Cok da guzel yaptn canm bnmYarın çok doluyum o yüzden bu günden kutlayım dedim işte fena mı yaptım :))
Bosver indirimi hocam cocuklar ne almis yukte hafif pahada agir biseyler var miAyyy ne guzel herkes alisveris yapmis. Isten firsat bulup da bakamadim ki hicbirseye. N11 indiriminde unibaby yenidogan islak mendil almisti bi esim o kadar, bebise daha aldigimiz hicbirsey yok. Su pentide birseyler kaldiysa bir de ben bakayim simdi bari
Kadin dogumcu olsunlar bi instag hesabi acarlar iki dogurtturduklari bebe videosu tamamdir bu isCanm benim sorn degil daha yarin da var zatencokk tesekkur ederiz insallah ogretmenler doktorlar eczacilar olsun kizcelerimiz de ogluslar da
yok beee sana etkisi olur. Bunlar geceleri uykusuz kalabilelim diye vucudumuzun provalari.Acaba bu durumun bebeğe kötü bir etkisi oluyor mu gece uyuyamamanın..
Gün boyu kendimi çok enerjisiz ve halsiz hissediyorum, ne zaman normal hayatımıza döneceğiz acabayok beee sana etkisi olur. Bunlar geceleri uykusuz kalabilelim diye vucudumuzun provalari.
Dile getirmeyim diyorum ama bu bulantilar hala gecmedi benim.
Biri daha vardi elti gorumce kaynana ayni apartmanda oturuyodu 3. ye hamileydi hani nicki aklima gelmedi epeydir yazmiyo onunda bulaniyodu napti acaba
murun84 tu tablodan bakinca hatirladim
Benim de geçmedi hala. Dile getirmekten yoruldumDile getirmeyim diyorum ama bu bulantilar hala gecmedi benim.
Biri daha vardi elti gorumce kaynana ayni apartmanda oturuyodu 3. ye hamileydi hani nicki aklima gelmedi epeydir yazmiyo onunda bulaniyodu napti acaba
Azaldı ama geçmedi canım bizimde. Sabah bulantıları özellikleUzun zamandir girmiyodum girdim mesajina denk geldim canim yemek sonrasi bulantilar hala devam onlarin geçeceği yok doguma kadar anlaşıldi ama yanmalar basladi o da fena ama o cok kotu hallerimi dusundukce buna da hamdolsun artik diyorum cekicez bi kac ay dahaNurbal27 ile -Piraye bir de Atom heart mother vardi cok rahatsiz olan bulantidan onlar ne durumda suan acaba
Bulantidan benimki bacim yaa ://4body1soul anlasilan sende uykuyu kaciranlardansin :) benimki 2.5 da kacti hala gelmedi pofff
Aynen bu saatte topik aktif delirdik mi neYa varya simdi damla uyku yok bebek doguncada iki dakka sussada uyusak diye kolumuzun altinda yastikla gezicez
Gunduz bu kadar kisi olmuyoAynen bu saatte topik aktif delirdik mi ne
Aynen 2.5 ta kalktim uyuyamadim az once biraz dalmisim Keske dalmasaydim ruyamda düğün dernek kaza bela arabayla takla atmak kaçırılmak ne kadar kötü sey varsa gördüm kaskas kasilmisim uyandumGeceleri zombi gibi gezmeye başladım şimdiden.. uyuyamıyorum deli oluyorum.
Gunduz bu kadar kisi olmuyo
Hazir kizlar yokken cekistirek bariesut85 kaynanasi gelsi mi ki hollivittan
geronimo_s kac kilo almis gi artik is yerindekilerin dilinden kurtulamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?