2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebişlerimiz kış bebişi olacaklar ya Rabbimin izni ile alışverişe başlarken kadife giysiler mi almamız lazım kış annesi varsa aramızda bizi bilgilendirse çok sevinirim
Ben de bu konuyu çok düşünüyorum. Nasıl yapsak acaba? Yeni doğmuş bebekler çok sıcak sevmiyor diye okudum, kendilerini serinletme mekanizmaları yokmuş ama bizimkiler tam kış ortası bebekleri olacak. Polar hırka, tulum bakınıyordum ben de.

Canim ben hissetmeye basladim o tekmeleri. Benim oglan dondurma, cikolata, tatli ve sute karsilik veriyor hemen.

Doktor öyle dediyse güven bence canım. Hiç canını sıkma... anlıyorum seni insan hep pürüzsüz şeyler duymak istiyor.

Canim ben hissetmeye basladim o tekmeleri. Benim oglan dondurma, cikolata, tatli ve sute karsilik veriyor hemen.
Ayyyyy inanmıyorum ne kadar güzel benimkini 2-3 sefer hissettim ben. Peki düzenli mi yani her gün mü hissediyorsun? Dün sabah ve akşam hissettim, bugün tık yok

Ayyyyy inanmıyorum ne kadar güzel benimkini 2-3 sefer hissettim ben. Peki düzenli mi yani her gün mü hissediyorsun?
Yok canim duzenli degil. Dondurma yedikden sonra uzaniyorum bazen aksam bazen de sabah hissediyorum. Her gun yemiyorum, her gun yesem devamli hissederim herhalde. Gecen hafta da sanki icimde karinca yuruyormus gibi hissediyordum. Bu zamana kadar hic hissetmedigim bir duygu oldugu icin fark ediyordum.

Sen söyledikten sonra çikolata yedim ve uzandım ama yok maalesef. Bitter çikolata diye heralde:)

İlkte 2 güne bir oldu o yüzden emin olamadım sonra her gün olmaya başlayınca anladım

Sen söyledikten sonra çikolata yedim ve uzandım ama yok maalesef. Bitter çikolata diye heralde:)
Aksam da dondurmayi dene bakalim vuracak mi. Ben cikolata olarak findikli sutlu cikolata yemistim. Senin randevun ne zaman 2 hafta sonra mi?

Kızlar kızıma isim düşünüyoruz ama bi türlü bi isim beğenemedik sizin bependiğiniz kız isimleri neler acaba banada fikir olur
Defne, Mira, Liya, Lidya, Lina, Lila, Zeynep, Leyla, Yağmur, Doğa, Ardıç, Dora, Nil
bu isimleri seviyorum ben... aklıma gelirse daha yazarım. Ben de erkek ismi bulamıyorum. Kız çocuklarına çok güzel isimler var gibi geliyor.

Kız herşeye tepki vermiyor zaten sabahları kahvaltıdan sonra şekerli bişey ye uzan kesin hissedersin
Tamam yarın sabah deniycem. Dün sabahın 06:30’unda uyandım. Tekrar uyusam diye uğraşırken hareketlenmişti. Ne güzeldi. Bu sabah gözümü açtım kendimi dinledim bişey olmadı.

Oyoyoyy :) ne mutlu sana
Bak bakalım nasıl olmuş.. bulantıların nasıl oldu?
Benim randevum tam 2 hafta sonra salı günü..
Aksamlari hala cikartiyorum canim. Bazen Sabah aksam oluyor. Ne zaman bitecek bilmiyorum ama sabirsizla bitecegi gunu bekliyorum. Bazilarinin doguma kadar devam ediyormus. Insallah ben o bazilarinin icine girmem.
Araba yolculugu ile tatile gitmeyi dusunuyorum bakalim dr izin verecekmi.
4 hafta cok uzun bebisleri gormek icin, zaman gecmiyor bir turlu. Sizin orda da Türkiye de ki gibi 3 lu test ve ayrintili yapilacak mi acaba?

aaa bana neden yapilmiyo dedi acaba doktorum , senin riskli bi durumun var mi canim ? Randevu aldiysan mecbur bakacaklar bakmam diyip gondermezler ama cok sasirdim suan en basindan beri umraniyeye gidiyorum ben arada da ozele, doktoruma cok guveniyorum ama hastanedeki yogunlugunu azaltmak icin basindan savmamistir umarim beni evet zeynep kamilden o sekilde aliniyor bende orda randevu bulamazsam mecbur ozelde yaptircam 400 lira dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…