• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
L Landscape canım özele gittin değil mi. İkili için masraflar ne olacak sordun mu? Çünkü çok yüksek fiyatlar geziyor konularda.

Benim ilk çocugum ben yaptırmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun ztn bebegimden vazgeçmem. Önceden bir boş gebelik geçirdim. En azından bi sorun varsa önlem alınabilir. Sonradan keşke yaptırsaydım demek istemiyorum. Bazen bir iğneyle bir aşıyla çözülebilecek sorunlar olabilir sonuçta.

Velev ki gerçekten engelli olsa ne olacak? Bu salak baslardi o zaman da vah vah yazik sana deyip moral bozmaya. Bazi insanlar böyledir kötülükten hastaliktan mutsuzluktan beslenir. Bayılır kötü seyler konusmaya. Asıl bu bi ozurluluk türü bence. Allah ıslah etsin onu. Sagliksiz da olsa engelli de olsa ya da cok saglikli cok guzel cok akilli da olsa o bizim bebeğimiz ve baska kimseyi ilgilendirmez. Uzme hem kendi hem minik kuzunu 💙
Canım benim ne güzel dedin yaa evet unutucam dediklerini önemli olan bebeğim

Allah razı olsun canım içime su serptin inan ki 💕 Allah hepimizin bebişini korusun sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Senden de razı olsun. Bak mübarek üç aylardayız bol bol dua edelim. Kaderimizde birşey varsa ztn engel olamayız. Rabbimin bir bildigi vardır dememiz lazım.
Buradaki hiç bir kadın ikili testte vs sorun çıksa evladından vazgeçmez. Kurban olurum saçının tek teline. Uğraşsan bir tel saç yapamazsın. Rabbimin mucizesi. İnşallah sağlıkla gelir annesi.

Senden de razı olsun. Bak mübarek üç aylardayız bol bol dua edelim. Kaderimizde birşey varsa ztn engel olamayız. Rabbimin bir bildigi vardır dememiz lazım.
Buradaki hiç bir kadın ikili testte vs sorun çıksa evladından vazgeçmez. Kurban olurum saçının tek teline. Uğraşsan bir tel saç yapamazsın. Rabbimin mucizesi. İnşallah sağlıkla gelir annesi.
Haklısın canım yaa evet birbirimize dua edelim bugün sıra beklerken bi bayan geldi hemsireye fisildarken duydum kanamam var dedi tamam seni acil hasta olarak alcam dedi ya o kadar üzüldüm ki dua ettim o An çok istedim ciktiginda sorayım ama çekindim inşallah bütün anneler ve bebişler sağlıklı olur

Eklentiler

• 97BEA1F9-CB8A-4B5B-AB26-536BD534160A.webp
    97BEA1F9-CB8A-4B5B-AB26-536BD534160A.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 48
  • C5CDD0B8-A9CB-4BD1-B75E-73CE72D91FFB.webp
    C5CDD0B8-A9CB-4BD1-B75E-73CE72D91FFB.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 52
Maşallah canım. Normalden dört gün önde gidiyor demek gelişimi baya iyi olmuş. Maşallah allah korusun. Hep böyle gitsin inşallah. Darısıda bize olsun inşallah. Seni haftaya ikili teste çağırdıysa büyük ihtimal bende haftaya ikili teste giderim. Sağ salim bi de ben görseydim😊
Amin canım amin, aynen haftaya 2 liye cagırır seni de. Guzel haberlerini bekliyoruz 😘

Kızlar yazılanları anca bitirdim benim de bugun randevum vardı ben bir önceki olçume göre 8+5 bekliyorum 9+1 cikti kanama odağı hala var radyolojiye gönderdi orası da 10+1 ölçtü doktor o sonuca göre bi rapor yazdı ise gitmicem bi süre daha. Kalp atışı dinletmedi sonra dedi iyi görünüyor 10 gün sonra gel ense ölçücem dedi kan sulandırıcı ya devam göbekten yapcam artık progestana devam kilom aynı. Bugün işyerinde bi arkadaşımla konuşuyoruz bu konuyu yeni başlayan bi kız hamile misin dedi evet dedim riskli olduğunu duydu zaten ne sorun var dedi var işte bişeyler dedim anlatmak istemedim çok üsteledi ben gecistirince dedi özürlü mü yoksa bi sinirlendim ki dedim terslemeyeyim yeni gelmis sen daha beni 5 dk dir görüyorsun ne haddine ya bir de insan der ki sağlıksız mı gerizekalı kalkmış diyo özürlü mü yuh ki gelmiş o koltuğa sahip olmuş cahil
Terbiyesiz haddini bilmezz yaa

Haklısın canım yaa evet birbirimize dua edelim bugün sıra beklerken bi bayan geldi hemsireye fisildarken duydum kanamam var dedi tamam seni acil hasta olarak alcam dedi ya o kadar üzüldüm ki dua ettim o An çok istedim ciktiginda sorayım ama çekindim inşallah bütün anneler ve bebişler sağlıklı olur
Tanımadıgımız insanların duası daha çok makbul olurmuş. İnşallah bu temiz kalbin hürmetine rabbim sana hayırlı haberler nasip eder

Çok sevindim canim insallah hep böyle guZEL haberler alırız beslenme konusunda da insallah olması gerektiği gibi duzelecektir inan buna 😊
Amin canım bugün ilk igneyi yaptılar ( kan sulandırıcı) haftaya salı bakıcaklar. Zaten dr dedi ki normalde bu pürüz 12. Haftalarda baslar 25-26 haftalara kadar sürer. Senin gebelik kayıpların oldugu için bu süreci riske atmayalım kullanalım bir süre takip edelim dedi. Eger düşük gecmişin olmasa igne vermezdim dedi.

Back
X