Aksamlari hala cikartiyorum canim. Bazen Sabah aksam oluyor. Ne zaman bitecek bilmiyorum ama sabirsizla bitecegi gunu bekliyorum. Bazilarinin doguma kadar devam ediyormus. Insallah ben o bazilarinin icine girmem.
Araba yolculugu ile tatile gitmeyi dusunuyorum bakalim dr izin verecekmi.
4 hafta cok uzun bebisleri gormek icin, zaman gecmiyor bir turlu. Sizin orda da Türkiye de ki gibi 3 lu test ve ayrintili yapilacak mi acaba?
Bulundu kız olma olasılığı yüksek dedi pazartesi ikili tarama yaptırcam bakalım o zaman daha net belli olur sanırım yine de sizin görüşlerinizi de merak ettim
Bulundu kız olma olasılığı yüksek dedi pazartesi ikili tarama yaptırcam bakalım o zaman daha net belli olur sanırım yine de sizin görüşlerinizi de merak ettim
Kızlar merhaba bugün doktora gittim cok şükür miniğim iyiydi gelişimi falan güzeldi. Sonunda net öğrenebildik erkekmiş bi kızım var bide oğluş olacak insallah.
4lü tarama testi zamanım geldi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.
kızlar merhaba, bizim de dün kontrolümüz vardı. Her şey yolunda görünüyor çok şükür. 19 haftalık çıktı ölçümlerde yani bi kaç gün önden gidiyorumuş. Buraya kadar güzel ama ben bu oğlanın hareketlerini pek hissetmiyorum yaa ben mi çok takılıyrum bilmiyorum kızım ilk gebeiğim olmasına rağmen bu haftalarda net hissettiriyordu 19 dan sonra özellikle.. ama bunda gün de bir iki kez emin de olamadığım ufak kıpırtılar hissediyorum. tecrübeli anneler erkek olması bunda etken mi sizce ? sizlerde durum ne ?
kızlar merhaba, bizim de dün kontrolümüz vardı. Her şey yolunda görünüyor çok şükür. 19 haftalık çıktı ölçümlerde yani bi kaç gün önden gidiyorumuş. Buraya kadar güzel ama ben bu oğlanın hareketlerini pek hissetmiyorum yaa ben mi çok takılıyrum bilmiyorum kızım ilk gebeiğim olmasına rağmen bu haftalarda net hissettiriyordu 19 dan sonra özellikle.. ama bunda gün de bir iki kez emin de olamadığım ufak kıpırtılar hissediyorum. tecrübeli anneler erkek olması bunda etken mi sizce ? sizlerde durum ne ?
canim benimde erkek ilk gebeligim 17. Haftadan beri hissediyorum net olarak hergun ama her gebelik kendine ozeldir ikinci dahi olsa farkliliklar olabilir hem sorun yokmus zaten bak onemli olan o varsin bir iki hafta gec hisset