Daha bugün emziren bir arkadaşımla bu muhabbeti yaptık. Emzirme bitsin ilk işim rakı sofrası kurmak olacak diyor :)) kendini rahatlatmak için aslında 1 biradan birşey olmaz ilk sütü sağıp döküyormuşsun falan dedi :)) anladım ki bir ara ciddi ciddi düşünmüş ama tabi yapmamış. Can çekmesi zor ama geçici bir dönem diyip rahatlamak lazım. Bak anneme söylesen 1 taneden birşey olmaz derdi sanaVallahi ne yalan soyleyeyim benim canim 4-5 kez bira çekti. Kimseye demedim tabi. Annem zaten ickiye cok karşı bir insan. Esimin tarafi da öyle. Alkolsüz bira baktim bi ara var mi diye marketlere ama bulamadim zaten guzel degilmis dediler.
Ilk ay yapışık ikiz gibi geziyoruz zaten. Ben de hemen almadim. Bu arada kesin kazalar oluyor dikkat edin. Ben cok dedikodu yapmayi seven bir insan degilim hele eve gelen misafir hakkinda ama yatak odasina gidip konustuklarin salonda bangir bangir yankilandiginda insan cok utanabiliyor.Telsiz bende ilk zamanlar almayı düşünmedim ama yanlış mı yaptım bilemedim. Gece yanımda ıyuyacak, gündüz odasında uyuyacak ama evde birsürü insan olur duyulur sesi diye düşündüm. Sonra geniş geniş araştırır alırım birtne demiştim
Hımm bu bilgi cok iyi oldu. Uzun gunler icapci olmak da cok zor ya. Hastaneyle isin hic bitmiyor. Ortopedist arkadasim 15 gun icapciyken diger arkadaş tayin mi olmuş 30 gun icap tutuyordu. Cok korkunc ya. Surekli nobetci. Cok duydum tabi bunlardan bransinda tek hekim olmak zor.Metro markette var. Aldık biz de koyduk kenara. Ama 1 kez içtim bende. Çok lezzetli değil. Ben ayın büyük kısmını icapçı geçirdipimden arada icapçıykende içerdim alkolsüz :))
Bence sen araştırmayı şimdi yap ihtiyaç hissedersen alırsın. Bebişten sonra araştırmaya ne kadar vaktimiz olur bilemedimTelsiz bende ilk zamanlar almayı düşünmedim ama yanlış mı yaptım bilemedim. Gece yanımda ıyuyacak, gündüz odasında uyuyacak ama evde birsürü insan olur duyulur sesi diye düşündüm. Sonra geniş geniş araştırır alırım birtne demiştim
O da doğru. Siz söyleyince baktım şimdi de. Zaten en yaygın kullanılan motorolaymış. Başka markalarda var ama en çok motorolanın modeli var piri o heralde. Benim eşim bakıcıya da bırakmayı düşünmüyor. O yüzden kameralı ihtiyaç olur mu bilemedim. Bir de kameralı olanlarda diğer daireler ile bazen görüntüler karışıyprmuş sanırım ve komik şeyler ortaya çıkıyormuş.Bence sen araştırmayı şimdi yap ihtiyaç hissedersen alırsın. Bebişten sonra araştırmaya ne kadar vaktimiz olur bilemedim
Ayyy gerçekten riskli bir durum. Dedikodu olmasa da her konuşulana dikkat etmek lazım.Ilk ay yapışık ikiz gibi geziyoruz zaten. Ben de hemen almadim. Bu arada kesin kazalar oluyor dikkat edin. Ben cok dedikodu yapmayi seven bir insan degilim hele eve gelen misafir hakkinda ama yatak odasina gidip konustuklarin salonda bangir bangir yankilandiginda insan cok utanabiliyor.
Yagmur 2 bucuk aylikken basima gelen olayi anlatayim. Yagmur uyanmis yatak odamizda telsiz acik kalmis esimin bursadan gelen dayisi kayinvalidemler falan 5-6 kisi var iceride. Annem telefon etti pazar gunuydu ertesi gun iste ilk gunumdu ve annem gelecekti. Zaten cok gergindim ise o kadar erken basliorum diye. Annem belini sakatlamis kipirdayamaz haldeymis. Hem hastalandi diye uzuldum hem de gelemeyecek diye. Allahtan iceridekiler hakkinda bi tane bile olumsuz sey soylemedim ama hungur hungur agladığım telefon konuşmasını hepsi dinlemiş. Kapatmayi da bilememisler. Cok utanmistim
Evet motorola bu konuda iyi. Ben de bir aksilik olmazsa 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Ona rağmen kamera da alacağızO da doğru. Siz söyleyince baktım şimdi de. Zaten en yaygın kullanılan motorolaymış. Başka markalarda var ama en çok motorolanın modeli var piri o heralde. Benim eşim bakıcıya da bırakmayı düşünmüyor. O yüzden kameralı ihtiyaç olur mu bilemedim. Bir de kameralı olanlarda diğer daireler ile bazen görüntüler karışıyprmuş sanırım ve komik şeyler ortaya çıkıyormuş.Bloglarda okumuştum :)
Hahah bunu ilk kez duydum. Bence en az 2 hatta 4 kanalli olmasi lazim apartmanda yasayanlar icin. Telsizde bebek aglamasi duyup kosa kosa gittigimde yagmurun mışıl mışıl uyudugunu kac kez gordum. Hep 2. Kanala almaya baslayinca azaldı ama baskasinin bebek odasini dinledigimiz cok olduEvet motorola bu konuda iyi. Ben de bir aksilik olmazsa 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Ona rağmen kamera da alacağızevet o olasılıkları ben de duydum. Frekans fazlalığı olması gerekiyormuş galiba. Üst kattaki arkadaş da hamile. Ben ona bir sorayım almayı düşünüyor mu diye :))
Ben de böyle düşünüyorum. Kendileriyle kıyaslıyorlar bence bizi . Allah kimseye muhtaç etmesin. Sağlık versin de her işimizi kendimiz yapalım.Günaydın kızlar :)
Boşver takma yaa, düşüncesiz insanlar oluyor işte. Onlar biz ne şartlarda hamilelikler yaşadık şimdikiler ohhh ne rahat falan diye konuşuyorlardır. Ama demezler hiç biç çektik çocuklar çekmesin. Kıskanç bunlar kıskanç
Benim de başıma çok geldi. Bi ara acaba bizi de onlar duymuş mudur diye çok endişe etmiştim:) sonrasında da çok kullanmadım zaten.Hahah bunu ilk kez duydum. Bence en az 2 hatta 4 kanalli olmasi lazim apartmanda yasayanlar icin. Telsizde bebek aglamasi duyup kosa kosa gittigimde yagmurun mışıl mışıl uyudugunu kac kez gordum. Hep 2. Kanala almaya baslayinca azaldı ama baskasinin bebek odasini dinledigimiz cok oldu
Ben de cogu gun dayanamiyorum bir filmi 3 gunde bitiriyoruzGünaydın kızlar. İnşallah güzel bir Pazar olsun hepimiz için. Bugün herkes kocasıyla takılır. Buralar bomboş olur.geronimo_s ya ben hamileliklerimde hiç film izleyemiyorum. Film başlarken uyuyakalıyorum. Siz nasıl dayanıyorsunuz?
Bazı insanların laf sokmak , sitem etmek yaşam şekli bence.. ya da üslup biçimi. Yani kalp kırmadan, tatlı dille konuşmayı bilmiyorlar.Benim kv degil ama esimin babannesi laf sokmadan duramaz bence de kiskanc premsesler gibi davranilmayi hepimiz hak ediyoruz
Oy kuZum kuZum Kıyamam sanaOf of.... saat ka olmuş. Dün gece 4 te uyudu kızım bugün 1 e kadar ayakta. Vallahi bu uyku düzemi niye bozuldu anlamadım. Bu arada ben koltukta uyuyakalmışım. Kızım ayakta. Kayınvalidem beni hiç dürtmeden yatmaya gitmiş :) şansımı seveyim. Millette ne kayınvalideler var börek yapar, ev süpürür.. bugün ben ev süpürdüm yarın ağızda demedi ki ver ben süpüreyim sen hamilesin diye:)
en cok kendilerine aciyorum o imsanlarinBazı insanların laf sokmak , sitem etmek yaşam şekli bence.. ya da üslup biçimi. Yani kalp kırmadan, tatlı dille konuşmayı bilmiyorlar.Hiç benim tarzım değil mesela.. ben insanları kırmamak için çok çaba sarf ederim.
Ayy. Inanamiyorum. Nasil gaddar olabilir hele kendisi de bir anneyken. Bazi insanlar ölüm karşısında ne diyeceklerini bilemiyorlar boyle sacmalaiyorlar. Eşin var hep destekçin ne guzel. Baban da anlatiyorsun dunyalar iyisi bir insan. Sanirim abin vardi bir de. Simdi peran gelecek. Bos ver pek yuz goz olma onunla sen. Supursun evini. Ölene kadar supurse o dedigi lafı geri alamaz.Oy kuZum kuZum Kıyamam sana
O börek ve ev süpürme bana geldi sanırım :)
Sana minnacık bir şey söyleyim de benim kaynanam nasıl biriymiş bil
Annemi kaybetmişim kendim evimde koltuğun içinde yorgana sarılmış ağlıyorum , kayınvalidem yanına gelip ne ağlıyorsun ya biz mi öldurdük annesi herkesin annesi ölebilir dedi
1 gün sonra da evime gelip eşimle ayırmaya kalktı bizi
Hala eşimim o lafı bağırması kulaklarım
Ben bu kızı iyileştirmek için doktor doktor geziyorum sen daha çok psikolojini bozuyorsun o tedavi oluyor diye bağırıyordu
Ben o ara Psikojik tedavi görüyorum hee
Kendime zarar vermeler filan var
Çok kısa kesiyorum
Bakma şimdi işte oğlu ve torunu için böyle
Günaydın kızlar. İnşallah güzel bir Pazar olsun hepimiz için. Bugün herkes kocasıyla takılır. Buralar bomboş olur.geronimo_s ya ben hamileliklerimde hiç film izleyemiyorum. Film başlarken uyuyakalıyorum. Siz nasıl dayanıyorsunuz?
Uhuuu tam bir alışveriş canavarı oldun sen süper valla ne stres atılırDün ogleden sonra saat 4 gibi mobilya bakmaya gittik sadece 4 dukkan gezdik. Ama ben zorlandim ya asagiya baski oldu hep. Agirlasmisim iyice. Salon takimi bakiyoruz. Bugun alacagiz sanirim. Günlük kullanim istiyoruz cok şatafatli sevmiyoruz esim de ben de. Fiyatlar gecen aydan daha iyi kdv falan kalkinca ucuzladı her yer. Kendimize yatak karyola ve yatak basligi ayrica sifonyer ve ogluma da dolap bakiyoruz.
Oy kuZum kuZum Kıyamam sana
O börek ve ev süpürme bana geldi sanırım :)
Sana minnacık bir şey söyleyim de benim kaynanam nasıl biriymiş bil
Annemi kaybetmişim kendim evimde koltuğun içinde yorgana sarılmış ağlıyorum , kayınvalidem yanına gelip ne ağlıyorsun ya biz mi öldurdük annesi herkesin annesi ölebilir dedi
1 gün sonra da evime gelip eşimle ayırmaya kalktı bizi
Hala eşimim o lafı bağırması kulaklarım
Ben bu kızı iyileştirmek için doktor doktor geziyorum sen daha çok psikolojini bozuyorsun o tedavi oluyor diye bağırıyordu
Ben o ara Psikojik tedavi görüyorum hee
Kendime zarar vermeler filan var
Çok kısa kesiyorum
Bakma şimdi işte oğlu ve torunu için böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?