Haydi sevindim iyi olduğuna. Senin de erken doğum riskin var diye hatırlıyorum karıştırdım mı yoksa o nasıl olmuşGunaydin kizlar cok şükür dünkü konturolumuz iyi gectibu haftalarda tansiyona ve el ayak yuz sismelerine dikkat etmemiz lazimmis sizinde aklinizda olsun ben 10 kilo almışım dr cok kizdi karbonhidrat ve sekeri yasakladi
Bu dogumda herkesi bosversende aman beni ihmal etme bacimmmmBen de anlatiyorum sizi. Etrafimizdaki insanlar o kadar cok anlayamiyor. Buraya cok yazdigimdan kizkardesimle ve ablamla konusmalarim azaldi. Ikisi de evli degil. Ablam bosandi yillar once zaten hic cocuk dusunmuyor. Kizkardesimin de evlenmeye bile niyeti yok henuz. 28 yasinda ama 5 yil icinde cocuk mocuk hic ilgi alanina girmez. Cok heyecanlilar tabi 2 yegenleri olacagi icin ama ilgi odaklari kesinlikle farkli. Ben de burda cok rahat konusuyorum. Birinize bir sey olsa cok uzuluyorum. Ilk gebelikte kasim 2013 annelerinde ben dogumdayken herkes bir suru mesaj yazmisti mesela. Hepsini aglayarak okudum sonra o zaman akilli telefonum yoktu. Kk da degil son zamam kurdugumuz feys grubunda esim paylasmisti dogum haberini.
ben dogumdayken tek tek nickleri düşünüp dua etmistim herkese cok rahat dogumlari olsun saglikla alsinlar bebeklerini diye.
Evet canim erken dogum ihtimali hala devam hareket kisitlamasi devam ama surekli yatmana gerek yok artik dediHaydi sevindim iyi olduğuna. Senin de erken doğum riskin var diye hatırlıyorum karıştırdım mı yoksa o nasıl olmuş
O da süperEvet canim erken dogum ihtimali hala devam hareket kisitlamasi devam ama surekli yatmana gerek yok artik dedi
Nasıl yeni güzel modeller çıkmış. Çok hoşuma gitti vallahi böyle gezmek. Ama aradığımız yatak sadece istikbalde var 200 200 cm. Yağmur aramıza geliyor bazen kafa göz tekmeleye tekmeleye uyuyor. O yüzden büyük arıyoruz ama ne karyola ne yatak var hiç bir yerde. Ona çarşaf bulamayacaksın diye başlyorlar hemen. Kullanan birinden de duymuştum gerçi. Aman ne yapayım diktiririm ya diyorum. 180 200 de baya bi büyük sanırım ondan alacağız en son.Uhuuu tam bir alışveriş canavarı oldun sen süper valla ne stres atılır
Hiç unutur muyum seniBu dogumda herkesi bosversende aman beni ihmal etme bacimmmm
Laf aramizda en cok seni seviyom
Benim ödemim var ya maalesef. Tansiyon 110 70 en yüksek. İlkinde 90 60 ı geçmiyordu. Tuza dikkat ediyorum. Proteini arttırdım inşallah ödem azalır. Kilo olayı desen sıkıntılı. Hiç tartıya çıkmayayım diyorum, çünkü her gün tartılarak stres yapmak da kiloyu arttırıyor. Ama bi anda 3 kilo artar diye korkuyorum. İlk gebelikte her şey dahil tatile gitmiştik 4 gün. Gitmeden önceki kilomla döndüğümdeki kilo farkı 5'ti. Et tavuk balık yemeyen insanım 4 günde 5 kilo alacak ne yapmış olabilirim hiç bilmiyorum. Bi inan 4 günde nasıl 5 kilo alır o da garip.Ödem falandı desem gitmedi sonra o kilo.Gunaydin kizlar cok şükür dünkü konturolumuz iyi gectibu haftalarda tansiyona ve el ayak yuz sismelerine dikkat etmemiz lazimmis sizinde aklinizda olsun ben 10 kilo almışım dr cok kizdi karbonhidrat ve sekeri yasakladi
Aynen işte altın tabakta yemek yapsa da benim yaralarım kapanmaz..en cok kendilerine aciyorum o imsanlarin
Ayy. Inanamiyorum. Nasil gaddar olabilir hele kendisi de bir anneyken. Bazi insanlar ölüm karşısında ne diyeceklerini bilemiyorlar boyle sacmalaiyorlar. Eşin var hep destekçin ne guzel. Baban da anlatiyorsun dunyalar iyisi bir insan. Sanirim abin vardi bir de. Simdi peran gelecek. Bos ver pek yuz goz olma onunla sen. Supursun evini. Ölene kadar supurse o dedigi lafı geri alamaz.
benim çantamdanBu arada bebek bakim cantasi almayan varsa .bu tarz ürunleri tavsiye ederim .ilkinde sirt çantasiyla idare ettim ama simdi 2.çocukla bu tarz kullanişli bir ürüne ihtiyacim olcak diye aldim .ve 1 aydir kullaniyorum. cok kullanişli.önde termal gözler var .yanlarda islak mendil ,suluk koyma yeri var.arkadaki gözle de cantanin en alt kismina kolayca ulasabiliyorsunuz .içinde de ayri gözleri var. Bir süru rengi mevcut .istagramda satan bir sürü sayfa var oralara bakabilirsiniz .ben daha ucuz yollu yurtdişi alışveriş sitesinden getirdim isim vermiyorum banlanmayayim :)tahmin etmişsinizdir .
Gördük evet senin Çantandanbenim çantamdan
gözümü korkutma kuzu yaaa daha benim inşaat başlamadı bileKızlar evin halini görmeyin oda boşatmak tadilat etmek ne zormuş
Meğerse o da da ne çok eşya varmış :))
Her yerde bi eşya var kafaya yemeye az kaldı
Ben elimde telefon oturuyorum kalkmam lazım artık
off benim taşınacağım zaman bile belli değil. Yandık yandıkgözümü korkutma kuzu yaaa daha benim inşaat başlamadı bile
Kızlar ilk gebelikten göbek fotosu buldum 30 haftalıktı orada kızım. Şimdiki halinden daha küçük. Çok taktım kiloya çok. Göbek fotosu bile çekilesim gelmiyor artık duba gibi bir şeyim.
canım maaşallah çok tatlı küçükmüş evet karnın .ama olsun annesi bu da böyle olsun ilkinde benim de küçüktü şimdiden 8 aylık gibi sağlık olsun güzelim elimizde değil alıyoruz inşallah yavaşlar benim deKızlar ilk gebelikten göbek fotosu buldum 30 haftalıktı orada kızım. Şimdiki halinden daha küçük. Çok taktım kiloya çok. Göbek fotosu bile çekilesim gelmiyor artık duba gibi bir şeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?