2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy canımm bugum göz attım erkegin gravatlı hastane cıkısı falan erkeklerinki daha güzeldi nereye baksam ayy bende birşey almadım başka yerleride gezeyim bari tatlım
Aa ilginç olmuş genelde kız reyonları çeşit olarak da sayı olarak da erkek reyonlarından çok olur. Erkek anneleri yakınır hatta kızlara çok şey yapıyorlar erkek reyonu hep aynı diye

canım kalın enseli bi bebek olabilir tabii ki zaten sadece ense kalınlığı bişey ifade etmez çokmu kalındı ensesi bebeğin
canım bende okumuştum bu haberi daha önce ama çok inanamadım açıkçası koru gibi bi hastanede çok zor bir ihtimal doktoru şehir dışında olabilir amenna ama diğerleri çok saçma geldi bende koruda yaptım biçok yakın arkadaşımda koruda yaptı doğumunu ben epidurali zor yaptırdım mesela doktorum taraftarı değildi sancılıyken bağırdım haykırdım adama hemen yapın şu epidurali yoksa sezaryene alın dedim tamam o zaman sadece yarım doz yaptıracağım dedi ve hemen anestezi uzmanı doktor gelip yaptı çıkarırken hemşireler çıkarmadı bile anestezi uzmanı çıkarır sadece dediler ki doğum anım da muhteşemdi en az 3 hemşire sadece benimle ilgilendi çok iyiydiler sırf kirlendi kan falan oldu rahatsız olmayayım diye 3 kere odam değişti vs vs keşke ankarada olsam yine koruya gitsem diyorum ama fiyatları da çok uçmuş maalesef

ben normal yapanların ağlayabileceğini sanmıyorum zaten mesela ben ağlamak istedim ama gözümden yaş gelmedi o kadar sancıdan sonra ağlayacak güç bile kalmıyo sezaryenli bi arkadaş geçen videosunu izletti ağlıyo yaa ne güzel dedim kız bebekte neymiş canım acıyo ondan ağlıyodum diyo

Ama bende normal doğum yaptım ve kızımı kucağıma verdiklerinde gerçekten mutluluktan ağladım harika bi an bence. Ama bilmiyorum belki aldığım eğitimle alakaylıydı. Ben doğumumu sancılar çektim olarak hatırlamıyorum mesela ama çektim tabi. Doğum dalgalarını nefes egzersizleriyle karşıladım pilates topumla kızımın aşağı inmesine yardımcı oldum, sürekli kızımla kavuşacağım anı hayal ettim falan ki ben gece 12den öğlen 14.40a kadar sancı çekmiştim. Herkesin doğumu farklı oluyor sanırım emin konuşmamak lazım yine nasip olsun inş aynısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…