Dogumdan sonra enerjik olacagiz o zaman da minikler uyutmayacak. Hu halden iyidir yine de.Gün boyu kendimi çok enerjisiz ve halsiz hissediyorum, ne zaman normal hayatımıza döneceğiz acaba
Ben burdayken beni cekistiremezsiniz bi kereee. Is terindekiler hep arkamdan konusuyomus ne guzel oldu bu kizzz. Hamilelik yaradı masallah diye. Hatta 2 tanesi cocuk yapmaya karar vermis benim gibi guzellesebilmek icinGunduz bu kadar kisi olmuyo
Hazir kizlar yokken cekistirek bari @esut85 kaynanasi gelsi mi ki hollivittan
geronimo_s kac kilo almis gi artik is yerindekilerin dilinden kurtulamaz
Kaynana görümce elti hepsi aynı binada oturursa tabiki bulantısı geçmez :))Dile getirmeyim diyorum ama bu bulantilar hala gecmedi benim.
Biri daha vardi elti gorumce kaynana ayni apartmanda oturuyodu 3. ye hamileydi hani nicki aklima gelmedi epeydir yazmiyo onunda bulaniyodu napti acaba
Oy oy maşalllah size
Icerinin isigini kapa müsrif gari
Yok canım sınava gidiyorum bugün deOy oy maşalllah size
Bu günde mi çalışıyorsun
Ya Allah seniIcerinin isigini kapa müsrif gari
Bir anda kocaman oldu-Piraye büyümüş kız maasallah...
Açık öğretim sınavı mı varYok canım sınava gidiyorum bugün de
Benim hala geçmedi canımUzun zamandir girmiyodum girdim mesajina denk geldim canim yemek sonrasi bulantilar hala devam onlarin geçeceği yok doguma kadar anlaşıldi ama yanmalar basladi o da fena ama o cok kotu hallerimi dusundukce buna da hamdolsun artik diyorum cekicez bi kac ay dahaNurbal27 ile -Piraye bir de @Atom heart mother vardi cok rahatsiz olan bulantidan onlar ne durumda suan acaba
Günaydın canım maşallah kocaman olmuşsunuz
Evet açıköğretim sınavı varAçık öğretim sınavı mı var
Başarılar kuZumm
canım 20 üzeri fazla verilse de öyle kolay olmuyor 20 kiloyu ben hemen vermedim emzirirken de dikkat edilmeli alınıyor vermek yerine :))sağlık olsun canım hayırlısı ile yavrularımızı kucagimiza alalım da inşallah gerisi hallolur ❤Bende arada yiyorum ama öyle sık değil. Hiç yemiyor değilim bende canım. Bende 15e de razıyım valla. 20li rakamları görmeyelim de. Bir arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı 22 kilo aldı. Çok fazla geliyo bana.
canım haklisin her hamilelik farkli.ama tartıdaki hızlı değişimler de şok edici oluyor anında nasıl kilo alınır böyle bilmiyorum biraz durulsa çok mutlu olacağım :))sağlıkla hayırlısı ile gelsin kuzular sonra mart anaları zayıflama topigine dahil olur birlikte kilo veririz :))kimseninki bir olmuyor ben de 7 aldım. kimi başta alıyor kimi sonda.
ilk gebelikte bu haftada 14 kilo almıştım. 22 ile tamamladım.
ben geçen hafta 3 kilo birden arttım bi dellendim. 1 kilosu gitti neyse ki.
Sevgili öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun. İnşallah hakkettiğiniz saygıyı göreceğiniz, hakkınız olan kazancı alacağınız, atama sıkıntısı yaşamayacağınız daha güzel günleriniz olur.
Teşekkür ederiz. İnşallah diyelim.
@-Piraye maşallah ne güzel olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?