2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Of of.... saat ka olmuş. Dün gece 4 te uyudu kızım bugün 1 e kadar ayakta. Vallahi bu uyku düzemi niye bozuldu anlamadım. Bu arada ben koltukta uyuyakalmışım. Kızım ayakta. Kayınvalidem beni hiç dürtmeden yatmaya gitmiş :) şansımı seveyim. Millette ne kayınvalideler var börek yapar, ev süpürür.. bugün ben ev süpürdüm yarın ağızda demedi ki ver ben süpüreyim sen hamilesin diye:)

Herkes Doğumdan sonra da herşeyi söylemeye devam edecek canım :)) Sen onlara bakma. Hani derler ya canının çektiğini ye bebeğin canı çeker diye. Annem diyor ki ne görürsen ye. Canın çekmese de diyorum o zaman canım sigara çekiyor ki ömrümde sigara içmedim. Sırf düşüncesinin yanlışlığını anlatmak için yani. Diyor ki 1 tane iç birşey olmaz sırf lafından dönmemek için. Valla konuşan en yakının bile olsa yapmak istemiyorsan önemseme benim gibi

Bazı insanlar düşüncesiz oluyor canım. Onları da öyle kabullenmek lazım. Sonuçta geçici olarak sende. Varsa olumlu yönlerini düşün ve kendini rahatlat bence

Bu durumu ara ara ben de yaşıyorum. Arada kıpırdıyorsa stres yapma bence. Çünkü sonra tekrar hareketler güçlenebiliyor. Tabi içim rahatlasın diyorsan yine de kalp atışını duyabiileceğin herhangi bir kuruma gitmekte iyi oluyor.

Arkadaşlar biz Bebek kamerası almayı düşünüyoruz. E-bebekte indirime girmiş. Motorola 36s kullanan veya düşünen var mı aranızda. Kimi yorumlar çok Güzelken kimi de çekmiyor diyor. Alt modelini kızkardeşim kullanıyor ve memnun ama bu elektronik işi şans mı acaba ya bu arada herkese çoktannnnn günaydın

Gumaydin coktan bence de. Aksam cilm izledik esimle o yuzden okuyamadim. Sabah sabah oku oku zor bitirdim. Bende sadece ses ileten telsiz var weewell markaydi sanirim ortalama bir sey 2 ayri kanali var. Gayet memnundu.. Yillarca kullandim. Kamerali kullananlar da genelde memnun ama bilemiyorum tabi. Ben en az 1 yil yanimda yatirmayi dusundugumden almadim.

Insallah. O ilk aylardaki mis kokusu yok mu icime ceke ceke doyamiyordum. Saglikla alalim yavrularimizi. . Anne olmak gercekten cok guzel bir sey.

cok gecmi olsun ya. betsy_pc nin dedigi gibibyapacak cok bir sey yok. Surekli soguk kompresler yap koltuk alti diz arkasi. Sicak olan neresi varsa yapabilirsin. Dus al 2 saatte bir gerekirse.

Benim gibi cani devamli tatlı çikolata ceken varmi ve yiyorum yaaaa hep acimmm
Cikolata kan sekerini aniden yukseltir aniden dusuru cok aciktirmasi normal. Seker yukleme yapildi mi yapilmadiysa mutlaka yaptir. Illa yiyeceksen bitter ye. Hem cok yiyemezsin hem daha az katki maddesi dogala daha yokin. Hem de kan sekerini digerleri kadar aniden yukseltmez.

Evet bazen 200 sayfadan fazla birikiyor. Muhabbet kaçıyor ama ben bazen böyle sonradan yazıyorum
aslında ben de ayrı oda yapmayacağım. Anne yanı beşik alacağız. Kardeşim kullanırken şu pratikliğini gördüm. Bebek ufaktan ses çıkardığında odasına gidip onu iyice uyandırmıyorsun. Bazen tekrar dalıyor çünkü. şimdiden böyle evhamlıysam bize gerekli diye de düşündüm. Bir de izlemesi çok keyifli

Ben de anlatiyorum sizi. Etrafimizdaki insanlar o kadar cok anlayamiyor. Buraya cok yazdigimdan kizkardesimle ve ablamla konusmalarim azaldi. Ikisi de evli degil. Ablam bosandi yillar once zaten hic cocuk dusunmuyor. Kizkardesimin de evlenmeye bile niyeti yok henuz. 28 yasinda ama 5 yil icinde cocuk mocuk hic ilgi alanina girmez. Cok heyecanlilar tabi 2 yegenleri olacagi icin ama ilgi odaklari kesinlikle farkli. Ben de burda cok rahat konusuyorum. Birinize bir sey olsa cok uzuluyorum. Ilk gebelikte kasim 2013 annelerinde ben dogumdayken herkes bir suru mesaj yazmisti mesela. Hepsini aglayarak okudum sonra o zaman akilli telefonum yoktu. Kk da degil son zamam kurdugumuz feys grubunda esim paylasmisti dogum haberini.
ben dogumdayken tek tek nickleri düşünüp dua etmistim herkese cok rahat dogumlari olsun saglikla alsinlar bebeklerini diye.

Allah sana guc kuvvet versin. Benim kv nin de falsolari var gormezden geliyorum. Hic birimiz mukemmel degiliz sonucta. Beklentileri azaltip yasamak en iyisi. Esin yaninda olsaydi biraz daha kolay olurdu senin icin. Cok daha kotu kv ler var. 2bebek cpcuk olmus haliyle hala oglunu bosandirmaya calisanlar falan. Bos ver gormezden gel. Her gun gormeyeceksin nasilsa evlerine donecekler.

al o zaman. Zaten gunduz uykularinda yemek falan yapiliyor ilk zamanlar sık sık uyumaya calissak da sonradan mutlaka odadan cikmak gerekiyor. Bende hic telsiz olmasa kamerali düşünürdüm. Ben evdeyim ilk zamanlar diye almamistik sonra ogle uykularinda zor oluyor diye aldik.

Günaydın kızlar :)
Boşver takma yaa, düşüncesiz insanlar oluyor işte. Onlar biz ne şartlarda hamilelikler yaşadık şimdikiler ohhh ne rahat falan diye konuşuyorlardır. Ama demezler hiç biç çektik çocuklar çekmesin. Kıskanç bunlar kıskanç

Telsiz bende ilk zamanlar almayı düşünmedim ama yanlış mı yaptım bilemedim. Gece yanımda ıyuyacak, gündüz odasında uyuyacak ama evde birsürü insan olur duyulur sesi diye düşündüm. Sonra geniş geniş araştırır alırım birtne demiştim

Benim kv degil ama esimin babannesi laf sokmadan duramaz bence de kiskanc premsesler gibi davranilmayi hepimiz hak ediyoruz

Vallahi ne yalan soyleyeyim benim canim 4-5 kez bira çekti. Kimseye demedim tabi. Annem zaten ickiye cok karşı bir insan. Esimin tarafi da öyle. Alkolsüz bira baktim bi ara var mi diye marketlere ama bulamadim zaten guzel degilmis dediler.

Belki kimisine gereksiz gelebilir ama ben kullanılışını gördüğüm için de almak istiyorum. Hangi model olur emin değilim ama kesin alacağız. Hatta eşim işten izlemek için hubble uygulaması olanı istiyor. Onun da internet çekiminde sorun oluyor diye ben istemiyorum. Bakalım bu kararsızlıkla alabiliriz umarım.

Metro markette var. Aldık biz de koyduk kenara. Ama 1 kez içtim bende. Çok lezzetli değil. Ben ayın büyük kısmını icapçı geçirdipimden arada icapçıykende içerdim alkolsüz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…