kızlar günaydın
gece uykumdan ağlayarak uyandım resmen, midem yemek borum cayır cayır yanıyodu acısını kalktım, evde süt yoktuburada yeşil mercimek fikrini veren arkadaştan Allah razı olsun, eşim getirdi yuttum yaklaşık 6 7 tane ve kesildi yanmam..
ben yarın sabah kontrole gidecektim, ama doktorum bu gece nöbetçiymiş, malum yarın tatil günü biraz sabahtan uyurum diye birde eşim koştur koştur işe yetişmeye çalışmasın diye bu gece gidicem, inşallah hiç bir sorun yoktur ağrılarımda hamileliğin genel durumundandır. Birde siz doktor randevularınızı nasıl ayarlıyorsunuz benim doktorum hiç şu zaman gel demiyor bende ayda bir gidiyorum
Bende aynini yaptim ama 24. Haftaya kadar vazgecip yaptirma hakkin var.
Kizlarrrr geldim. Etiket yapamıyorum kusura bakmayın...oğluma babası bakıyor..doktor asiri şekerdi...hanımefendi sırtı dönüktü herşeye baktı genel durumu sağlıklı dedi amma kalbine ve burnuna bakamadı o yüzde haftaya çarşamba yada perşembe tekrar gel bunlara bakacaz dedi Allah razı olsun...bi de oğlumun kafası büyük hala ve dayı da sorun var diye tıbbi genetike de randevu al onlarda baksın dedi...bi de 30 kaşıma şeker yüklemesi için randevu verdi...ici m rahatladı çok şükür.. haftaya küçük danayı gene gorecem...440 gr mis ..merak eden dua eden herkese teşekkürler...Allah herkesin gönlüne gore versin
Şimdi geldim eve burun kemigi cok kucuk dedi o yuzden prena test onerdi eve gelip kan alicaklar onlari bekliyorum moralim cok kotu
Kızçemin süsleri bitti
Ay canim yaaaa o da etkileniyo.Ben hayatım da böyle terbiyesizlik görmedim
Evden çıktığımın ertesi günü gelmeye karar veriyor hanımefendi
Hiç birşey istemiyorum ve beklemiyorum eşimin ailesinden
Eşime de çok kırgınım resmen soğudum
Hamile kadına böyle anlayışsızlık yapılır mı aklım almıyor!
Dünden beri tekme bile atmıyor bebek acaba stresten mi kaynaklanıyor
Kayınvalidem değil canım
İstanbul’da ki görümcem ben antebe ailemin yanına gelince bize gitme kararı almış
Ona sinirlendim abisini özlemiş
Bu zamana kadar aklı neredeydi acaba
Kızma hemen. Belki abisle yalnız kalıp seni çekiştirmek istemiştir :) bunları kafaya takma ilk seneler oluyor böyle. İnan bana sonra düzelecek. Şuan sadece kendine ve bebeğine zarar veriyorsun sinirlenerek. Yeri zamanı gelince yaptığının doğru olmadığını söylersin görümcene. Eşine laf anlatmaya kalkma erkekler bu işlersen anlamaz. Onlara göre her şey normaldir. Biz abartıyoruzdur. Sen zamanını bekle zamanı gelince de lafını esirgeme bence.Kayınvalidem değil canım
İstanbul’da ki görümcem ben antebe ailemin yanına gelince bize gitme kararı almış
Ona sinirlendim abisini özlemiş
Bu zamana kadar aklı neredeydi acaba
Ben kuaföre gidiyorumGenital bölge temizliği de iyice zorlaştı ya kızlar nasıl hallediyorsunuz karnım her şeye engel)
Ayy demeee benim ki de halasına benzer kesinEvet aynen öyle olduama çocuğumun şuanda bana benzer hiçbir yeri yok. Kayınvalidem ve görümcemi tekrardan dünyaya getirmiş gibiyim. O yüzden 2.yi merakla ve ümitle bekliyorum :
HosgeldinMerhaba kizlar ,ben de mart annesi olacağim inş.Daha önce 2017 mayis annesiydim grupta da doguma kadar cok güzel şeyle paylasimlarimiz oldu. hatta sonrasinda görüştüğüm arkadaşlarim var .ilki kiz idi bu da kiz olcak :).ikinci çocuk biraz plansiz oldu aralari 22ay olcak ne yapcam bilmiyorum .aranizda böyle yakin yaşlarda çocugu olan var mibu arada kiyafet alma işine gelince ben detaylidan sonra ufak ufak olmaya başlamistim genel olarak büyük parçaları 30.haftadan sonra almiştim.bu sefer rahatim cimsiyetler ayni olunca çoğu şeyi kullancam inş
Bu arada keske subat yada nisan anasi olaydinMerhaba kizlar ,ben de mart annesi olacağim inş.Daha önce 2017 mayis annesiydim grupta da doguma kadar cok güzel şeyle paylasimlarimiz oldu. hatta sonrasinda görüştüğüm arkadaşlarim var .ilki kiz idi bu da kiz olcak :).ikinci çocuk biraz plansiz oldu aralari 22ay olcak ne yapcam bilmiyorum .aranizda böyle yakin yaşlarda çocugu olan var mibu arada kiyafet alma işine gelince ben detaylidan sonra ufak ufak olmaya başlamistim genel olarak büyük parçaları 30.haftadan sonra almiştim.bu sefer rahatim cimsiyetler ayni olunca çoğu şeyi kullancam inş
Beni de kızım o kadar bunaltıyor ki oyun için seneye bu aylar da kardeşinin gözünü çıkartıyor olacak :) o zaman bana bulaşmaz değil mi :)Hosgeldin
Benim cocuklarim arasinda 23 ay var ikiz gibi buyuduler o kadar iyi olduki teki yemediginde otekine bakti yedi teki uyudugunda otekide uyudu.Hadi evi tozuttunuz parka dedigimde biz boyle iyiyiz dediler.arkadas arayip anne otur benle oyna demefiler.Cunku birbirlerine arkadastilar.Buyuduler hala birine bisey alinca anne abimede alalim anne kardesimede alalim derler.Hic dert etme cok iyi olmus bence
Çok sevindim. Haftaya da güzel haberlerle gel inşallah canım.Kizlarrrr geldim. Etiket yapamıyorum kusura bakmayın...oğluma babası bakıyor..doktor asiri şekerdi...hanımefendi sırtı dönüktü herşeye baktı genel durumu sağlıklı dedi amma kalbine ve burnuna bakamadı o yüzde haftaya çarşamba yada perşembe tekrar gel bunlara bakacaz dedi Allah razı olsun...bi de oğlumun kafası büyük hala ve dayı da sorun var diye tıbbi genetike de randevu al onlarda baksın dedi...bi de 30 kaşıma şeker yüklemesi için randevu verdi...ici m rahatladı çok şükür.. haftaya küçük danayı gene gorecem...440 gr mis ..merak eden dua eden herkese teşekkürler...Allah herkesin gönlüne gore versin
Evde tek oldugundan seni bunaltiyo.Bak gor bebek oturmaya baslasin onla oynicak seni bunaltmasi bitecek.Agladiginda kosup besigi sallicak uyutacak sen mutfakta ise dalmisken diyecenki bu bebek niye uyanmiyo.Halbuki kac kere uyanip uyutulmus olacak haberin olmicakBeni de kızım o kadar bunaltıyor ki oyun için seneye bu aylar da kardeşinin gözünü çıkartıyor olacak :) o zaman bana bulaşmaz değil mi :)
İnşallah ya. Ağzın bal yesin. O günleri iple çekiyorum.Evde tek oldugundan seni bunaltiyo.Bak gor bebek oturmaya baslasin onla oynicak seni bunaltmasi bitecek.Agladiginda kosup besigi sallicak uyutacak sen mutfakta ise dalmisken diyecenki bu bebek niye uyanmiyo.Halbuki kac kere uyanip uyutulmus olacak haberin olmicak
Bir de derler ki kimi çok fazla gördüysen ona benzer. Ben ikisini de 9 ay boyunca hiç görmedim İnan. Çocuk doğdu kayınvalidem bana bakıyor sanki. Bir de çirkindi ki sorma. Az büyüdü de güzelleşti.Ayy demeee benim ki de halasına benzer kesin
Çünkü görümcem ile aramızdaki aşk bambaşka :))
Bir de derler ki kimi çok fazla gördüysen ona benzer. Ben ikisini de 9 ay boyunca hiç görmedim İnan. Çocuk doğdu kayınvalidem bana bakıyor sanki. Bir de çirkindi ki sorma. Az büyüdü de güzelleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?