Batıl inanç. İlk çocuğumda beşiği de arabayı da önce aldım, küçük bebekle nasıl çıkayım hemen alışverişe diye düşündüm.Beşik ve bebek arabası alıyor musunuz şimdiden, kime desem Doğumdan önce alma uğursuzluk getirir diyor sonra al diyorlar
Benim kız hastane çıkışını 1 ay giydi sadece 53 cm doğmuştu ve hızlı uzamıştı.6 aylık büyük olmaz mı ya... benim kız 6 ay hastane çıkışı giydi zaten. Küçük doğmuştu biraz belki de o yüzden.3-6 ideal sanki. Haziran Eylül arası için.
4-5 ay bebeğe alışmak için yeterli bir süre bence, yaşı küçük lduğundan zaten bazı günler gitmek istemeyecek.Sanki aklı erdikçe daha zor oluyor her şey. İkinci gelince 4-5 ay sonra kreşe gidecek. Sanırım daha da zor olacak belki de bebek var diye gitmek istemeyecek. Ne kadar büyürlerse büyüsünler sanırım kız çocukları anneye farklı bağlı oluyor.Akşam eve gidince saçlarımı öpüyor oh oh mis anne, çiçek anne diyor.
Digitürk'e elini veren kolunu kaptırıyormuş aman dikkat. Tekrar dediğine göre üyeliğin vardı önceden gerçi.Akşam 5 gibi geliyormuş
Ya 3 ayda bir uydu bozuluyor
Daha yeni babamlardan taşınırken Adam gelip yaptı
Acaba Diğitürk filan mı geçsem tekrar
Bende elbise Baktım ama pek içime sinen olmadı
Kendime Doğum günü hediyesi alacaktım ama bulamadım
Ben de 1 hafta geriden geliyorum. Boşver doktor önemsemiyorsa.21+1 im normalde canım ama dr da 20+1 çıktım
Bende gördüm bu sabah. Ama kasım sonuna kadar kullanmak gerekiyormuş diye almadım. Bir bakım ihtiyaçları kaldı bizim oradan alabileceğimz onları da ocakta şubattada tamamlarım diye vazgeçtim. Ama iyi bir kampanya olmuş keyifli olur kullanması :))Şok şok ebebek geçen kupon satmıştı. Ben alamamıştım o zaman. 150 tl ödeme ile 250 tl lik çek alıyoruz ve mağazada kullanabiliyoruz. Koşullara bakmadan satın aldım bu sefer.
Trendyoldan mı bakayım hemendenizbutik ten de bak.
ben oradan çok şey aldım.
Ben neko switch baby size ya da boba 4g alacağım e bebekte varmı bilmiyorumBen kanguru alacağım sanırım e bebek kodu ile, bakalım gideyim araştırayım.
Deniz butik ayrı bir site midenizbutik ten de bak.
ben oradan çok şey aldım.
Maalesef ikisi de yokBen neko switch baby size ya da boba 4g alacağım e bebekte varmı bilmiyorum
Baktım bende yokmuşMaalesef ikisi de yok
Ben 9 tane zıbın bir tane tulum aldım hayırlı olsun ilk alısverisimizTrendyoldan mı bakayım hemen
Hamileliğin başından beri aynı nerdeyse dr üstünde durmadı beslenmeme de dikkat etmiyorum pek ama bu ay dikkat edicem bakalım düzelecek miBen de 1 hafta geriden geliyorum. Boşver doktor önemsemiyorsa.
Sınırları uzun kollu aldın canım ben 0 3 ay arasi 5 tane uzun kol 4tane sıfır kol aldım yeter sanirimBen 9 tane zıbın bir tane tulum aldım hayırlı olsun ilk alısverisimiz
Canım benim 5 i yarım kol 4 u sıfır kollu, burdan arkadaslar giydirmesi kolay oluyor demisti ondan oyle aldim.Sınırları uzun kollu aldın canım ben 0 3 ay arasi 5 tane uzun kol 4tane sıfır kol aldım yeter sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?