2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben soylemistim, ise yaramasina cok sevindim. Bogazda asit yanmasindan olusan tahrise de tahin cok iyi geliyor, aklinda olsun. Ben de kafama gore gidiyorum doktoruma. Bana tarih vermiyor, ama mesela ayrintiliyi yaptirinxa gel, ya da ekoyu cektirince gel falan diyor bir tek.

Bende aynini yaptim ama 24. Haftaya kadar vazgecip yaptirma hakkin var.

Zaten su an 24.haftadayim canim. Yarin 25.haftaya giricem.

Hadi gozun aydin, Allah yolunu acti bak ne guzel. Cok sevindim senin adina. Rabb'im evlatlarimizla sinamasin, onalri bize bagislasin insaallah. Haftaya da guzel haberler alicaksin insaallah.

Şimdi geldim eve burun kemigi cok kucuk dedi o yuzden prena test onerdi eve gelip kan alicaklar onlari bekliyorum moralim cok kotu

Canim gecmis olsun. Minnak kibar burunlu yakisikli bir oglun daha olacak demek ki Allah'in izniyle. Hic uzme kendini. Ucreti ne kadarmis peki bu testin, odemeyi nasil yaptiniz?

Kızçemin süsleri bitti

Cok begendim harika olmuslar, hem cok cici hem cok zarif, gule gule kullanin insaallah.

Ay canim yaaaa o da etkileniyo.
Ben de ilk yil zorluk yasadim esimin ailesi yuzunden esimle.Hatta oglumun durumunu hep ona bagladim sureklide derim senin yuzunden strese girdim oglumda cektim diye.Takmamaya calis lutfen etkileniyo bebisler
Yarin cik annenle bi carsi pazar gezin yada biraz hamur isi falan mutfaga girin kafa dagit

Kayınvalidem değil canım
İstanbul’da ki görümcem ben antebe ailemin yanına gelince bize gitme kararı almış
Ona sinirlendim abisini özlemiş
Bu zamana kadar aklı neredeydi acaba

Canim ben olsam ararim gorumcemi, onu agirlamaktan cok memnun olacagini ama su an antepte oldugunu, su tarihte donecegini, ziyaretini de o zamana ayarlamasini rica ettigini soyle. Ben yokken evde icim rahat etmez kusura bakma de. Yani bir de alisveris yapmaya da gelecekse, sen gormeden begenmeden neyi nasil alacak acaba bu sekilde.

Kayınvalidem değil canım
İstanbul’da ki görümcem ben antebe ailemin yanına gelince bize gitme kararı almış
Ona sinirlendim abisini özlemiş
Bu zamana kadar aklı neredeydi acaba
Kızma hemen. Belki abisle yalnız kalıp seni çekiştirmek istemiştir :) bunları kafaya takma ilk seneler oluyor böyle. İnan bana sonra düzelecek. Şuan sadece kendine ve bebeğine zarar veriyorsun sinirlenerek. Yeri zamanı gelince yaptığının doğru olmadığını söylersin görümcene. Eşine laf anlatmaya kalkma erkekler bu işlersen anlamaz. Onlara göre her şey normaldir. Biz abartıyoruzdur. Sen zamanını bekle zamanı gelince de lafını esirgeme bence.

Bu arada benim kizim da 2620 gr 46 cm dogdu. Hala da minyon gidiyor. Ama ilk 2 ayda normal yasitlarini yakalamisti, kucuk bebekler bebeklik doneminde hizli buyuyorlar. Yine de 2 ay rahat giydi hastane cikislarini.

Evet aynen öyle oldu ama çocuğumun şuanda bana benzer hiçbir yeri yok. Kayınvalidem ve görümcemi tekrardan dünyaya getirmiş gibiyim. O yüzden 2.yi merakla ve ümitle bekliyorum :
Ayy demeee benim ki de halasına benzer kesin
Çünkü görümcem ile aramızdaki aşk bambaşka :))

Hosgeldin
Benim cocuklarim arasinda 23 ay var ikiz gibi buyuduler o kadar iyi olduki teki yemediginde otekine bakti yedi teki uyudugunda otekide uyudu.Hadi evi tozuttunuz parka dedigimde biz boyle iyiyiz dediler.arkadas arayip anne otur benle oyna demefiler.Cunku birbirlerine arkadastilar.Buyuduler hala birine bisey alinca anne abimede alalim anne kardesimede alalim derler.Hic dert etme cok iyi olmus bence

Bu arada keske subat yada nisan anasi olaydin
Mart anasi cilekes garip analar

Beni de kızım o kadar bunaltıyor ki oyun için seneye bu aylar da kardeşinin gözünü çıkartıyor olacak :) o zaman bana bulaşmaz değil mi :)

Şuraya da 22. Haftaya girmişken önden ve yandan foto koyuyorum. Ama totoyu kapatıyorum. Çünkü göbek ileri gittikçe toto daha çok geri gidiyor.

Eklentiler

• 9C62A754-5ACC-4874-A283-29B0BC3AA306.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 76FEB870-BE4D-401D-B3D5-DFEACFB46B91.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 74
Çok sevindim. Haftaya da güzel haberlerle gel inşallah canım.

Beni de kızım o kadar bunaltıyor ki oyun için seneye bu aylar da kardeşinin gözünü çıkartıyor olacak :) o zaman bana bulaşmaz değil mi :)
Evde tek oldugundan seni bunaltiyo.Bak gor bebek oturmaya baslasin onla oynicak seni bunaltmasi bitecek.Agladiginda kosup besigi sallicak uyutacak sen mutfakta ise dalmisken diyecenki bu bebek niye uyanmiyo.Halbuki kac kere uyanip uyutulmus olacak haberin olmicak

İnşallah ya. Ağzın bal yesin. O günleri iple çekiyorum.

Ayy demeee benim ki de halasına benzer kesin
Çünkü görümcem ile aramızdaki aşk bambaşka :))
Bir de derler ki kimi çok fazla gördüysen ona benzer. Ben ikisini de 9 ay boyunca hiç görmedim İnan. Çocuk doğdu kayınvalidem bana bakıyor sanki. Bir de çirkindi ki sorma. Az büyüdü de güzelleşti.

4body1soul canım sen kontrollere GATA’ya mı devam edeceksin. Ben ordan çok memnundum. Her gitiiğimiz de ayrıntılı bakıyorlardı. Doppler yapıyorlardı. Burada perinatolojiye randevu yok mesela. Kadın doğumcu seni sevk ederse gidebiliyorsun. Detaylı usg yi sadece riskli olan gebeliklerde onlar bakıyor. Diğer türlü devlet hastanesinde ayrıntılı usgyi radyologlar 5 dk da yapıyor. Özelde de kendi dr um çok koşa bakıyor. Doçent ama çok gamsız bir dr. 2 dk ya bakıyor ya bakmıyor İnan. Doktoru değişmeyi de düşünüyorum kafam çok karışık. Keşke Ankara’da olsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…