun ona yorum bile yapmadım ki
senin yazdıklarında bana kırıcı geldi ben espriyle yaklaştım okadar sayfalar azalmış daha sadeleşmiş diyorsun bizler yazmıyoruz dünden beri bir 10 kişi diyeyim. ''iyi oldu bende yazdığım karışcak diye girmek istemiyordum'' diyorsun bu normal bir yazımı kendini kırdın beni diyerek sadeleştiriyorsun beni canavar
takılma kıracak birşey bende demedim ama kırıldıysan özür dilerim yinede..
uzamasın..

Yukarda yazdığın gibi bi cümle kurmadım ben. Yazdıklarım arada kaynayıp gidiyor diye yazasım gelmiyordu dedim iyi oldu demedim.
Neyse ama tamam bende kimseyle kötü olmak istemem hele ki şöyle bir zamanda birbirimizi anladıysak sorun yok

Senin mesajda bişey yoktu cnm Marmelat canım seninki biraz ağır kaçmış takılsanda tatlıya bağlandı neyseki

Kızlar cevap yok mu bana

ankette olur hatta daha az ugrastirici olur ama o zamanda hangi uyenin hangi cinsiyette bebegi olacagini unuturuz

İkili kan sonucum cikti. Doktorum yoktu malesef. Pazartesi gidecegim. Siz bir yorum yapabilecek misinizzz
canım ikili test sonucun benimkine çok yakın çıkmış. ben içim rahat etsin diye nifty yaptırdım temiz geldi. seninkinin de sağlıklı olduğuna eminim. orta risk grubundasın sende. doktorun daha iyi yorumlayacaktır. içini ferah tut ben sıkıntı olduğunu hiç düşünmüyorum

Kızlar cevap yok mu bana
valla canim banada bugun erkek diyebiliriz ama kesin degil degisebilir dedi senle ayni durumda sayiliriz degisme ihtimali de var kordonla falan karisiyo bazen ama ben kendim icin degismeyecegini hissediyorum, senin hissiyatin ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…