Bi süre girmeyince ne kdr mesaj birikiyor. Güzel haber alan arkadaşlar gözünüz aydın. İnşallah herkesin ikili testide güzel geçer. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin .
Doktor gerek duymadı ama acaba bendemi yaptırsam testi. O ultrason sanki daha net gösteriyor .
Ultrasonda sonuçta ses dalgası sık girmek çocugu rahatsz eder mi acaba?
Cuma günü 12+6 oluyor gitsem yapar mı?
Kadın diyecek kırk akıl kırk fikirsin
Birde pazartesi eşim memleketine gidelim diyor gidersek trenle gidicez. Gece birde binip sabaha karşı inicez. Otobüste tuvalet sorun olur diye.
Ama bi arkadaşı eşime demiş, 12 haftada iki saat arabayla gittik diye haftalarca hastanede kaldı kanaması oldu eşimin demiş. Eşim de aradı ben tek gideyim hiç riske atmayalım diyor. Bişey olsa Allah göstermesin ömür boyu vicdanımız sızlar diyo.
Bende kayınvalide vs yanlış anlar adamı bekar gibi yolluycam diye çekiniyorum açıkcası. Baya kafam karışık.
Ama sonuçta onlar bu olayı unutur gider ama çocuguma bişey olsa ben unutamam. Gittiğimiz yerde doğru düzgün hastanede yok ayrıca