2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar sizde de böyle hızlı hızlı atıyormuş gbi yapan kalp çarpıntısı oluyor mu?

Evet canim bende ayni sorundan muzdaribim doktor pek aciklamadi kansızlıktan olabilir dedi.

16. haftadayim hala bebesimin hareketlerini hissedemedim (2. cocuk) cinsiyetinide ogrenemedim doktorada gitmiyorum.. ama meraktan catlicam ve bebeşimi gormek istiyorum

Sorcam canm 2 tane yapcak hemşire diğerini de 1.5 AY sonra çağırdı
Araştırdım dediğin gibi 12 haftadan sonra yapılması gerekiyormuş illa 20 hafta diye bir bilgiye ulaşamadım

İçini ferah tut cnm ben bu hafta sonu dişçiye gideceğim, doktor 1 morfin bile yapılabilir bu haftadan sonra dedi ki 16 dayım. 12 yi geçeli haftalar olmuş senin :)

Kizlar kizlar oglusum oluyorrr

Kulübe hoş geldn Rabbim sağlık versin canım

kızlar sizde de böyle hızlı hızlı atıyormuş gbi yapan kalp çarpıntısı oluyor mu?
Ben de oluyordu şekerim düşüyormuş. Ana öğünler arası hurma, kayısı vs ufak tefek atıştırmaya başladıktan sonra düzeldim cnm. Hatta çarpıntıyla nefesim gelmiyordu.

Canım benim ara ogunlefl filan alakası yok Sanırım çünkü iki defa yaşadım ikisinde de toktum yani yeni yemek yemiştim sanirim kan fazla pompalandığı ici n nette oyle yazıyor

Ya evet internette kansızlıktan ya da kan fazla pompalandığı icin olabilir yazıyor. Ama ben kan ilacı kullanıyorum. Üzülme ben de daha gecen hafta hissettim hareketini. Ama doktora gidersen pozisyonu uygunsa öğrenirsin cinsiyetini :)

Çarpıntı bende de oluyor hatta doktorum kardiyolojiye yolladı. Ekg, hatta dopler takıldı bir gün sorun yok denildi. Hamilelikte kan basıncından oluyormuş

Kızlar hepiniz demir ilacı kullanıyor musunuz benim demirim iki aydır cok yüksek cıkıyor o yüzden kullanmıyorum iyi mi kötü mü anlamadım

Ben canım kaç haftadır çekiyorum kalp atışı çok hızlı hissediyorum ve kulağımda uğultu yapıyor bu. Ama kan akımı ile alakalıymış kan pompalamak için kalp daha hızlı atıyormuş

Kızlar buarada ben 1 aydır sadece balık yağı hapı kullanıyorum doktorum içinde tüm vitaminler var dedi. Sağlık ocağının verdiği kan ve demir ilacını da kullanma dedi. Oysa ki sağlık ocağı kan değerin düşün demişti ama doktorum "ben bu değere düşük demiyorum. O yüzden kullanma" dedi bende kullanmadım hala balık yağı hağına devam ediyorum. İsmi regenesis max

Maşallah diyelim :)
Kız bende acaba yüksek olması iyi bişey mi kötü bişey mi diye aklıma takıldı doktora da sormayı unuttum iyi mi kötü mü yüksek olması diye diğer gitmemde sorarım artık yine ölçtürürüm

Bende sadece omega kullanıyorum canım imom adı bide D vitamini var damla benim D vitamini düşük çıktığı icin verdi onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…