2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maalesef bende de şişmeler başladı. Ama bu kadar çok değil.

Hamilelikte bağ dokuları gevsedigi için böyle olması normalmiş. Yine bir doktora görün istersen. Benim ayağımın o kısmı ilk gebelikten itibaren çok ağrıdı. Doğum oldu oğlan 3 aylıkken dayanamıyordum ağrıya artık. Doktor ayağımda fazladan bir kemik olduğunu normalde rahatsız etmediğini ama gebelikte bazı hormonlar dolayısıyla kas ve dokuların gevsedigini o yüzden o kemiğin ağrı yaptığını söyledi. Geçmişti 1 yıldır ama şimdi gebelikte yine başladı.

Kalsın tabi inşallah gerek kalmaz ama gerekirse içersin

Çok teşekkür ederim bayramda çok yürüdüm acaba ondanmı diyorum
siz kaç haftalık oldunuz❤❤

Canım benim kanamalar hep yorulunca oldu, yorumlamak lazım

Gözün aydın canım Allah saglıkla kavuşursun insallah
Ah sağol kuzum

Kızlar merhaba
Sizlere birşey sormak istiyorum.. Henüz 10+2 haftalığız arkadaşım rüyasında eşim ve ben mavi eşyalar alıyormuşuz sizce de rüyada görülen renkler cinsiyeti gerçekte yansıtıyor mu ?

Rüyalar tersine çıkar derler eskiler ben rüyamda erkek bebek gördüm kucağımda ama kızım olucak doğru çıkmadı yani

Tam olarak kaç haftalıksınız ? ben henüz hissedemedim
18+1 canım bende diyorumya sürekli değil iki üc kez hissettim böyle bir anlık birden dönüyor gibi kayıyor gibi hemen geçti oda belki sen anlamamışındır olmuştur da acele etme 20 haftaya kadar zamanı varmış 22 haftadan sonrada iyice hissediliyormuş tekme şeklinde

Dönmesini Nasıl hissediyosun ben hissetmedim birtek vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…