2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çarpıntı bende de oluyor kızlar bide benim karnımda daha şimdiden sertleşme gibi bişey oluyo ama tam sertleşme de deil nası bişey olduğunu anlatamıyorum ama bu durumu ilk gebeliğimde son haftalarda hissediyodum şimdi böyle şeyler erken gibi geldi. Sizde de oluyomu

Bu arada carpinti bende de oluyor.Kulagimda kalp atisi sesi duyuyorum.Once dedim kulagimda bir problem mi var acaba??Sonra arastirinca ogrendim.Kalp atisi hizlaniyormus.

bizim ilk tahminimizde erkekti artik degismez diye dusunuyorum bizde gorduk cunku minnak pipisini sen netlesene kadar bisey alma bence canim

Kızlar tebrikler cinsiyeti belli olanlar inş sağlıkla kucağımıza alırız şurda 4 aycık kaldı günler çok hızlı ilerliyor

merhabalar kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.Tüm sayfaları okumadım,beni de listenize eklermisiniz acaba.Kendimi aralık annesi olacam sanıyordum ama kasım kesinleşti.Yumurtlama tarihi adet tarihinden baya uzak olunca şuan doğum tarihi 15-18 kasım gibi görünüyor.

Kesinlikle Allah korumuş. Çok gecmis olsun. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Bununla geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah.

Kizlar sizler basladiniz mi bebeklere bir seyler almaya??Aldiysaniz neler aldiniz??Ben oncelik sirasina gore almayi dusunuyorum.Once ilk aylarda kullanacagi gerecleri alicam.Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben detaylı ultrasyonu bekliyorum belli mi olur cinsiyet değişir felan kızım mavi oğlum pembe giymesin sonra

Kizlar sizler basladiniz mi bebeklere bir seyler almaya??Aldiysaniz neler aldiniz??Ben oncelik sirasina gore almayi dusunuyorum.Once ilk aylarda kullanacagi gerecleri alicam.Siz ne dusunuyorsunuz?
Bişey almadım valla tel bir tane zıbın almıştım oda 9 haftalıkken almıştım detaylıdan sonra başlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…