2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosver indirimi hocam cocuklar ne almis yukte hafif pahada agir biseyler var mi

Canm benim sorn degil daha yarin da var zaten cokk tesekkur ederiz insallah ogretmenler doktorlar eczacilar olsun kizcelerimiz de ogluslar da
Kadin dogumcu olsunlar bi instag hesabi acarlar iki dogurtturduklari bebe videosu tamamdir bu is
cok para var cookkkkk

Dile getirmeyim diyorum ama bu bulantilar hala gecmedi benim.
Biri daha vardi elti gorumce kaynana ayni apartmanda oturuyodu 3. ye hamileydi hani nicki aklima gelmedi epeydir yazmiyo onunda bulaniyodu napti acaba

Dile getirmeyim diyorum ama bu bulantilar hala gecmedi benim.
Biri daha vardi elti gorumce kaynana ayni apartmanda oturuyodu 3. ye hamileydi hani nicki aklima gelmedi epeydir yazmiyo onunda bulaniyodu napti acaba

murun84 tu tablodan bakinca hatirladim

Uzun zamandir girmiyodum girdim mesajina denk geldim canim yemek sonrasi bulantilar hala devam onlarin geçeceği yok doguma kadar anlaşıldi ama yanmalar basladi o da fena ama o cok kotu hallerimi dusundukce buna da hamdolsun artik diyorum cekicez bi kac ay daha Nurbal27 ile -Piraye bir de Atom heart mother vardi cok rahatsiz olan bulantidan onlar ne durumda suan acaba

Azaldı ama geçmedi canım bizimde. Sabah bulantıları özellikle ve dediğin gibi yemekten sonra. Bazen isyan ediyorum ama bulantı genel anlamda hayatımın bir parçası oldu resmen.

Ya varya simdi damla uyku yok bebek doguncada iki dakka sussada uyusak diye kolumuzun altinda yastikla gezicez

Geceleri zombi gibi gezmeye başladım şimdiden.. uyuyamıyorum deli oluyorum.
Aynen 2.5 ta kalktim uyuyamadim az once biraz dalmisim Keske dalmasaydim ruyamda düğün dernek kaza bela arabayla takla atmak kaçırılmak ne kadar kötü sey varsa gördüm kaskas kasilmisim uyandum

Gunduz bu kadar kisi olmuyo
Hazir kizlar yokken cekistirek bari esut85 kaynanasi gelsi mi ki hollivittan
geronimo_s kac kilo almis gi artik is yerindekilerin dilinden kurtulamaz
Valla bilmiyorum gelmiş mi gelmişse neler getirmiş
Sen kaç kilo aldın sen ? Ne göbek fotoğrafı atıyorsun ne kilodan bahsediyorsun gözümden kaçmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…