- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Aslında kendi arabasıyla iki saat mesafeye giden bi arkdaşın kanaması olmuş. Eşi anlatmış eşime. Haftalarca hastanede kalmış. Yolculuk riskli olur vs demiş. Ben gitmeyim desem eşim belki yanlış anlardı. Kendisi söylesi gitme sen diye. Çünkü gittigimiz yerde hastane yok bizim arabamız yok. Yol güzergahı hep ilçeler. Diyelim bişey oldu inip gidebilecegimiz düzgün hiç bir yer yok. Trenler tüm ilçelere uğruyor.Yolculuğun süresinden ziyade konforu önemli canım. Mesela uzun süre oturur vaziyette gitmeyeceksin ayaklarını arada bir uzatcaksın hatta mola aralarında biraz yürüyüş yapacaksın. Şayet bu şekilde seyahat imkanın varsa git. Ben ilk çocuğuma hamileyken denizli ankara antalya arasında her ay seyahat ediyorduk. Düğün dernek bayram seyran derken hep yolculukta geçti. Allaha Şükür düşük tehliken yoksa hiç birşey olmuyor. Ama tren yolculuğu senin için bu söylediğim konforları sağlamayabilir. Kendi arabanız ile gidecek olsanız 2 saatte bir mola verip 10 dk yürüyüş yapman yeterli olurdu
Birde orada da her gittiğimizde yemekleri işleri vs ben yaparım . Yine öyle olacak muhtemelen. Hani yolculuktan geldigim halde kendi yemeğimizi yaptım defalarca. Şikayet olarak söylemiyorum yaparım allah var gocunmam. Ama şuan bu halde biraz zor geliyor.
Sık acıkıyorum. Evimde bi kase çorba içebiliyorum iki saatte bir. Veya midem bazen bulandıgında hiç bişey yapmayabiliyorum. Şimdi orda bazen midem bulansa sanki bilerek yapıyor gibi olacagım. Yani hem yolculuk açısından hem kalacagımız üç dört gün açısından biraz zor olacak.