- 24 Nisan 2019
- 11
- 5
- 1
- 32
Evet öyle tabiki ama aynı doktora gidiyoruz arkadaşımla 12+1 ken ona kız olduğunu söylediNet cinsiyet 15-16. Haftada belirleniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle tabiki ama aynı doktora gidiyoruz arkadaşımla 12+1 ken ona kız olduğunu söylediNet cinsiyet 15-16. Haftada belirleniyor
Ben ondan çok korkuyorum ya sonrasında kötü dikiş nedeniyle sancılanan iltihaplanan oluyomus
Evet öyle tabiki ama aynı doktora gidiyoruz arkadaşımla 12+1 ken ona kız olduğunu söyledi
Evet soylerler eger istanbuldaysaniz bagcilar safa hastanesine gidin ikili test icin kesin ogrenirisniz fiyatlari da diger hastanelere gore uygun☺Sanırım 12. Haftada belli olacak ikili tarama testinde belli olur diye düşünüyorum
4. Ayda kullanmaya başlayacağım ben.kızımda sabahları palmers Cocoa butter kullandım.krem olduğu için iyi oluyor.bio oil yağınıda gece yatarken kullandım.hiç çatlağım olmadı.genetiğim hiç sağlam olmamasına rağmen, ergenlik çatlaklarım olmasına rağmen hamileliği çatlaksız bitirdim.darısı ikinciyeKızlar çatlak kremi kullanmaya başladanız mi yada kaçıncı haftada düşünüyorsunuz kullanmayi
Nub için küçük daha ama erkek gibiHanımlar bizde 10+4 haftalığız sizce cinsiyeti ne olabilir doktor net bişey söylemedi![]()
Hiç anlamıyorumHanımlar bizde 10+4 haftalığız sizce cinsiyeti ne olabilir doktor net bişey söylemedi![]()
Allah yardımcın olsun canım. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.Allah razı oldun hamilesiniz dualarınıza çok ihtiyacım var![]()

Yâ canim aslında sezeryani düşününce olsun diyorum normal doğumDert etme cnm, o bölgenin temizliğini yapıp kuru tutunca bir şey olmuyor. Sadece dikişten 2 hafta oturamıyorsun bir de ufak kanamaların oluyor lekelenmeden hallice
Aynen normal doğum doğum da sezaryen ameliyat aslında. Benim de istemesem de sezaryen olacak gibi nasipYâ canim aslında sezeryani düşününce olsun diyorum normal doğum
Neden ki önceki mi sezeryandiAynen normal doğum doğum da sezaryen ameliyat aslında. Benim de istemesem de sezaryen olacak gibi nasip
Canım benim hiç bunları düşünüp gözünü korkutma. İlerleyen aylarda çok konuşuruz anlatırız, güzel doğum hikayeleri paylaşırız. Biz kadın olarak yaratıldık ve bu güce sahibiz inan korkutulduğumuz gibi değil. Kesi, kontrolsüz yırtılmayı engellemek için atıyor doktorlar hani makata doğru gitmesin diye yani. Benimde kesim oldu, pansumanını yapıyorsun hijyene dikkat ediyorsun geçip gidiyor. Ben oturma sıkıntısı da yaşamamıştım ama oladabilirdi tabi. Hep güzeli düşün gözünü hiç korkutma sen. Benim eğitimden önceki hislerim yaşıyorsun gibi geldi bana seni çok iyi anlıyorummBen ondan çok korkuyorum ya sonrasında kötü dikiş nedeniyle sancılanan iltihaplanan oluyomus
Canım içime şu serptin peki pansumanını kendin yapabilecek durumda oluyor musun yani bir başkasının yapmasını istemem tabi hemsire dışındaCanım benim hiç bunları düşünüp gözünü korkutma. İlerleyen aylarda çok konuşuruz anlatırız, güzel doğum hikayeleri paylaşırız. Biz kadın olarak yaratıldık ve bu güce sahibiz inan korkutulduğumuz gibi değil. Kesi, kontrolsüz yırtılmayı engellemek için atıyor doktorlar hani makata doğru gitmesin diye yani. Benimde kesim oldu, pansumanını yapıyorsun hijyene dikkat ediyorsun geçip gidiyor. Ben oturma sıkıntısı da yaşamamıştım ama oladabilirdi tabi. Hep güzeli düşün gözünü hiç korkutma sen. Benim eğitimden önceki hislerim yaşıyorsun gibi geldi bana seni çok iyi anlıyorumm![]()
Ne guzel anlatmissin yaa..son zamanlarda bize boyle telkinlerde bulunma sabrinida goster olurmu :)))Canım benim hiç bunları düşünüp gözünü korkutma. İlerleyen aylarda çok konuşuruz anlatırız, güzel doğum hikayeleri paylaşırız. Biz kadın olarak yaratıldık ve bu güce sahibiz inan korkutulduğumuz gibi değil. Kesi, kontrolsüz yırtılmayı engellemek için atıyor doktorlar hani makata doğru gitmesin diye yani. Benimde kesim oldu, pansumanını yapıyorsun hijyene dikkat ediyorsun geçip gidiyor. Ben oturma sıkıntısı da yaşamamıştım ama oladabilirdi tabi. Hep güzeli düşün gözünü hiç korkutma sen. Benim eğitimden önceki hislerim yaşıyorsun gibi geldi bana seni çok iyi anlıyorumm![]()
Pansuman denilen şey tentürdiot bi fısfıs şişeye koyup püskürtürsün olur biterCanım içime şu serptin peki pansumanını kendin yapabilecek durumda oluyor musun yani bir başkasının yapmasını istemem tabi hemsire dışında
Mantıklı canımPansuman denilen şey tentürdiot bi fısfıs şişeye koyup püskürtürsün olur biter
Aynen M mishca nın dediği gibi canım. Bi krem de vermişti doktor bana. Her wc sonrası gazlı beze tentürdüotlu bi sıvı var onu döküp siliyosun o kadarcıkCanım içime şu serptin peki pansumanını kendin yapabilecek durumda oluyor musun yani bir başkasının yapmasını istemem tabi hemsire dışında
İnşlh inşlh hepimiz sağlıklı birbirinden güzel doğumlar yaparızNe guzel anlatmissin yaa..son zamanlarda bize boyle telkinlerde bulunma sabrinida goster olurmu :)))
Gözün aydın iki kıza bir erkek ne güzel olmuşEvet arkadaşlar bu gün ikili testimiz vardı benim 3. Bebiş çok şükür herşey yolunda ölçümler gelişim güzel doktorumuz %80 erkek dedi iki kızım vardı açıkçası erkek olmasını çok istiyordum hayırlısıyla elbette dilerim hepiniz güzel haberler alırsınız 12+5 günlük olduk kan verdik