2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar aranızda bandaj kullanan var mı? Doktorum son muayenede bandaj kullanmamı tavsiye etti, karında bacakta oluşan ağrılara iyi geliyor yükü hafifletiyormuş

Evet canım maalesef bebeklerimiz etkileniyor.boşver diyecem ama diyene bak diyebilirsin.bende stres oluyorum maalesef...

6 aylık büyük olmaz mı ya... benim kız 6 ay hastane çıkışı giydi zaten. Küçük doğmuştu biraz belki de o yüzden.3-6 ideal sanki. Haziran Eylül arası için.
galiba bebekten bebeğe değişiyor kuzum yaa. benim 3 yiğenimde yenidoğan hiç giyemediler,3ayla başladılar direk..

Akıntı durumunuz ne alemde, bende sanki çok akıntı var gibi arada acaba bebeğin suyu mu diye endişe ediyorum bazen ayrıntılı da suyu normal demişti ama ne bilim bilemedim

Genital bölge temizliği de iyice zorlaştı ya kızlar nasıl hallediyorsunuz karnım her şeye engel)

İnan ki sorunu olanlara özellikle dua ediyorum
Sana da edeceğim tabi ki
Bütün kızlar Eminim dualarına Katacak bizi de
Insallah canim cok sıkıntılı stresli bir surec dualarla atlaticaz insallah her uzuntumuz bebege geciyo bebisim nasil hareketliydi simdi hic tekmelemiyo annesini onlar icin sakin olmaliyiz insallah gecicek bu gunler saglikla alicaz kucagimiza

hilalcikk canım hiç dert etme,ikilide çıkardı öle bişey olsa..
ne gördüde şüphelendi ki?
Canim 2lide hicbir sorun yoktu ense klinligi 2.7di ama bizim icin sinır 3 dedi yani tehlikeli gormemisti o zaman simdide butun organlar hersey saglam sadece burun kemigi kucuk olmasi gerekene gore dedi down dan suphelendi prena test yaptirdim az once kan aldilar sonucuda 10 gune anca cikarmis

İnş güzel sonuçlar alırsın canım 10 gün böyle şüpheyle beklemek zor olacak başka şeylerle uğraş vakit çabucak geçsin inş.. oğlun ne tepki verdi erkek olduğunu söyleyince. Erkek bebeği bu haftaya kadar nasıl kız olarak gördüler çok şaşırdım. Erkekler daha erken belli ediyorlar kendilerini. Hayırlısı olsun inş

Canim bu doktorum kiz demisti 2li testte kendi doktorum erkek diyodu ama ben perinatologa guveniyodum cihazi daha iyi diye ama erkek geliyomus oglum cok sevindi babasida benim tek istegim saglikli olmasi tabi kiza hayir demezdim ama hepsi evlat hayirli saglikli evlat olsunlarda insallah

Merhaba kizlar ,ben de mart annesi olacağim inş.Daha önce 2017 mayis annesiydim grupta da doguma kadar cok güzel şeyle paylasimlarimiz oldu. hatta sonrasinda görüştüğüm arkadaşlarim var .ilki kiz idi bu da kiz olcak :).ikinci çocuk biraz plansiz oldu aralari 22ay olcak ne yapcam bilmiyorum .aranizda böyle yakin yaşlarda çocugu olan var mi bu arada kiyafet alma işine gelince ben detaylidan sonra ufak ufak olmaya başlamistim genel olarak büyük parçaları 30.haftadan sonra almiştim.bu sefer rahatim cimsiyetler ayni olunca çoğu şeyi kullancam inş

İnş canım iki erkek kardeş birbirlerine destek olurlar arkadaş olurlar. Allah sağlıkla kavuştursun inş dualarımız seninle..

İnş canım iki erkek kardeş birbirlerine destek olurlar arkadaş olurlar. Allah sağlıkla kavuştursun inş dualarımız seninle..
Allah razi olsun canim benim oglumda diyo kizda olsa sevicektim ama erkek olmasina sevindim diyo babasida sevindi onlar halinden memnunlar yani insallah su stresli gunlerde bir gecse

Var canım benim de şuan 27 aylık kızım var. Karnımda da 5 aylık :) plansız bebekti. Ama seninkinden daha küçük olan da var topikte. Allah verir kolaylığını.

Kayınvalidem değil canım
İstanbul’da ki görümcem ben antebe ailemin yanına gelince bize gitme kararı almış
Ona sinirlendim abisini özlemiş
Bu zamana kadar aklı neredeydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…