Çok iyiymiş
Cok tatli bir doktor hanim kendisi. Ayni zamanda tiyatroyla ugrasiyor. Black fridayi bi de boyle dinleyin
Güle güle giy. Bugün herkes pijama almış..yeni penti pijamalarıyla minnoş bi hamiş
termalmiş,yumuşacık bi sıcakki
Teşekkür ederiz. Sağol.arkadaşlar öğretmen olan arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım
Teşekkür ederimCok tatli. Begenmedigim cikmiyor paylastiklarinizdan ne zevklisiniz
SEPTEMBER LOVE gule gule giyin ohh. Guzel gorunuyor gobeginle
-Piraye senin kizinin cicileri de cok hoş. Az kaldi giymelerine
Çok tatlı güzel günlerde kullanılsınBen de puset örtüsü aldım.
Amin kuZum inşallahGüle güle kullan canımarkada bebişin kıyafetleri o da güzel günlerde kullanır inş
Sağol canım
Sıcacık güzel günlerde giy kuZumyeni penti pijamalarıyla minnoş bi hamiş
termalmiş,yumuşacık bi sıcakki
üstü xl aldım altı L
ayy çok tatlııııHep alışveriş hep alışverişsize 26 haftayı bitirmiş bi göbüş resmi göndereyim. Marul kadar olmuş son 2 haftada aniden büyüdü göbeğim
Bak bak kuZum al bi şeylerAyyy ne guzel herkes alisveris yapmis. Isten firsat bulup da bakamadim ki hicbirseye. N11 indiriminde unibaby yenidogan islak mendil almisti bi esim o kadar, bebise daha aldigimiz hicbirsey yok. Su pentide birseyler kaldiysa bir de ben bakayim simdi bari
AA ben de aynı çantayı beğenmiştim grisini alcam her şeyle uyar diyehttps://www.trendyol.com/my-valice/...rt-cantasi-mv8596-p-3863683?boutiqueId=200157 dün gece şu çantaya bayıldım, zaten çantam olduğu halde dellendim ve aldım renk seçenekleri var. ben turuncu aldım
https://www.trendyol.com/my-valice/...rt-cantasi-mv8626-p-3863689?boutiqueId=200157 bu grisi
Kafamda dusundugumtam boyle bir seydi skip hop un modelleri boyle 400 hatta 500 tl idi o kadar veremem diye Pierre cardin aldim ben de, ama cok buyuk geldi gozume hem boyle kalip gibi durmuyor . Onu da hic kullanilmamis urun diye satayim bi araAA ben de aynı çantayı beğenmiştim grisini alcam her şeyle uyar diye
Canm benim sorn degil daha yarin da var zatenAyyy öğretmenler özür valla
Kara cuma sevdasına sizi atladık
Öğretmenler gününüz kutlu mutlu olsun
İyi ki varsınız
benim mutlaka günde 1 yumurtam,1bardak sütüm,muzum,keçiboynuzu pekmezim,enaz 2lt suyum var. bunlar hergün mutlaka olanlarımKizlar bu hamilelikte neler yediniz faydalı hiç birakmadiginiz
Yarın çok doluyum o yüzden bu günden kutlayım dedim işte fena mı yaptım :))Canm benim sorn degil daha yarin da var zatencokk tesekkur ederiz insallah ogretmenler doktorlar eczacilar olsun kizcelerimiz de ogluslar da
Mutlaka 1-2 yumurtaKizlar bu hamilelikte neler yediniz faydalı hiç birakmadiginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?