2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emziriyorum şuan doktorum emzir dedi. Allah nasip ederse 1,5 yaşında olacak bebek doğunca. Gittiği yere kadar :)
Zaten ondan sonrasi boka sariyo afedersin, memeyle oynamaya donuyo is. Bagimligi, kesmesi, uyku aralari. Milletin icinde cekip acmasi. 1,5 yeter. Nasibi ne kadarsa o kadar her cocugun. Ona cok inaniyorum. Bizimkini 1 yil goturebildim, emmiyodu artik sagmaktan kan gelince annem birak artik birak dedi :) oyle birakti kendi.

Evet şuan bile doysa ağzında uyuyacak meme hem ona eziyet gece süreki uyanıyor hem bana. Aç olsa anlarım dediğin gibi oyuna dönüyor. Sende çok iyi emzirmişsin maşallah. Herşeyi yiyor birde anne sütü alıyor şuan, bebek doğana kadar daha da iyi olur umarım.

Olur olur merak etme, uykuyu cozsen yeter

Canım bana dr 6 aydan sonra gece emzirmeyi bırak demişti. Onlar da bi yetişkinler gibi sabaha kadar son yeşdiğiyle durabilir demişti. İkinci oluncaya kadar gece emmesini bıraktırabilirsin.

Canım bana dr 6 aydan sonra gece emzirmeyi bırak demişti. Onlar da bi yetişkinler gibi sabaha kadar son yeşdiğiyle durabilir demişti. İkinci oluncaya kadar gece emmesini bıraktırabilirsin.

Evet haklısın, bebek doğana kadar bunun çözümünü bulmam lazım. Sen nasıl bıraktırdın?

Evet haklısın, bebek doğana kadar bunun çözümünü bulmam lazım. Sen nasıl bıraktırdın?
Ben6. Aydan sonra ek gıdayla yatmadan azıcık muhallebi yapıyordum ya da gece manası. Emerek uyuyordu beşiğe koyduğumda gece ağlasa da vermiyordum.15 dk ağlayıp uyuyordu bir kaç güne hiç uyanmadı da. Ama yatarken tok olduğundan emin olman lazım.

Ay ağlarsa dayanırım inşallah :) bende bu yöntemi deneyeyim, oda uykusunu tam almış olur. Çok teşekkür ederim canım, takıldığım yerde destek isterim senden :)

Benimki kendi birakti istemiyodu emmek. Sagarak veriyodum artik tamamen. Kan gelince memeden bende biraktim artik. Ezelden sikintiliydi zaten meme indi karnima kadar, tasan sutler, 9 mastit. Cekmedigim dertle cile kalmadi sutten.

Bir doktor eşi olarak söylediklerini çok iyi anlıyorum..

Bu hesaba göre erkek çıkıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…