2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim yok o konuda söyle diym ta gecen sene hem nisanlari hem imam nikahlari olmustu bile. Kac senedir beraberler imam nikahindan sonra durmamislar iste
Fena yakalanmışlar desene. Sonunu korkuyla okudum bebekte birşey çıktı yazacaksın diye. Çok şanslıymış bi diş çekimine bile elli kere düşünüyor insan. Hamileyken neler yaşamış öyle Allah korumuş bebeğini

Allah yardımcıları olsun. Ne zor bir duruma düşmüşler. Bebeklerine mi üzülsünler, yaşadıkları sıradışı durumun şokunu mu yaşasınlar, bi de tabi etrafın lafı dedikodusu da olacak.

Ya herkes soruyor doktora da gitmeme var daha ama bende biseymi var diye korkuyorum:/ icim içime sığmıyor Allah esirgesinde herkes soruncada garip oluyorum
Ya boşver milleti herkes bişeyler diyor. Henüz hissetmiyorum ama normal bir durummuş daha haftam küçük de geç diycem de yine sorarlar, laf eklerler yapcak bişey yok buna inan sen içine kurt düşürmelerine izin verme canım

Maşallah kuzucuğa başlasın cicili bicili alışverişler kız bebek reyonlarına bayılacaksınn turko
Ayy canımm bugum göz attım erkegin gravatlı hastane cıkısı falan erkeklerinki daha güzeldi nereye baksam ayy bende birşey almadım başka yerleride gezeyim bari tatlım

Ay öyle yapmaya çalışıyorum bazen diyorum karnımın dersimi kalın acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…