2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunduz bu kadar kisi olmuyo
Hazir kizlar yokken cekistirek bari @esut85 kaynanasi gelsi mi ki hollivittan
geronimo_s kac kilo almis gi artik is yerindekilerin dilinden kurtulamaz
Ben burdayken beni cekistiremezsiniz bi kereee. Is terindekiler hep arkamdan konusuyomus ne guzel oldu bu kizzz. Hamilelik yaradı masallah diye. Hatta 2 tanesi cocuk yapmaya karar vermis benim gibi guzellesebilmek icin

Sevgili öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun. İnşallah hakkettiğiniz saygıyı göreceğiniz, hakkınız olan kazancı alacağınız, atama sıkıntısı yaşamayacağınız daha güzel günleriniz olur.

@-Piraye maşallah ne güzel olmuşsun

Benim hala geçmedi canım
İlaç kullanıyorum çok zorlanırsam
Bu saatten sonra da geçmez herhalde

Günaydın canım maşallah kocaman olmuşsunuz
Çok güzelsiniz ana kız :)

Günaydın kızlar
Bende gece geç yatmama rağmen sabah erkenden uyanıyorum
Sanırım vücut kendini şimdiden hazırlıyor uykusuz kalmaya

canım 20 üzeri fazla verilse de öyle kolay olmuyor 20 kiloyu ben hemen vermedim emzirirken de dikkat edilmeli alınıyor vermek yerine :))sağlık olsun canım hayırlısı ile yavrularımızı kucagimiza alalım da inşallah gerisi hallolur ❤

kimseninki bir olmuyor ben de 7 aldım. kimi başta alıyor kimi sonda.
ilk gebelikte bu haftada 14 kilo almıştım. 22 ile tamamladım.
ben geçen hafta 3 kilo birden arttım bi dellendim. 1 kilosu gitti neyse ki.
canım haklisin her hamilelik farkli.ama tartıdaki hızlı değişimler de şok edici oluyor anında nasıl kilo alınır böyle bilmiyorum biraz durulsa çok mutlu olacağım :))sağlıkla hayırlısı ile gelsin kuzular sonra mart anaları zayıflama topigine dahil olur birlikte kilo veririz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…