Kız bende acaba yüksek olması iyi bişey mi kötü bişey mi diye aklıma takıldı doktora da sormayı unuttum iyi mi kötü mü yüksek olması diye diğer gitmemde sorarım artık yine ölçtürürüm
Çarpıntı bende de oluyor kızlar bide benim karnımda daha şimdiden sertleşme gibi bişey oluyo ama tam sertleşme de deil nası bişey olduğunu anlatamıyorum ama bu durumu ilk gebeliğimde son haftalarda hissediyodum şimdi böyle şeyler erken gibi geldi. Sizde de oluyomu
Bu arada carpinti bende de oluyor.Kulagimda kalp atisi sesi duyuyorum.Once dedim kulagimda bir problem mi var acaba??Sonra arastirinca ogrendim.Kalp atisi hizlaniyormus.
Ben de pazartesi gunu gidecegim kontrole.Benim belli olmustu gerci kiz dedi en son gittigimde ama daha once erkege benzettikleri icin acaba degisir mi diye icimde bir korku da yok degil.Bu sefer de kiz bebek fikrine alistirdim kendimi:))Kiyafet falan aldik bir kac takim hatta.:))
Ben de pazartesi gunu gidecegim kontrole.Benim belli olmustu gerci kiz dedi en son gittigimde ama daha once erkege benzettikleri icin acaba degisir mi diye icimde bir korku da yok degil.Bu sefer de kiz bebek fikrine alistirdim kendimi:))Kiyafet falan aldik bir kac takim hatta.:))
merhabalar kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.Tüm sayfaları okumadım,beni de listenize eklermisiniz acaba.Kendimi aralık annesi olacam sanıyordum ama kasım kesinleşti.Yumurtlama tarihi adet tarihinden baya uzak olunca şuan doğum tarihi 15-18 kasım gibi görünüyor.
Benim başımdan kötü bi olay geçti bu gün kızlar çok korktum( Çocuğumla markete gitmiştim aniden fenalaştım gözüm karardı hiç bi şey göremedim bi kadın yardım etdi bana annemi aradı yazık kadın telaşla geldi evinden çok şükr ki fazla uzak yaşamıyoruz. Şu an bile uyuyamıyorum ya ben tamamen bayılsaydım kızımdan bi haber olacaktım Allahım ya biri alıp gitseydi ben napardım kendime gelemiyorum hala( dk.la da konuştum yarın ramdevum var
Kizlar sizler basladiniz mi bebeklere bir seyler almaya??Aldiysaniz neler aldiniz??Ben oncelik sirasina gore almayi dusunuyorum.Once ilk aylarda kullanacagi gerecleri alicam.Siz ne dusunuyorsunuz?
Kizlar sizler basladiniz mi bebeklere bir seyler almaya??Aldiysaniz neler aldiniz??Ben oncelik sirasina gore almayi dusunuyorum.Once ilk aylarda kullanacagi gerecleri alicam.Siz ne dusunuyorsunuz?