- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ne cok inanan var batil inanca.Kiyafette almayak o zaman caputa sarar hastaneden sonra magaza magaza gezeriz.Beşik ve bebek arabası alıyor musunuz şimdiden, kime desem Doğumdan önce alma uğursuzluk getirir diyor sonra al diyorlar
Ay sen niye dusunuyon bunlari eniste getirsin alamanyalardanhttps://www.trendyol.com/mothercare...citli-zibin-h6995-p-3249109?boutiqueId=200028
https://www.trendyol.com/mothercare/erkek-bebek-ayakli-tulum-ld208-p-3248736?boutiqueId=200028
Bunları buldum ama az mı cok mu fiyatları bilemedim..
Ben kendime baktım bol bol :))
Bende elbise Baktım ama pek içime sinen olmadıAslında benim de kendime kıyafet bakmam gerek.
şöyle elbiseler falan.
mağazalara girip giyip çıkarmaya hiç mecalim yok.
bende internetten bakayım doğru söylüyorsun kuzum.
Ben alacagım galiba bugun :)Çok iyi bence bende bakayım nasıl olsa almıyorum bakıp bakıp çıkıyorum :))
Sana amerikaya giderken haber edeyimAy cinden bisey istemem eli bos gelsin bu seferlik
Bu mesajı ben gostereyim esimeAy sen niye dusunuyon bunlari eniste getirsin alamanyalardan
Al kuZum alBen alacagım galiba bugun :)
Sağlıklı olsunda kuZum ufak tepek doğsun boşverKızlar beninde dün kontrolüm var toplamda 2 kg almışım dr iyi fazla alma dedi ayrıntılı gibi her yerini inceledi şükür herşey yolunda ama yine 1 hafta geride 366 gr olmuş herhalde ufak tefek bir kız olacak biraz moralim bozuldu ama şükür enazından herşey yolunda gidiyo sağsalim doğsalarda rahatlasak
Bizimde haftaya dolapı geliyor beşik konusunda hala tam olarak nasıl istediğime karar veremiyorumBebek arabasını aldık biz, beşik yarın geliyor bir de park yatak alacağız ya bu hsonu ya da önümüzdeki h sonu. Olacağı varsa kötü birşey bugün de olabilir doğumdan bir gün önce de . Ne bileyim kulak asmamak lazım böyle şeylere insanın morali bozuluyor
Biz evdeki tabletle vedalaşıp onu kızçeme vermeyi düşünüyoruzKizlar ihtiyac listesi isteyen kimdi
Ihtiyac listesinin olmazsa olmazini yaziyorum
Tablet
Dogumdan once hazir edin
Hep e bebek soobe trendyol bakmayin vatan teknosa media markt bakin eccuk de
Oy birtanem inşallah inşallah...bi yanımız anasız ..bize ana olacak can ciğer aşk gibi kizceler versin Rabbim...inan hepiniz duamdasiniz her daim...doğuma giderkende kk kulübü aklımda dilimde olacak .Kendini çok üzdün İnan o kadar bende üzüldüm
Ama Şükür hallettin Sonunda
Bide kalbine baktırdın mı tamamdır
Bak bide iyi doktor denk geldi
Allah ım çok büyük
İnşallah Allah ım bebeğime sağlık verir Benim de yüzüm güler
Beşik şu sepet beşik tadında ufak süslü şeylerden yatak odasında ilk üç ay bizimle duracak. Ahşap yatak almayacağım ben. Park yatak ile birkaç yaşına kadar gider zaten. Çünkü çok sık seyahat ediyoruz park yatak bizim için kolaylık olacak . Sonrasında ahşap mobilyalarına uygun bir yatak alınır diye düşünüyorum. Hatta montesori yataklar hoşuma gidiyor ama bakalım ozamana neler çıkar. O süslü beşiklerde de benim gözüm yok ama annem çok heves etti süsleyeceğim falan dedi ilk torun ses çıkaramıyorum iki tarafta ne istiyorsa yapsın hevesini alsın diye. Lohua şerbeti bile yapacağım karışma bana dedi peki dedimBizimde haftaya dolapı geliyor beşik konusunda hala tam olarak nasıl istediğime karar veremiyorum
Büyüyen beşik mi normal mi bilemedim sen nasıl aldın bana da akıl versene
Bide park yatak bakıyoruz ondan marka belirledin mi
21+1 im normalde canım ama dr da 20+1 çıktımSağlıklı olsunda kuZum ufak tepek doğsun boşver
Kaç haftalıksın Canım
Evet asindirdim resmen mhrsyi surekli giriyorm insallah bulurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?