Çok güzellermiş :) sağlıkla kullanın inşallahKızçemin süsleri bitti
Yani ne demek oluyo mus neye yok aciyomus testin guvenilirligi neŞimdi geldim eve burun kemigi cok kucuk dedi o yuzden prena test onerdi eve gelip kan alicaklar onlari bekliyorum moralim cok kotu
Aman dur gozunu seveyim sakin ol sinirlenme senSen yokken ne işi varmış gorumcenin evinde.takma kafana benimkiler mersinde düşün aynı memleketteyiz.benim neler çektiğini biliyorsunuz.kalkıp suyunu alamıyorum.ve benm bir kızım var banyosu var.osu busu var.hastane de yattım.kız insan gelinini düşünmezse torununu düşünür.eşime söyleyince de ne yapayım ailem.ben kötü olamam diyor.kız yazarken tansiyonum çıktı.bosverrrrrr.......
Teşekkür ederim.Çok güzellermiş :) sağlıkla kullanın inşallah
Canim down sendromu belirteciymis burun kemiginim kucuklugu o yuzden prena test onerdi konustuk eve gelip kan alicaklar sonucun %99 dogruluk payi varmis cok cok uzuldum ama bir yandanda icim rahat Allahin izniyle hicbir seyi yok bebegimin inaniyorum esimde diyoki senin bu yaptigin stresin bebege daha cok zarari var artik goturmucem seni doktora diyo bu arada bebis erkekmis simdiye kadar kiz diyolardiYani ne demek oluyo mus neye yok aciyomus testin guvenilirligi ne
Baska bi doktorada git bence hemen bozma moralini.
Bana neler dediler ben cogu seyi buraya yazmadim ama bak sonuclar guzel oldu.Sendede bisey cikmaz canim gececek bu gunler
Aklımıza kötu şeyleri asla getirmiyoruzBiliyorsun fıstık biz bebek düşünmüyorduk ya.o yüzden hatıra kalsın diye 1. 2 birşey var.o kadar.yok kuzum yok başına geldi 25 haftalık erken doğunun var ya.asla 30 ü görmeden almam
Testi yaptırdın mı bugün hemenIkili testimde bir sorun yoktu ayni doktor yapmisti zaten ama cok kotuyum simdi sonuc 10 gune cikiyomus o kadar gun nasil gecicek bilmiyorum
Eve gelip kan aliyolarmis bekliyorum daha gelmedilerTesti yaptırdın mı bugün hemen
Tek deilsiniz kizlar bende hic bisey almsdim bizde esimle 30 hafta olmadan almama kararı aldikBende sendenim bende hiç bişey almadım biraz daha bekleyeceğim galiba aslında içim gidiyo ama sabrediyorum
Umarim sonuclar cok guzel çıkacak. Kendini uzsen de uzmesen de 10 gun bekleme suresi var maalesef bu testin. Kız sanıyorduk hepimiz yavrunu ne zamandir erkek çıktı. Şaşırdım gercekten. Umarim saglikla dogacak oğlun. Canin sıkıldıkça yaz buraya. Benzer seyler yasayan cok kisi var. Hep hayırlı haberler olsun hepimize.Canim down sendromu belirteciymis burun kemiginim kucuklugu o yuzden prena test onerdi konustuk eve gelip kan alicaklar sonucun %99 dogruluk payi varmis cok cok uzuldum ama bir yandanda icim rahat Allahin izniyle hicbir seyi yok bebegimin inaniyorum esimde diyoki senin bu yaptigin stresin bebege daha cok zarari var artik goturmucem seni doktora diyo bu arada bebis erkekmis simdiye kadar kiz diyolardi
Benim komşumun bebeğinin de burnu çok küçüktü down sendromlu olacak diyorlardı hep ama gayet sağlıklı bir şekilde doğdu. Çok takmayın bence.Eve gelip kan aliyolarmis bekliyorum daha gelmediler
Iyi banada rapor ayarla o zaman bardak bilenem kaldiramaz diye
Esime vereyim raporu
Çöp çatan @-Piraye ye ayarliyonda rapor benim neyim eguusuk
Kızdan erkek ye mi döndüCanim down sendromu belirteciymis burun kemiginim kucuklugu o yuzden prena test onerdi konustuk eve gelip kan alicaklar sonucun %99 dogruluk payi varmis cok cok uzuldum ama bir yandanda icim rahat Allahin izniyle hicbir seyi yok bebegimin inaniyorum esimde diyoki senin bu yaptigin stresin bebege daha cok zarari var artik goturmucem seni doktora diyo bu arada bebis erkekmis simdiye kadar kiz diyolardi
Insallah canim simdiye kadar kiz diyodu doktor megerse erkekmis saglikla olsunda tek dilegim bu zatenUmarim sonuclar cok guzel çıkacak. Kendini uzsen de uzmesen de 10 gun bekleme suresi var maalesef bu testin. Kız sanıyorduk hepimiz yavrunu ne zamandir erkek çıktı. Şaşırdım gercekten. Umarim saglikla dogacak oğlun. Canin sıkıldıkça yaz buraya. Benzer seyler yasayan cok kisi var. Hep hayırlı haberler olsun hepimize.
Insallah canim insallah hep dua edicem sanada burdaki butun anne adaylarinada birbirimize duamiz daha makbul oglum gelicek birazdan okuldan soylucem cok sasircak merak ediyorum tepkisiniKızdan erkek ye mi döndü
Evdede vardı iki oğlan olacak
Sağlıkla gelsin yeter
İçinş refah tut bacım tertemiz gelecek testin inşallah
10 gün sonra ikimizde Rahatlamış olacağız
Allah ın izniyle
Evin hanımı evde yokken hiçbiryere misafirliğe gitmeyi düşünmem aklımdan dahi geçirmem abim bile olsa,kaldiki konuşmuşsunuz zamanında madem gelecekti uygunusun diye fikrinizi almalıydı emrivaki yapması hoş değil.kucuk görüncede kendince şey diyemi düşündü beni yalnız kalmasın diye değilde işini gördürmek için çağırıyor,ondan işten güçten kaçmış olabilir.bende 7 aylık evliyim ve anladığım şu kesinlikle eşe ailesi hakkında yorum yapmayacaksın birsen 90 derece dönüyor lar.
Kızım bu seninkiler tv programlarındaki kaynana ve görümceler gibiymiş o ne ya öyle planlar kumpaslar... bence de takma hiçbirini. Eşinlede hiç kötü olma ayy ben ona daha yeni sordum gelmeyeceğim dediği için kalktım anneme geldim bak şimdi çok üzüldüm göremeyeceğim için dersin olur biter.. adamı kendine karşı hiç kışkırtma iyi ve masum olan sen ol içten içe safiyane olarak onların yüzünü açık etne biliim bence öyle kumpasa kumpas
Nurbal27 seni üzen o görümceyi
Demek ya Yok geliyorum yok gelmiyorum şimdi gene alıyorum
Dalga mı geçiyor alacağı hediyeleri mi kullanıyor ne yapıyor
Oda hala olacak alacak tabi ki
Kayınvaliden için kuZum cahilliğine ver geç
Eşinde arada kalmış işte ne yapsın adam
Sonrada özür dilemiş bak Adam anlamış
Sen yokken ne işi varmış gorumcenin evinde.takma kafana benimkiler mersinde düşün aynı memleketteyiz.benim neler çektiğini biliyorsunuz.kalkıp suyunu alamıyorum.ve benm bir kızım var banyosu var.osu busu var.hastane de yattım.kız insan gelinini düşünmezse torununu düşünür.eşime söyleyince de ne yapayım ailem.ben kötü olamam diyor.kız yazarken tansiyonum çıktı.bosverrrrrr.......
Sen yokken ne isi varmis senin evinde.
Esinde diyememis mi esim annesinin yaninda gelince haber veririz o zaman gel diye
Yangina körük le gitmeyim ama esin hatali
Ben hayatım da böyle terbiyesizlik görmedimNurbal27 üzüldüm olanlara. Erkek maalesef bu tarz seylerde karısıyla ailesi arazinda kaliyor. Bi tarafı tutmamasi ya da senin tarafinu tutması istenen ama ozellikle ilk yillarda erkekler hakli olsun olmasin annesinin tarafini tutuyor. betsy_pc nin dedigi gibi davranmak lazım. Zaten üzülmüş ozur dilemiş eşin de. Boyle kotu niyetli kayinvalideleri gordukce ben boyle olmayacagim diyorum hep.
İnan ki sorunu olanlara özellikle dua ediyorumInsallah canim insallah hep dua edicem sanada burdaki butun anne adaylarinada birbirimize duamiz daha makbul oglum gelicek birazdan okuldan soylucem cok sasircak merak ediyorum tepkisini
Tabi ki stresde etkiliyor bi de dedim ya ilk başlar heran hissedemiyorsunBen hayatım da böyle terbiyesizlik görmedim
Evden çıktığımın ertesi günü gelmeye karar veriyor hanımefendi
Hiç birşey istemiyorum ve beklemiyorum eşimin ailesinden
Eşime de çok kırgınım resmen soğudum
Hamile kadına böyle anlayışsızlık yapılır mı aklım almıyor!
Dünden beri tekme bile atmıyor bebek acaba stresten mi kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?