2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya cnm bende kilo almayınca biraz kafaya takıyorum acaba bebek gelişmiyo mu diye ama gelişimi iyi çıktı bundan sonra alırım heralde ilk hamileliğimde de +8 kilo ile doğuma girmiştim
Canım aldığın kilo bebeğe gitmiyor ki ilk 3 ayda hiç zaten kaç gram Yararlı besinleri dozunda tüketmek ayrı. İlk gebelikte 22. Haftada 7 kg aşmıştım toplamda benim de çoktu. Şimdi bında dikkat ediyorum o yüzden. Bebek gelişiyor merak etme.1.5 kg aldım bugüne kadar bebeğim 1 hafta önden büyüyor kilomuzla alakası yok için rahat etsin bu haftalara kadar ❤

ayy bende 17. haftamdayım, 2,5 kilo aldım çok mu acaba diye düşünüyordum :) Allah Sağlıklı kucağımıza nasip almayı nasip etsin inşallah Biraz da kilo almaya müsaitim ondan baya dikkat ediyorm :) hamile değilken bu kadar dikkat etsem kesin kilo verirdim :)

Amin canım. Ben de zaten hem kilovaya müsaitim hem de zayıf değilim. Aynen dikkat etsek zayıflardık bebek için dikkat ediyor işte insan

Çok doğru canım zaten zayıf bi insan değilim o yüzden çok almamam lazım şuan benimde bebeğimin gelişimi iyi inşallah da hep öyle gider

Amin canım. Ben de zaten hem kilovaya müsaitim hem de zayıf değilim. Aynen dikkat etsek zayıflardık bebek için dikkat ediyor işte insan ❤
Ne güzel az kilo almışsınız valla iyi dikkat ediyorsunuz benim canım hep tatlı istiyo yiyene kadar da istek gitmiyor kendimi durduramıyorum

Ne güzel az kilo almışsınız valla iyi dikkat ediyorsunuz benim canım hep tatlı istiyo yiyene kadar da istek gitmiyor kendimi durduramıyorum

Canımm70 kg ile hamile kaldım bana mı anlatıyorsun ilkinde ben de almıştım ikincide frenliyorum gebelik islerim çıkmasın diye. Dikkat etmek rutinim değil

İnşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım hepimiz

Amin inşallah canım

Amin canım. Ben de zaten hem kilovaya müsaitim hem de zayıf değilim. Aynen dikkat etsek zayıflardık bebek için dikkat ediyor işte insan ❤
Nasıl dikkat ediyorsun? Yani mesela ekmek, çikolata gibi şeyleri mi yemiyorsun?
ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen başaramıyorum 4 kilo aldım.

Benim de arada öyle oluyor. Normalde de tatlıyla aram yoktu pek. Hurma denedim kriz anında ama bazen fayda etmiyor.

Nasıl dikkat ediyorsun? Yani mesela ekmek, çikolata gibi şeyleri mi yemiyorsun?
ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen başaramıyorum 4 kilo aldım.

Canım kahvaltıda sıfır ekmek (ekmek kahvaltıda sadece hafta sonu) ; yumurta peynir salatalık domates çay, bazen zeytin (reçel sadece hafta sonu)

Öğle yemeği; sebze yemeği yiyorum yanına cacık bazen

Akşam yemeği evde ne ev yemeği yaptım ise ama yarım porsiyon. Bol yoğurt. Salata ile aram yok

Hafta içi çikolata şekerli gıda vs pek tüketmiyorum. Hakkımı dozunda hafta sonu kullanıyorum.

Gün içi mutlaka meyve yiyorum öğleden sonra akşam 4 gibi. Kan şekerim düşüyor ara öğün yapmazsam. Ara öğün badem ve ceviz yiyorum bir de. Rutinim bu şekilde. İlk 3 ayda böylelikle 600 gram aldım, 4.ayda ise toplamda 1,5 kg.Geçen yıl pek dikkat etmemiştim 22. Haftada 7 kg idi toplam aldığım fazlaydı.

Şu fark edebilir çalışıyor musun bilmiyorum, ben 5 gün çalışıyorum. Belki evde olsam daha zor olur irademe sahip çıkmam :)

Benim de arada öyle oluyor. Normalde de tatlıyla aram yoktu pek. Hurma denedim kriz anında ama bazen fayda etmiyor.
Yoğurda kestane balı ekle. Tatlı ihtiyacını kesiyor cnm. Ama çiçek balı olmasın. Glisemik indeksi düşük

Aslında ben de yaklaşık senin gibi besleniyorum. Kahvaltıda ekmek yemiyorum. Çok nadir yiyorum. Yumurta, bazen haşlanmış patates peynir domates salatalık. Gün içinde bence arada çikolata kaçamağım var. Bulgur pilavı, makarnam da var senden farklı
Maşallah sana büyük başarı. Bazen benim midem sanki bir kazan gibi oluyor. Ne yesem doymazmışım gibi

Şimdi de diyetisyene başladım yeni, 5. Aydan sonra maşallah alınıyor. Ev yemeğimde patatesini yeme dedi istersen listeyi özelden paylaşabilirim seninle

Patates pilav makarnayı pek tüketme canım benim gibi kilo almaya müsaitsen hemen yarıyor :) bulgur yenebilir glisemik indeksi düşük, şeker oranı da.

Bir de onu deneyeyim bakalım.

Dene canım. Özellikle kabızlık var diye activia içine koyuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…