- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Tamam canım sagol bana da mesaj gelmis trendyoldan su 3 gun cok indirim olacakmis falan baakcagım simdi birsey bulursam eklerim :)23 kasım da genel indirim olacak ama
11.11 de büyük indirim olacak
Trendyol n11 filan
Ben yazarım denk gelirsem.
Aynen kuZum gören bulan eklerse çok iyi olurTamam canım sagol bana da mesaj gelmis trendyoldan su 3 gun cok indirim olacakmis falan baakcagım simdi birsey bulursam eklerim :)
14 kasımda benim
Beşik ve bebek arabası alıyor musunuz şimdiden, kime desem Doğumdan önce alma uğursuzluk getirir diyor sonra al diyorlar
Bebek arabasını aldık biz, beşik yarın geliyor bir de park yatak alacağız ya bu hsonu ya da önümüzdeki h sonu. Olacağı varsa kötü birşey bugün de olabilir doğumdan bir gün önce de . Ne bileyim kulak asmamak lazım böyle şeylere insanın morali bozuluyorBeşik ve bebek arabası alıyor musunuz şimdiden, kime desem Doğumdan önce alma uğursuzluk getirir diyor sonra al diyorlar
https://www.trendyol.com/mothercare...citli-zibin-h6995-p-3249109?boutiqueId=200028Aynen kuZum gören bulan eklerse çok iyi olur
Aaa ne güzel yaaa14 kasımda benim
Evet evet bakıyorlar kuzum..gelenlerin çogu o testleri yapmamıştı....zaten 2 lı test down için ya...bak.mesela yüzünü giremedi haftaya gel dedi..Bende neden dedim..burnunu görmem lazm down riski var mı yok mu diye dedi..Canim cok sevindm skntisiz gecmesine insallah haftaya da guzel gecer.. ay demekki ikili uclu teste gerek olmadan bakiyolar dmi o bolumde?? Ben onsuz bakmiyolar dye hic randevu islerine girmemistm bari ben de takip edeym artk
Çok iyi bence bende bakayım nasıl olsa almıyorum bakıp bakıp çıkıyorum :))https://www.trendyol.com/mothercare...citli-zibin-h6995-p-3249109?boutiqueId=200028
https://www.trendyol.com/mothercare/erkek-bebek-ayakli-tulum-ld208-p-3248736?boutiqueId=200028
Bunları buldum ama az mı cok mu fiyatları bilemedim..
Hemde nasıl rahatladım.. çok sağol canım..hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşHadi gozun aydin canim rahatlamissindir
Cok şükür kuzummm...doktor çok şekerdi...devlette böyle fırsat varken özele 300 vermek benim acımdan su durumda hem zor hem mantıksız olurdu..cok ilgilendi sağolsun...Allah da yardım etti bi anda çıktı randevu dualar sayesinde
Kesinlikle hak veriyorum.. ben doğumdan sonra.araba aldım pişman oldum...bebeği bırakıp ikide bir araba bakmaya gidiyorduk...1 ay aşısına kucakta götürdüm 4 kiloluk bebek 10.kilo gibi agir oluyordu battaniyelerle falan..herşeyi önceden almak lazmBebek arabasını aldık biz, beşik yarın geliyor bir de park yatak alacağız ya bu hsonu ya da önümüzdeki h sonu. Olacağı varsa kötü birşey bugün de olabilir doğumdan bir gün önce de . Ne bileyim kulak asmamak lazım böyle şeylere insanın morali bozuluyor
Benim zaten ilk çocuk olacak çok bilgilide değilim bu konularda zaten doğumdan sonra bizim aklımız bir karış havada olur :) parça parça herşeyi hazır olsun istiyor insan doğduktan sonra zaten yine birsürü şey alınacak kıyafeti oyuncağı derkenKesinlikle hak veriyorum.. ben doğumdan sonra.araba aldım pişman oldum...bebeği bırakıp ikide bir araba bakmaya gidiyorduk...1 ay aşısına kucakta götürdüm 4 kiloluk bebek 10.kilo gibi agir oluyordu battaniyelerle falan..herşeyi önceden almak lazm
Aynen canım..araba beşik falan önceden şart.. ben damak yapısını bozduğu için emzik almayacam evde var zaten avent in ama doktor tavsiye etmiyor...sutum azdindigumdan sonra yine dr.browns biberon aldım anne memesine yakın diye..ama inş bu bebek de süt için cabalayacam..mama vermek geceleri işkence...artık doğumdan sonra yazarız...incir dereotu bol bol su sütü arttırıyor tüketin diye :)Benim zaten ilk çocuk olacak çok bilgilide değilim bu konularda zaten doğumdan sonra bizim aklımız bir karış havada olur :) parça parça herşeyi hazır olsun istiyor insan doğduktan sonra zaten yine birsürü şey alınacak kıyafeti oyuncağı derken
Kendini çok üzdün İnan o kadar bende üzüldümCok şükür kuzummm...doktor çok şekerdi...devlette böyle fırsat varken özele 300 vermek benim acımdan su durumda hem zor hem mantıksız olurdu..cok ilgilendi sağolsun...Allah da yardım etti bi anda çıktı randevu dualar sayesinde
Ben kendime baktım bol bol :))trendyol a baktım da bebek kıyafetleri için.
bana soobe den ve e bebekten baya pahalı geldi.
haberiniz olsun kızlar.
Ay cinden bisey istemem eli bos gelsin bu seferlikEnisteniz ihracatcı gunubirlik bile gider gelir avrupaya, ama simdi cine gidecek bir hafta yokzaten bir valiz doldurmadan gelmezse gonlumu alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?