2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar cok şükür dünkü konturolumuz iyi gecti bu haftalarda tansiyona ve el ayak yuz sismelerine dikkat etmemiz lazimmis sizinde aklinizda olsun ben 10 kilo almışım dr cok kizdi karbonhidrat ve sekeri yasakladi
Haydi sevindim iyi olduğuna. Senin de erken doğum riskin var diye hatırlıyorum karıştırdım mı yoksa o nasıl olmuş

Bu dogumda herkesi bosversende aman beni ihmal etme bacimmmm
Laf aramizda en cok seni seviyom

Uhuuu tam bir alışveriş canavarı oldun sen süper valla ne stres atılır
Nasıl yeni güzel modeller çıkmış. Çok hoşuma gitti vallahi böyle gezmek. Ama aradığımız yatak sadece istikbalde var 200 200 cm. Yağmur aramıza geliyor bazen kafa göz tekmeleye tekmeleye uyuyor. O yüzden büyük arıyoruz ama ne karyola ne yatak var hiç bir yerde. Ona çarşaf bulamayacaksın diye başlyorlar hemen. Kullanan birinden de duymuştum gerçi. Aman ne yapayım diktiririm ya diyorum. 180 200 de baya bi büyük sanırım ondan alacağız en son.
Bu dogumda herkesi bosversende aman beni ihmal etme bacimmmm
Laf aramizda en cok seni seviyom
Hiç unutur muyum seni . Hislerimiz karşılıklı . Hepinize ayrı ayrı dua edeceğim.
Gunaydin kizlar cok şükür dünkü konturolumuz iyi gecti bu haftalarda tansiyona ve el ayak yuz sismelerine dikkat etmemiz lazimmis sizinde aklinizda olsun ben 10 kilo almışım dr cok kizdi karbonhidrat ve sekeri yasakladi
Benim ödemim var ya maalesef. Tansiyon 110 70 en yüksek. İlkinde 90 60 ı geçmiyordu. Tuza dikkat ediyorum. Proteini arttırdım inşallah ödem azalır. Kilo olayı desen sıkıntılı. Hiç tartıya çıkmayayım diyorum, çünkü her gün tartılarak stres yapmak da kiloyu arttırıyor. Ama bi anda 3 kilo artar diye korkuyorum. İlk gebelikte her şey dahil tatile gitmiştik 4 gün. Gitmeden önceki kilomla döndüğümdeki kilo farkı 5'ti. Et tavuk balık yemeyen insanım 4 günde 5 kilo alacak ne yapmış olabilirim hiç bilmiyorum. Bi inan 4 günde nasıl 5 kilo alır o da garip.Ödem falandı desem gitmedi sonra o kilo.

Son düzenleme:
Herkese iyi pazarlar ..izin konusunda öğrt. Arkadaslara bir kaç sorum olcak .gerci cok konuşulmuş diger arkadaşlarin cani sıkilmasın da . ilk kizim 19aylik .doğdugundan beri ücretsiz izindeyim .normalde hazirana kadar izinde olcaktim. 2.hamilelik olunca ücretsiz iznimi 15ocaga cektim .hesaplarima gore 2.dönemin başinda 32 haftalik oluyorum . calişamaz raporu alcam .mayis gibi dogum izni bitince 2 haftalik gibi bir acik oluyor . 2aylik bebegi birakip da ise gitmek istemiyorum . eylül ayinda 2.cocuk icin ucretsiz izne ayrilcam .hemen hmeen dogum tarihlerimiz ayni siz o tarihlerde işe gitmemek icin raporlariniz hangi branstan alcaksiniz ?kadin dogum dr verebilir miki ?.bu arada imkaniniz varsa ucretsiz izin almanizi tavsiye ederim bizde biraz şartlari zorluyoruz ama her şeyiyle kendim ilgileniyorum .bol bol egitici aktiviteler yapiyoruz .

Bu arada bebek bakim cantasi almayan varsa .bu tarz ürunleri tavsiye ederim .ilkinde sirt çantasiyla idare ettim ama simdi 2.çocukla bu tarz kullanişli bir ürüne ihtiyacim olcak diye aldim .ve 1 aydir kullaniyorum. cok kullanişli.önde termal gözler var .yanlarda islak mendil ,suluk koyma yeri var.arkadaki gözle de cantanin en alt kismina kolayca ulasabiliyorsunuz .içinde de ayri gözleri var. Bir süru rengi mevcut .istagramda satan bir sürü sayfa var oralara bakabilirsiniz .ben daha ucuz yollu yurtdişi alışveriş sitesinden getirdim isim vermiyorum banlanmayayim :)tahmin etmişsinizdir .

Eklentiler

• 20181129_120854.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 67
  • 20181129_120852.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 1544948227233284307131966759647.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 15449482569102309854127539508965.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 62
Aynen işte altın tabakta yemek yapsa da benim yaralarım kapanmaz..
Daha neler neler her lafta kimse anne gibi olamaz herkesin annesi kendine , şimdide yavrum bebegımler Havada uçuyor işte ben gene insanlık yapıyorum herşeyine koşuyorum İnan
Allah a şükür eşim çok büyük destekçim oldu
Babamda ve iki abim var şükürler olsun bağlarımız çok güçlü
Bide Allah ın izniyle Pera kuZum gelirse sağlıkla başka ne isteyim Allah ımdan

benim çantamdan

Kızlar evin halini görmeyin oda boşatmak tadilat etmek ne zormuş
Meğerse o da da ne çok eşya varmış :))
Her yerde bi eşya var kafaya yemeye az kaldı
Ben elimde telefon oturuyorum kalkmam lazım artık

Hayirli pazarlar
Arkadaslar iki gundur karnim balon gibi tas gibi sis daha bugun birsey yemedim bile ki gazdir desem acayip rahatsizlik veriyor aranizda benim gibi olan var mi

Kızlar evin halini görmeyin oda boşatmak tadilat etmek ne zormuş
Meğerse o da da ne çok eşya varmış :))
Her yerde bi eşya var kafaya yemeye az kaldı
Ben elimde telefon oturuyorum kalkmam lazım artık
gözümü korkutma kuzu yaaa daha benim inşaat başlamadı bile

Kızlar ilk gebelikten göbek fotosu buldum 30 haftalıktı orada kızım. Şimdiki halinden daha küçük. Çok taktım kiloya çok. Göbek fotosu bile çekilesim gelmiyor artık duba gibi bir şeyim.

Eklentiler

• 30 hf.webp
    15 KB · Görüntüleme: 60
bu gün benim de hiç halim yok.
bataryam kırmızıda yanıp sönüyor gibi.
midem de iyi değil.
6 da çıkıp kuaföre gideceğim sonra eve gitmek için can atıyorum.

Kızlar ilk gebelikten göbek fotosu buldum 30 haftalıktı orada kızım. Şimdiki halinden daha küçük. Çok taktım kiloya çok. Göbek fotosu bile çekilesim gelmiyor artık duba gibi bir şeyim.

Altıüstü 10 kilo aldın bozma moralini :) biz göbek fotolarını gördük hiç te öyle dobiş değilsin

canım maaşallah çok tatlı küçükmüş evet karnın .ama olsun annesi bu da böyle olsun ilkinde benim de küçüktü şimdiden 8 aylık gibi sağlık olsun güzelim elimizde değil alıyoruz inşallah yavaşlar benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…