• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MDD9v7.jpg

Kızlar bu.

Ama allah yardımcımız olsun. 2 çocuk zor. 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk. Ben seneye kreşe vereceğim kızımı. Evde çok sıkılıyor artık.
Benimki 5 yasina giricek anaokula gitti gecen sene bu senede gidicek aslinda iki cocuk daha iyi cunku tek olunca devamli anneye sariyo butun gun onunla oyna istiyo arasi yakin olunca en azindan kardesiyle vakit gecirir tabi onunda ayri zorluklari var anneye

Ne tvsiyede bulundu canim
Canım şimdi yine polemik olmasın da. Gata da bir çocuk dr ü yine. Bebeklerin ilk 40 gün gazı olmaz bu süreçte anne sütü beyanat be alıyorsa içine 1 çay kaşığı saf zeytinyağı kat sesi günde 3 kay kaşığı verebilirsin demişti. Bu 40 gün bagırsaklarınyımuşatacak ve gaz sorunu olmayacak demişti. Benim közüm biberon almadığı için ben çay kaşığıyla Sanem’e sütüne karıştırıp ağzına döktüm. Gerçekten de bir gün bile gaz sancısı bilmedim. akşam yatar sabah kalkardı. 1 kere de emmwyw kalkardı. Bir se bana saf zeytinyağı ben sütüne yakın değerlere sahip demişti. Hiç korkma demişti.

Bende öyle düşündüm canım, Rabbim böyle istedi oldu, zaten eşimlede çok istedik.
Cok iyi yapmissiniz bence esimde hep istedi ben kendimi hazir hissetmedim iki cocuga yetemem diye dusundum simdiye kadar ama cocugun kardesiyle beraber buyumesi bambaska bisey bence hepsi saglikla buyusunler insallah

Canım şimdi yine polemik olmasın da. Gata da bir çocuk dr ü yine. Bebeklerin ilk 40 gün gazı olmaz bu süreçte anne sütü beyanat be alıyorsa içine 1 çay kaşığı saf zeytinyağı kat sesi günde 3 kay kaşığı verebilirsin demişti. Bu 40 gün bagırsaklarınyımuşatacak ve gaz sorunu olmayacak demişti. Benim közüm biberon almadığı için ben çay kaşığıyla Sanem’e sütüne karıştırıp ağzına döktüm. Gerçekten de bir gün bile gaz sancısı bilmedim. akşam yatar sabah kalkardı. 1 kere de emmwyw kalkardı. Bir se bana saf zeytinyağı ben sütüne yakın değerlere sahip demişti. Hiç korkma demişti.
Anne sutune denk gida diyorlar zaten zeytinyagi icin sifa olmus ne guzel bizimde aklimizda bulunsun canim tesekkurler paylastigin icin

Anne sutune denk gida diyorlar zaten zeytinyagi icin sifa olmus ne guzel bizimde aklimizda bulunsun canim tesekkurler paylastigin icin
Kesinlikle dr söyledi o da kendi çocuklarına yapmış. Sağ olsun bana da öğretti. Hamileliğimde zeytin yağını bütün vücuduna sürmüş biri olarak hiç garipsemedim ve dediğini yaptım.

Kesinlikle dr söyledi o da kendi çocuklarına yapmış. Sağ olsun bana da öğretti. Hamileliğimde zeytin yağını bütün vücuduna sürmüş biri olarak hiç garipsemedim ve dediğini yaptım.
Bende hic pisik kremi kullanmsdim poposuna hep zeytinyagi surdum ve hic pisik sorunumuz olmadi sacina zeytinyagi surdum konak olunca onuda gecirmisti

Zaten gaz damlalarıda baya yağlı birşey bende çok çektim gazdan. Aklımda olsun sağol canım.

Back
X