2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cidden mi

Ay 11.20de randevum var meraktan uyuyamadım bile bütün gece döndüm durdum :)
canım güzel haberlerle gelmen dileğiyle. bişey sorabilir miyim sen akademi hast. gidiyordun değil mi hangi dr a aysun hanıma mı ben dr umu değişeceğim de

canım güzel haberlerle gelmen dileğiyle. bişey sorabilir miyim sen akademi hast. gidiyordun değil mi hangi dr a aysun hanıma mı ben dr umu değişeceğim de
Amin canim inşallah yok ibrahim buyukb3seye gidiyorum çok memnunum arkadaşım da 7 aylık o da ona gidiyor o da çok memnun

Evet canim o da akademide. 80 sanirim muayene ucreti. Sen niye doktorunu değiştiriyorsun?
anladım canım sağol. canım drun asistanı tam bi kendini begenmişin teki resmen it gibi kapıyor bi soruya dalga geçer gibi dr desen soru sormaya korkuyorum ilgileniyor dr iyi hoş ama çekiniyorum drdan heran kızacak gibi edaları var. orası da 80 di 95 tl oldu nerdeyse 100 tl zaten para veriyorum en azından kendimi rahat hissedeceğim birine giderim diye düşündüm

Canım bnce bi dene o zaman bu hastaneyi. Ben de aysuna geçmeyi düşündüm methini baya duydum ama doktorumdan da memnun oldugum icin vazgeçtim. Istersen sen bi dene ikisini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…