Herkes Doğumdan sonra da herşeyi söylemeye devam edecek canım :)) Sen onlara bakma. Hani derler ya canının çektiğini ye bebeğin canı çeker diye. Annem diyor ki ne görürsen ye. Canın çekmese deSana harfiyen katılıyorum
Ama uygulamada çok kötüyüm maalesef
Bide üstüne her karşıma gelen ne bulduysan ye bebeğin kilolu doğsun bakımı daha kolay olur gibi şeyler söylüyor
Herkes herşeyi söylüyor yani :)
Bazı insanlar düşüncesiz oluyor canım. Onları da öyle kabullenmek lazım. Sonuçta geçici olarak sende. Varsa olumlu yönlerini düşün ve kendini rahatlat benceOf of.... saat ka olmuş. Dün gece 4 te uyudu kızım bugün 1 e kadar ayakta. Vallahi bu uyku düzemi niye bozuldu anlamadım. Bu arada ben koltukta uyuyakalmışım. Kızım ayakta. Kayınvalidem beni hiç dürtmeden yatmaya gitmiş :) şansımı seveyim. Millette ne kayınvalideler var börek yapar, ev süpürür.. bugün ben ev süpürdüm yarın ağızda demedi ki ver ben süpüreyim sen hamilesin diye:)
Bu durumu ara ara ben de yaşıyorum. Arada kıpırdıyorsa stres yapma bence. Çünkü sonra tekrar hareketler güçlenebiliyor. Tabi içim rahatlasın diyorsan yine de kalp atışını duyabiileceğin herhangi bir kuruma gitmekte iyi oluyor.Kızlar merhaba 27 haftayım bugün ama 1 haftadır bebeğimin hareketlerin şiddeti azaldı önceden çok hareketli bayada sert vururdu 1 haftadır sakin sadece biraz kıbırdanıyor buda beni endişelendiriyor sizde nasıl durumlar ?
Gumaydin coktan bence de. Aksam cilm izledik esimle o yuzden okuyamadim. Sabah sabah oku oku zor bitirdim. Bende sadece ses ileten telsiz var weewell markaydi sanirim ortalama bir sey 2 ayri kanali var. Gayet memnundu.. Yillarca kullandim. Kamerali kullananlar da genelde memnun ama bilemiyorum tabi. Ben en az 1 yil yanimda yatirmayi dusundugumden almadim.Arkadaşlar biz Bebek kamerası almayı düşünüyoruz. E-bebekte indirime girmiş. Motorola 36s kullanan veya düşünen var mı aranızda. Kimi yorumlar çok Güzelken kimi de çekmiyor diyor. Alt modelini kızkardeşim kullanıyor ve memnun ama bu elektronik işi şans mı acaba yabu arada herkese çoktannnnn günaydın
Anaa hafizaya bak. Senden korkulur. Yogurt kabiyla gelmiyor ama saklama kabiyla aliyorum heheh.Ama yemek yapmiyo kaynanasindan tasiyo yogurt kabiyla
Yaaa elalemde ne kaynanalar var sende hasta kaynanana bakacam diye parala dur kendini
Insallah. O ilk aylardaki mis kokusu yok mu icime ceke ceke doyamiyordum. Saglikla alalim yavrularimizi.Allah razı olsun Canım benim
İnşallah tüm bebişlerimiz gününü bekler erkenden gelmezler
İnsallah sağlıkla gelirler hepsi
32 yaşındayım zor ağır imtihanlar verdim
İnşallah bebeğim yarama ilaç gelecek
cok gecmi olsun ya.Kizlaaar kizlaaar oyyy bu ateş beni mahvetti akşam akşam 3 hastane gezdim 1. Si hamilesin Dr una git dedi takip edildigim hastane bebekle ilgili sikyet yoksa diğer yetişkin subemize gidin dedi sonuç hamileyim sadece parol veriyorlar ben bunu evde de iciyordum
Cikolata kan sekerini aniden yukseltir aniden dusuru cok aciktirmasi normal. Seker yukleme yapildi mi yapilmadiysa mutlaka yaptir. Illa yiyeceksen bitter ye. Hem cok yiyemezsin hem daha az katki maddesi dogala daha yokin. Hem de kan sekerini digerleri kadar aniden yukseltmez.Benim gibi cani devamli tatlı çikolata ceken varmi ve yiyorum yaaaa hep acimmm
Evet bazen 200 sayfadan fazla birikiyor. Muhabbet kaçıyor ama ben bazen böyle sonradan yazıyorumGumaydin coktan bence de. Aksam cilm izledik esimle o yuzden okuyamadim. Sabah sabah oku oku zor bitirdim. Bende sadece ses ileten telsiz var weewell markaydi sanirim ortalama bir sey 2 ayri kanali var. Gayet memnundu.. Yillarca kullandim. Kamerali kullananlar da genelde memnun ama bilemiyorum tabi. Ben en az 1 yil yanimda yatirmayi dusundugumden almadim.
Ben de anlatiyorum sizi. Etrafimizdaki insanlar o kadar cok anlayamiyor. Buraya cok yazdigimdan kizkardesimle ve ablamla konusmalarim azaldi. Ikisi de evli degil. Ablam bosandi yillar once zaten hic cocuk dusunmuyor. Kizkardesimin de evlenmeye bile niyeti yok henuz. 28 yasinda ama 5 yil icinde cocuk mocuk hic ilgi alanina girmez. Cok heyecanlilar tabi 2 yegenleri olacagi icin ama ilgi odaklari kesinlikle farkli. Ben de burda cok rahat konusuyorum. Birinize bir sey olsa cok uzuluyorum. Ilk gebelikte kasim 2013 annelerinde ben dogumdayken herkes bir suru mesaj yazmisti mesela. Hepsini aglayarak okudum sonra o zaman akilli telefonum yoktu. Kk da degil son zamam kurdugumuz feys grubunda esim paylasmisti dogum haberini.Kıyamadım gene karnındaki Kızçe sevdasına oda gelsin dimi @Nurbal27
Bende hepinizi ayrı ayrı seviyorum valla
Birinin sıkıntı olunca öyle üzülüyorum ki
Eşime anlatıyorum onu da demek ki daraltıyorum Ki
Bir kaç gün sonra soruyor bana bir gelişme var mı nasıl oldular diye
ben dogumdayken tek tek nickleri düşünüp dua etmistim herkese cok rahat dogumlari olsun saglikla alsinlar bebeklerini diye.aynen güzelim ben de öyle düşünüyorum iyi geliyor cidden paylaşımlar üzülüyoruz bazen ama birçok kişinin duaya ortak olması kadar güzel bir şey olamaz birlikte kolayca doğurup kavuscaz inşallah kuzulara
Allah sana guc kuvvet versin. Benim kv nin de falsolari var gormezden geliyorum. Hic birimiz mukemmel degiliz sonucta. Beklentileri azaltip yasamak en iyisi. Esin yaninda olsaydi biraz daha kolay olurdu senin icin. Cok daha kotu kv ler var. 2bebek cpcuk olmus haliyle hala oglunu bosandirmaya calisanlar falan. Bos ver gormezden gel. Her gun gormeyeceksin nasilsa evlerine donecekler.Ya sorma.. benim kayınvalidem türünün son örneği tatlım. 2 gün evlendirsin 3 gün onu gezmeye götürmezsem suratını döker hemen. Sadece ben yokken kızıma bakıyor. Bulaşıkları bile makineye değil şavabonjn kenarına koyuyor İnan ki.
al o zaman. Zaten gunduz uykularinda yemek falan yapiliyor ilk zamanlar sık sık uyumaya calissak da sonradan mutlaka odadan cikmak gerekiyor. Bende hic telsiz olmasa kamerali düşünürdüm. Ben evdeyim ilk zamanlar diye almamistik sonra ogle uykularinda zor oluyor diye aldik.Evet bazen 200 sayfadan fazla birikiyor. Muhabbet kaçıyor ama ben bazen böyle sonradan yazıyorum
aslında ben de ayrı oda yapmayacağım. Anne yanı beşik alacağız. Kardeşim kullanırken şu pratikliğini gördüm. Bebek ufaktan ses çıkardığında odasına gidip onu iyice uyandırmıyorsun. Bazen tekrar dalıyor çünkü. şimdiden böyle evhamlıysam bize gerekli diye de düşündüm. Bir de izlemesi çok keyifli
Of of.... saat ka olmuş. Dün gece 4 te uyudu kızım bugün 1 e kadar ayakta. Vallahi bu uyku düzemi niye bozuldu anlamadım. Bu arada ben koltukta uyuyakalmışım. Kızım ayakta. Kayınvalidem beni hiç dürtmeden yatmaya gitmiş :) şansımı seveyim. Millette ne kayınvalideler var börek yapar, ev süpürür.. bugün ben ev süpürdüm yarın ağızda demedi ki ver ben süpüreyim sen hamilesin diye:)
Benim kv degil ama esimin babannesi laf sokmadan duramaz bence de kiskanc premsesler gibi davranilmayi hepimiz hak ediyoruzGünaydın kızlar :)
Boşver takma yaa, düşüncesiz insanlar oluyor işte. Onlar biz ne şartlarda hamilelikler yaşadık şimdikiler ohhh ne rahat falan diye konuşuyorlardır. Ama demezler hiç biç çektik çocuklar çekmesin. Kıskanç bunlar kıskanç
Vallahi ne yalan soyleyeyim benim canim 4-5 kez bira çekti. Kimseye demedim tabi. Annem zaten ickiye cok karşı bir insan. Esimin tarafi da öyle. Alkolsüz bira baktim bi ara var mi diye marketlere ama bulamadim zaten guzel degilmis dediler.Herkes Doğumdan sonra da herşeyi söylemeye devam edecek canım :)) Sen onlara bakma. Hani derler ya canının çektiğini ye bebeğin canı çeker diye. Annem diyor ki ne görürsen ye. Canın çekmese dediyorum o zaman canım sigara çekiyor ki ömrümde sigara içmedim. Sırf düşüncesinin yanlışlığını anlatmak için yani. Diyor ki 1 tane iç birşey olmaz sırf lafından dönmemek için. Valla konuşan en yakının bile olsa yapmak istemiyorsan önemseme benim gibi
Bazı insanlar düşüncesiz oluyor canım. Onları da öyle kabullenmek lazım. Sonuçta geçici olarak sende. Varsa olumlu yönlerini düşün ve kendini rahatlat bence
Ruhumuz premses ne yapalımBenim kv degil ama esimin babannesi laf sokmadan duramaz bence de kiskanc premsesler gibi davranilmayi hepimiz hak ediyoruz
Belki kimisine gereksiz gelebilir ama ben kullanılışını gördüğüm için de almak istiyorum. Hangi model olur emin değilim ama kesin alacağız. Hatta eşim işten izlemek için hubble uygulaması olanı istiyor. Onun da internet çekiminde sorun oluyor diye ben istemiyorum. Bakalım bu kararsızlıkla alabiliriz umarım.al o zaman. Zaten gunduz uykularinda yemek falan yapiliyor ilk zamanlar sık sık uyumaya calissak da sonradan mutlaka odadan cikmak gerekiyor. Bende hic telsiz olmasa kamerali düşünürdüm. Ben evdeyim ilk zamanlar diye almamistik sonra ogle uykularinda zor oluyor diye aldik.
Metro markette var. Aldık biz de koyduk kenara. Ama 1 kez içtim bende. Çok lezzetli değil. Ben ayın büyük kısmını icapçı geçirdipimden arada icapçıykende içerdim alkolsüz :))Vallahi ne yalan soyleyeyim benim canim 4-5 kez bira çekti. Kimseye demedim tabi. Annem zaten ickiye cok karşı bir insan. Esimin tarafi da öyle. Alkolsüz bira baktim bi ara var mi diye marketlere ama bulamadim zaten guzel degilmis dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?