Kızlar bebişlerimiz kış bebişi olacaklar ya Rabbimin izni ile alışverişe başlarken kadife giysiler mi almamız lazım kış annesi varsa aramızda bizi bilgilendirse çok sevinirim
Ben de bu konuyu çok düşünüyorum. Nasıl yapsak acaba? Yeni doğmuş bebekler çok sıcak sevmiyor diye okudum, kendilerini serinletme mekanizmaları yokmuş ama bizimkiler tam kış ortası bebekleri olacak. Polar hırka, tulum bakınıyordum ben de.
Canım nasıl tarif etsem karnımda bi nokta içerden şişiyor iniyor sonra bi yan tarafı şişiyor iniyor sonra altı üstü aynı şekilde gibiydi.
Balık gibi, balık kıvranması gibi. Mesela insanın içinde bi balık kıvransa böyle olurdu heralde :) ben de tekme hissetmek istiyorum...
ama bugün hiç birşey hissetmedim yine☹ Bakalım bir daha ne zaman olacak?
Senin başladığında her gün mü oluyordu? Yoksa aralıklı aralıklı mı başladı?
Bugün 19+6 olarak ayrintiliya girdim. Boyu poşu maşallah sorun yok. Her şey çok normal dedi. Ama minnagimin kalbinde bir beyaz leke gördü. Diğer bulgular normal olduğunda bizim için önemli değil bu muhtemelen kaybolup gidecek dedi. Ama tabii hamile anne kafası... Şu an canım çok sıkıldı. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun tüm yavrular.
Ayyyyy inanmıyorum ne kadar güzel benimkini 2-3 sefer hissettim ben. Peki düzenli mi yani her gün mü hissediyorsun? Dün sabah ve akşam hissettim, bugün tık yok
Yok canim duzenli degil. Dondurma yedikden sonra uzaniyorum bazen aksam bazen de sabah hissediyorum. Her gun yemiyorum, her gun yesem devamli hissederim herhalde. Gecen hafta da sanki icimde karinca yuruyormus gibi hissediyordum. Bu zamana kadar hic hissetmedigim bir duygu oldugu icin fark ediyordum.
Yok canim duzenli degil. Dondurma yedikden sonra uzaniyorum bazen aksam bazen de sabah hissediyorum. Her gun yemiyorum, her gun yesem devamli hissederim herhalde. Gecen hafta da sanki icimde karinca yuruyormus gibi hissediyordum. Bu zamana kadar hic hissetmedigim bir duygu oldugu icin fark ediyordum.
Canım nasıl tarif etsem karnımda bi nokta içerden şişiyor iniyor sonra bi yan tarafı şişiyor iniyor sonra altı üstü aynı şekilde gibiydi.
Balık gibi, balık kıvranması gibi. Mesela insanın içinde bi balık kıvransa böyle olurdu heralde :) ben de tekme hissetmek istiyorum...
ama bugün hiç birşey hissetmedim yine☹ Bakalım bir daha ne zaman olacak?
Senin başladığında her gün mü oluyordu? Yoksa aralıklı aralıklı mı başladı?
Aslında daha fazlaymış baş popo mesafesini ölçmeyi bu hafta bırakıyorlarmış yani 21. Haftada 28 cm filan oluyormuş internet öle diyor :) sana doktor mu söyledi yoksa sen mi hesapladın
Defne, Mira, Liya, Lidya, Lina, Lila, Zeynep, Leyla, Yağmur, Doğa, Ardıç, Dora, Nil
bu isimleri seviyorum ben... aklıma gelirse daha yazarım. Ben de erkek ismi bulamıyorum. Kız çocuklarına çok güzel isimler var gibi geliyor.
Ben hissediyorum hareketlerini kızımın böyle baloncuk baloncuk karıncalaşma gibi tatlı tatlı kramplar şeklinde sanki özellikle uzanırken çok net hissediylior Kızlar tavsiye ederim uzanın
Tamam yarın sabah deniycem. Dün sabahın 06:30’unda uyandım. Tekrar uyusam diye uğraşırken hareketlenmişti. Ne güzeldi. Bu sabah gözümü açtım kendimi dinledim bişey olmadı.
Ben hissediyorum hareketlerini kızımın böyle baloncuk baloncuk karıncalaşma gibi tatlı tatlı kramplar şeklinde sanki özellikle uzanırken çok net hissediylior Kızlar tavsiye ederim uzanın
Aksamlari hala cikartiyorum canim. Bazen Sabah aksam oluyor. Ne zaman bitecek bilmiyorum ama sabirsizla bitecegi gunu bekliyorum. Bazilarinin doguma kadar devam ediyormus. Insallah ben o bazilarinin icine girmem.
Araba yolculugu ile tatile gitmeyi dusunuyorum bakalim dr izin verecekmi.
4 hafta cok uzun bebisleri gormek icin, zaman gecmiyor bir turlu. Sizin orda da Türkiye de ki gibi 3 lu test ve ayrintili yapilacak mi acaba?
Aaa ben de 28ine perinatolog randevusu almıştım Ümraniye'den detaylı için 19+4 oluyoruz. Baya zor oldu randevu bulmak hatta sevkli olduğu halde. 1 ay kadar önce kadın doğuma gitmiştim sevk etmişti yapılmadığını falan da söylememişti. Yapmazlarsa ne yapacağım bilmiyorum.
Zeynep Kamil'in kadın doğum randevu seçeneklerinde 20-24 hafta dopler ultrason var oradan alınıyor direk detaylı randevusu diye biliyorum.
Benim gittiğim hastane 450 dedi perinatolog var ama ona yaptırmayı düşünmüyorum son çare de olsa. Yeterli tecrübesi olduğunu düşünmüyorum doktorun.
aaa bana neden yapilmiyo dedi acaba doktorum , senin riskli bi durumun var mi canim ? Randevu aldiysan mecbur bakacaklar bakmam diyip gondermezler ama cok sasirdim suan en basindan beri umraniyeye gidiyorum ben arada da ozele, doktoruma cok guveniyorum ama hastanedeki yogunlugunu azaltmak icin basindan savmamistir umarim beni evet zeynep kamilden o sekilde aliniyor bende orda randevu bulamazsam mecbur ozelde yaptircam 400 lira dedi