2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar sizler basladiniz mi bebeklere bir seyler almaya??Aldiysaniz neler aldiniz??Ben oncelik sirasina gore almayi dusunuyorum.Once ilk aylarda kullanacagi gerecleri alicam.Siz ne dusunuyorsunuz?

benim daha cinsiyet bile belli değil dr. 22ç haftanda söylerim dedi. dedim hiç zahmet etme doğumda öğrenirim

Yalniz bu whatsapp grubu hic iyi olmadi herkes oraya gitti burasi bomboş kaldi resmen. Önceden sayfalara yetişemezdim şimdi hep ayni sayfada kalıyor aksama kadar.

aramıza hoşgeldin.

ikinci hamileligi olan arkadaslar size bir sorum var, kacinci haftada bebegin hareketlerini hissetmeye basladiniz??
ilk hamileligimde 19. haftada hissetmistim ama ikincisinde daha erken olur diyorlar. merak ettimde

Ben detaylı ultrasyonu bekliyorum belli mi olur cinsiyet değişir felan kızım mavi oğlum pembe giymesin sonra
Ya haklisin aslinda .Ben unisex de almadim.2 tane hastane cikisi.Bir tane zibin,bir tane tulum aldim.Hepsi pembe.Doktor o kadar kesin konustu ki gaza geldim:))

Ben biberonlarini,küvet kova takımını,2 tane alt üst takım,1hastane çıkışı,battaniye falan aldım.Kizimdan kalma unisex zıbınlar,tulumlar falan da var bir sürü

Hoşgeldin canım insallah saglıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi ❤

Kizlar sizler basladiniz mi bebeklere bir seyler almaya??Aldiysaniz neler aldiniz??Ben oncelik sirasina gore almayi dusunuyorum.Once ilk aylarda kullanacagi gerecleri alicam.Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben sırf heves uğruna iki takım hastahane çıkışı 1 tulum ve 6 tane falan zıbın aldım aslında bebeğime hediye gelmişti onu değiştirelim diye civile gitmiştim alışveriş yaparken buldum kendimi. Bu arada kızlar bebeğim doğmadan 4 ayrı hediyesi geldi cinsiyet öğrendik diye almışlar bebeğim çok kısmetli olacak inşallah

Ayrıntılı ultrasondan sonra yavaş yavaş alacağım ne olur ne olmaz bazen cinsiyet değişebiliyor, kıyafetten başlarım

Benim ilki de oğlan bu da. Hiçbir şey almadım daha. Sadece bir tane oyuncak aldım ama onunla da abisi oynuyor :)

ikinci hamileligi olan arkadaslar size bir sorum var, kacinci haftada bebegin hareketlerini hissetmeye basladiniz??
ilk hamileligimde 19. haftada hissetmistim ama ikincisinde daha erken olur diyorlar. merak ettimde
Ben bunda ilk kez 13.haftamin dolduğu gün doktor ultrasonda bakarken o hareket ettikçe hissettim. Psikolojik mı ya da ultrason cihazı bastırdığı için mi bilmiyorum. Sonra az hissettim. 14 15 gibi arada sivri bir şeyin battigini hissettim özellikle oğlumu kucağımda çiş tutarken içerden dürtüyor. ama 18-19'da çok net hissetmeye başladım.

Canim marka olarak ne tercih ettin??Bir de anne yani yatagi foto atabilir misin?Ben mobilya almayi dusunuyordum ama herkes kullanmadim ilk aylarda diyor.Dedim.basta kucuk bir sey mi alsam?Kararsizim.
Benim oğlum 28 ay park yatakta yattı. Bir buçuk ay çise aliairken yanımda yatırdım hamileligin başında yataktan alıp çiş tutamıyordum. Yaklaşık üç haftadır da kendi odasında birlikte yatıyoruz. Mobilyayi 21 aylıkken aldık ama yeni geçiyor odasına.

Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra :) Herkes nasıl...18. haftamızın içindeyiz şuan ama ben net hareket hala hissetmiyorum, kızımda ilk gebeliğimde yani 19+3 de hem de ayaktayken çok net hareketini hissetmiştim. Bu oğlan biraz hareketsiz mi ne ya da daha erken mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…