2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beşik ve bebek arabası alıyor musunuz şimdiden, kime desem Doğumdan önce alma uğursuzluk getirir diyor sonra al diyorlar
Ne cok inanan var batil inanca.Kiyafette almayak o zaman caputa sarar hastaneden sonra magaza magaza gezeriz.
Ben ilk bebegimde aldim dogumdan once herseyini aptal mi oldu salak mi..

Kızlar beninde dün kontrolüm var toplamda 2 kg almışım dr iyi fazla alma dedi ayrıntılı gibi her yerini inceledi şükür herşey yolunda ama yine 1 hafta geride 366 gr olmuş herhalde ufak tefek bir kız olacak biraz moralim bozuldu ama şükür enazından herşey yolunda gidiyo sağsalim doğsalarda rahatlasak

Kizlar ihtiyac listesi isteyen kimdi
Ihtiyac listesinin olmazsa olmazini yaziyorum
Tablet
Dogumdan once hazir edin
Hep e bebek soobe trendyol bakmayin vatan teknosa media markt bakin eccuk de

Sağlıklı olsunda kuZum ufak tepek doğsun boşver
Kaç haftalıksın Canım

Bizimde haftaya dolapı geliyor beşik konusunda hala tam olarak nasıl istediğime karar veremiyorum
Büyüyen beşik mi normal mi bilemedim sen nasıl aldın bana da akıl versene
Bide park yatak bakıyoruz ondan marka belirledin mi

Kizlar ihtiyac listesi isteyen kimdi
Ihtiyac listesinin olmazsa olmazini yaziyorum
Tablet
Dogumdan once hazir edin
Hep e bebek soobe trendyol bakmayin vatan teknosa media markt bakin eccuk de
Biz evdeki tabletle vedalaşıp onu kızçeme vermeyi düşünüyoruz
Zaten baya eski yeter ki telefonlarımız sağlam kalsın

O
Oy birtanem inşallah inşallah...bi yanımız anasız ..bize ana olacak can ciğer aşk gibi kizceler versin Rabbim...inan hepiniz duamdasiniz her daim...doğuma giderkende kk kulübü aklımda dilimde olacak .

Beşik şu sepet beşik tadında ufak süslü şeylerden yatak odasında ilk üç ay bizimle duracak. Ahşap yatak almayacağım ben. Park yatak ile birkaç yaşına kadar gider zaten. Çünkü çok sık seyahat ediyoruz park yatak bizim için kolaylık olacak . Sonrasında ahşap mobilyalarına uygun bir yatak alınır diye düşünüyorum. Hatta montesori yataklar hoşuma gidiyor ama bakalım ozamana neler çıkar. O süslü beşiklerde de benim gözüm yok ama annem çok heves etti süsleyeceğim falan dedi ilk torun ses çıkaramıyorum iki tarafta ne istiyorsa yapsın hevesini alsın diye. Lohua şerbeti bile yapacağım karışma bana dedi peki dedim

Park yatakta bir pierre cardin böyle sütlü kahve gibi somon rengi gibi beğendim bir tane bir tane de kraft beğendim. Ama aralarında nerdeye 2 kat fiyat farkı var. O yüzden acaba pierre cardin dandik midir diye düşünmüyor değilim. Gidip bir görmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…