- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Ben kullanmadım ama hep merak ettim. Kullanırsan yaz bize fikirlerini.Hanımlar aranızda bandaj kullanan var mı? Doktorum son muayenede bandaj kullanmamı tavsiye etti, karında bacakta oluşan ağrılara iyi geliyor yükü hafifletiyormuş
Evet canım maalesef bebeklerimiz etkileniyor.boşver diyecem ama diyene bak diyebilirsin.bende stres oluyorum maalesef...Ben hayatım da böyle terbiyesizlik görmedim
Evden çıktığımın ertesi günü gelmeye karar veriyor hanımefendi
Hiç birşey istemiyorum ve beklemiyorum eşimin ailesinden
Eşime de çok kırgınım resmen soğudum
Hamile kadına böyle anlayışsızlık yapılır mı aklım almıyor!
Dünden beri tekme bile atmıyor bebek acaba stresten mi kaynaklanıyor
galiba bebekten bebeğe değişiyor kuzum yaa. benim 3 yiğenimde yenidoğan hiç giyemediler,3ayla başladılar direk..6 aylık büyük olmaz mı ya... benim kız 6 ay hastane çıkışı giydi zaten. Küçük doğmuştu biraz belki de o yüzden.3-6 ideal sanki. Haziran Eylül arası için.
Tmm yarın almayı düşünüyorumBen kullanmadım ama hep merak ettim. Kullanırsan yaz bize fikirlerini.
Insallah canim cok sıkıntılı stresli bir surec dualarla atlaticaz insallah her uzuntumuz bebege geciyo bebisim nasil hareketliydi simdi hic tekmelemiyo annesini onlar icin sakin olmaliyiz insallah gecicek bu gunler saglikla alicaz kucagimizaİnan ki sorunu olanlara özellikle dua ediyorum
Sana da edeceğim tabi ki
Bütün kızlar Eminim dualarına Katacak bizi de
Canim 2lide hicbir sorun yoktu ense klinligi 2.7di ama bizim icin sinır 3 dedi yani tehlikeli gormemisti o zaman simdide butun organlar hersey saglam sadece burun kemigi kucuk olmasi gerekene gore dedi down dan suphelendi prena test yaptirdim az once kan aldilar sonucuda 10 gune anca cikarmis
İnş güzel sonuçlar alırsın canım 10 gün böyle şüpheyle beklemek zor olacak başka şeylerle uğraş vakit çabucak geçsin inş.. oğlun ne tepki verdi erkek olduğunu söyleyince. Erkek bebeği bu haftaya kadar nasıl kız olarak gördüler çok şaşırdım. Erkekler daha erken belli ediyorlar kendilerini. Hayırlısı olsun inşCanim 2lide hicbir sorun yoktu ense klinligi 2.7di ama bizim icin sinır 3 dedi yani tehlikeli gormemisti o zaman simdide butun organlar hersey saglam sadece burun kemigi kucuk olmasi gerekene gore dedi down dan suphelendi prena test yaptirdim az once kan aldilar sonucuda 10 gune anca cikarmis
Benim koz 48 cm doğmuştu :) 2800 dü. Erken de doğmadı mı ama öyle küçücük doğdu.galiba bebekten bebeğe değişiyor kuzum yaa. benim 3 yiğenimde yenidoğan hiç giyemediler,3ayla başladılar direk..
Sen de ufak tefeksin ya sana cekmistir.Benim koz 48 cm doğmuştu :) 2800 dü. Erken de doğmadı mı ama öyle küçücük doğdu.
Canim bu doktorum kiz demisti 2li testte kendi doktorum erkek diyodu ama ben perinatologa guveniyodum cihazi daha iyi diye ama erkek geliyomus oglum cok sevindi babasida benim tek istegim saglikli olmasi tabi kiza hayir demezdim ama hepsi evlat hayirli saglikli evlat olsunlarda insallahİnş güzel sonuçlar alırsın canım 10 gün böyle şüpheyle beklemek zor olacak başka şeylerle uğraş vakit çabucak geçsin inş.. oğlun ne tepki verdi erkek olduğunu söyleyince. Erkek bebeği bu haftaya kadar nasıl kız olarak gördüler çok şaşırdım. Erkekler daha erken belli ediyorlar kendilerini. Hayırlısı olsun inş
İnş canım iki erkek kardeş birbirlerine destek olurlar arkadaş olurlar. Allah sağlıkla kavuştursun inş dualarımız seninle..Canim bu doktorum kiz demisti 2li testte kendi doktorum erkek diyodu ama ben perinatologa guveniyodum cihazi daha iyi diye ama erkek geliyomus oglum cok sevindi babasida benim tek istegim saglikli olmasi tabi kiza hayir demezdim ama hepsi evlat hayirli saglikli evlat olsunlarda insallah
Allah razi olsun canim benim oglumda diyo kizda olsa sevicektim ama erkek olmasina sevindim diyo babasida sevindi onlar halinden memnunlar yani insallah su stresli gunlerde bir gecseİnş canım iki erkek kardeş birbirlerine destek olurlar arkadaş olurlar. Allah sağlıkla kavuştursun inş dualarımız seninle..
Evet aynen öyle olduSen de ufak tefeksin ya sana cekmistir.
Var canım benim de şuan 27 aylık kızım var. Karnımda da 5 aylık :) plansız bebekti. Ama seninkinden daha küçük olan da var topikte. Allah verir kolaylığını.Merhaba kizlar ,ben de mart annesi olacağim inş.Daha önce 2017 mayis annesiydim grupta da doguma kadar cok güzel şeyle paylasimlarimiz oldu. hatta sonrasinda görüştüğüm arkadaşlarim var .ilki kiz idi bu da kiz olcak :).ikinci çocuk biraz plansiz oldu aralari 22ay olcak ne yapcam bilmiyorum .aranizda böyle yakin yaşlarda çocugu olan var mibu arada kiyafet alma işine gelince ben detaylidan sonra ufak ufak olmaya başlamistim genel olarak büyük parçaları 30.haftadan sonra almiştim.bu sefer rahatim cimsiyetler ayni olunca çoğu şeyi kullancam inş
Kayınvalidem değil canımhilalcikk canım sonuçlar güzel çıkacak Allah’ın izniyle ben inanıyorum ve dua ediyorum senin için. Yüreğini gwrah tut ki güzel şeyler olsun.
Nurbal27 canım sen evde ilken mi kayınvalideler geldi? Seninle araları yoksa oğlunyalnız kalsın istememiştir belki. Sen evdeyken de rahat edemezsin, istemezsin diye gelmemiştir belki. Yani bunlr sadece düşünce tabii. Konuya tam vakıf değilim ya o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?