2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beşik ve bebek arabası alıyor musunuz şimdiden, kime desem Doğumdan önce alma uğursuzluk getirir diyor sonra al diyorlar
Batıl inanç. İlk çocuğumda beşiği de arabayı da önce aldım, küçük bebekle nasıl çıkayım hemen alışverişe diye düşündüm.
6 aylık büyük olmaz mı ya... benim kız 6 ay hastane çıkışı giydi zaten. Küçük doğmuştu biraz belki de o yüzden.3-6 ideal sanki. Haziran Eylül arası için.
Benim kız hastane çıkışını 1 ay giydi sadece 53 cm doğmuştu ve hızlı uzamıştı.
4-5 ay bebeğe alışmak için yeterli bir süre bence, yaşı küçük lduğundan zaten bazı günler gitmek istemeyecek.
Akşam 5 gibi geliyormuş
Ya 3 ayda bir uydu bozuluyor
Daha yeni babamlardan taşınırken Adam gelip yaptı
Acaba Diğitürk filan mı geçsem tekrar
Digitürk'e elini veren kolunu kaptırıyormuş aman dikkat. Tekrar dediğine göre üyeliğin vardı önceden gerçi.

Şok şok ebebek geçen kupon satmıştı. Ben alamamıştım o zaman. 150 tl ödeme ile 250 tl lik çek alıyoruz ve mağazada kullanabiliyoruz. Koşullara bakmadan satın aldım bu sefer.

Şok şok ebebek geçen kupon satmıştı. Ben alamamıştım o zaman. 150 tl ödeme ile 250 tl lik çek alıyoruz ve mağazada kullanabiliyoruz. Koşullara bakmadan satın aldım bu sefer.
Bende gördüm bu sabah. Ama kasım sonuna kadar kullanmak gerekiyormuş diye almadım. Bir bakım ihtiyaçları kaldı bizim oradan alabileceğimz onları da ocakta şubattada tamamlarım diye vazgeçtim. Ama iyi bir kampanya olmuş keyifli olur kullanması :))

Kupon Kullanım Koşulları:

• 150TL’ye satın aldığınız Mağaza Kuponunu ebebek Mağazalarında 250TL olarak kullanabilirsiniz.
  • Mağaza Kuponu sadece ebebek.com üzerinden satın alınabilir. Ebebek Mağazalarından satın alınma yapılamamaktadır.
  • Satın alınan Mağaza Kuponunun gönderimi, siparişiniz oluştuktan hemen sonra SMS ile yapılacaktır. Tarafınıza 1 adet Hediye Kartı ve 1 adet Mağaza Kuponu SMS ile gönderilecektir.
  • Siparişinizde yer alan, satın aldığınız diğer ürünlerin gönderimi kargo ile yapılacaktır.
  • Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde taksit yapılmamaktadır.
  • Mağaza Kuponunuzu sadece ebebek mağazalarında, Hediye Kartınız ile birlikte kullanabilirsiniz. Mağaza Kuponunuz ebebek.com’da kullanılamaz.
  • Satın aldığınız Mağaza Kuponu 24.Kasım.2018 saat 23:59’a kadar geçerlidir.
  • Kampanya kapsamındaki Mağaza Kuponları 5.000 adet ile sınırlıdır.
  • Mağaza Kuponunuz Bebek Bezi ve Biberon Mamaları kategorilerinde geçerli değildir.
  • Tek seferde sadece 1 adet Mağaza Kuponu satın alınabilir.
  • Satın alınan Mağaza Kuponlarının Değişim veya İadesi yoktur.
  • İndirim kodu ile satın aldığınız ürünlerin para iade imkanı bulunmamaktadır. Değişim işleminde ise verilecek olan kullanım hakkı indirim oranının düşmüş tutarı olacaktır.
  • Örneğin 100 TL değerindeki ürünü bu kodlar ile 70 TL ye aldığınızda, ürün kullanım hakkınız 70 TL olacaktır.
  • ebebek haber vermeksizin ürün, fiyat ve kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Birden fazla kod satın alınması durumunda bir alışverişte sadece tek bir kod kullanılabilir. Aynı alışverişte birden fazla kod ile ödeme yapamazsınız.
  • İndirim kodları size özeldir ve SMS ile gönderilmektedir. Bu kodu mağazalarımız göremez yani SMS gelmeden mağazada kodunuzu kullanamazsınız.

hanımlar nasılsınız
krem kullanmaya başladınız mı ben 1 haftadır bebeyağı kullanıyorum gerçi çokta umrumda değil ama
sağlık olsun yeter ki :> bu arada becerebilirsem odamızın resimlerini yükleyim sizler için içimize ne sindiyse onu aldık :> fakat gecelik ve pijama bulamıyorum sizler nasıl hallettiniz mi
bu arada 10 kilo almışım :> doktorum çok dedi napppiiiiiim yyaaaaa:>

Kızlar e bebekte bugün gecemi indirim var?işyerinde bilgisayarım bozuldu bakamıyorum hicbirseyebaşka nerelerde var benimde son ihtiyaçlar hastahane cikisi kaldi onun için bakayim

Sınırları uzun kollu aldın canım ben 0 3 ay arasi 5 tane uzun kol 4tane sıfır kol aldım yeter sanirim
Canım benim 5 i yarım kol 4 u sıfır kollu, burdan arkadaslar giydirmesi kolay oluyor demisti ondan oyle aldim.
Ilk etapta yeter sanirim belki bir 5li set daha alirim carters in internet sitesinde 63 tl idi. Ust kıyafetleri esimle bakacagız. Onsuz almam baska artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…