2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullan canım arkada bebişin kıyafetleri o da güzel günlerde kullanır inş

Sağol canım
Amin kuZum inşallah
Kendime almışken tabiki kızçeme de aldım
Ana kız İnşallah sağlıkla giyeriz
Hepimiz öyle aldıklarımızı güzel günlerde giyelim inşallah

S ssule07 canim mhrs den aliyorum dr.mustafa ozturk e
Kendisi derste verdiginden sadece carsamba gunleri muayenesi var bu sali gece randevu alirsan iki hasta sonra carsambaya randevu alabiliyorsun.
Ben bu hafta kacirmisim artik haftaya sali gece alicam maldsef gecikmeli olarak.

Ayyy ne guzel herkes alisveris yapmis. Isten firsat bulup da bakamadim ki hicbirseye. N11 indiriminde unibaby yenidogan islak mendil almisti bi esim o kadar, bebise daha aldigimiz hicbirsey yok. Su pentide birseyler kaldiysa bir de ben bakayim simdi bari

AA ben de aynı çantayı beğenmiştim grisini alcam her şeyle uyar diye
Kafamda dusundugumtam boyle bir seydi skip hop un modelleri boyle 400 hatta 500 tl idi o kadar veremem diye Pierre cardin aldim ben de, ama cok buyuk geldi gozume hem boyle kalip gibi durmuyor . Onu da hic kullanilmamis urun diye satayim bi ara

Ayyy öğretmenler özür valla
Kara cuma sevdasına sizi atladık
Öğretmenler gününüz kutlu mutlu olsun
İyi ki varsınız
Canm benim sorn degil daha yarin da var zaten cokk tesekkur ederiz insallah ogretmenler doktorlar eczacilar olsun kizcelerimiz de ogluslar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…