Kızlar selam, tek tek bütün mesajlarınızı okudum nasıl içtensiniz ya bayılıyorum size.Hepimizin haftaları hemen hemen peş peşe zaten. Tatlı telaşları birbirimizi kovalıyor.:) Bende 4 Mayıs’ta nasipse gideceğim yani 1 aydır bebeğim inialşh güzel gelişmiştir. 11 haftama tekabül ediyor sanırım bir sonraki haftada ikili test için çağırır.
Dün yazlık kışlık baza olaylarına eşimin yardımıyla giriştik nasıl belim ağrıdı nasıl korktum anlatamam ayağa kalkınca resmen yürüyemiyordum.Sonra uyudum geçti. Bugün yine temizlikte çok ağladım sinirlendim yine belim tuttu şuan biraz daha iyiyim.
Şuan dinlendim daha iyiyim ama çok korktum sizde de oluyor mu bu haftalar ağır iş yapınca ? Yani aşırı bel ağrısı allah korusun kaşık ve kınana eşlik ederse tehlikeli dimi?
Buarada bu sene kimi duyduysam erkek