2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar... bugün pazar değil mi? 10 11 e kadar uyumamız gerekliydi sanki
Oyleydide esimin bayram oncesi son cumartesi-pazari bu gun.
O yuzden guzelllll bi kahvalti hazirlayim dedim poaca falan yapicam mayalanmasini bekliyorum bide cocuklara bayramlik alicaz bayramdan hemen sonra tatil var tatil alisverisi falan bugun erken kalktim

Çok işin var desene... allah kolaylık versin. Ben kahvaltı hazırlamayalı epey olmuş. Benim için de ye o sıcak poğaçadan..

Çok işin var desene... allah kolaylık versin. Ben kahvaltı hazırlamayalı epey olmuş. Benim için de ye o sıcak poğaçadan..
Ben yiyemiyorum canim cocuklarla esim icin yapiyorum.Ha yapacak mecalim bile yok ama yapmak istiyorum mutfaga girince bulantidan ölüyorum.
Dun annemlere gittim annemi babami gorunce herseyi unuttum orda bi yemisim bi yemisim Allahimmmm
Allah onlari basimizdan eksik etmesin bana nasil moral oldular.O yiyecekler evdede var ama bulantidan yiyemiyorum.onlarin gulen yuzle bakislari bana herseyi unutturdu

Gunaydin kizlar masallah sayfalar baya ilerlemis cok okuyamadim. Evet benim icin yarin buyuk gun..kalp atisi icin gidicem...bugunu hayirlisiyla atlaturiz insallah bakalim....
Hayirli haberlerle gel ins
Bugun sana gecip gitmez artik.Cikabilirsen az disarda vakit gecir alisveris falan kafan dagilir vakit gecer

Günaydınnn kızlarr
Günlerdir girmemiştim, malum 2 yaşında oğlum var fırsat kalmıyor
İnaşallah hepiniz ve bebişleriniz iyidir
Benim de bulantıları başladı. Ama oyle şiddetli değil, aç olunca sağdece.
Yemek düzenim eskiye göre daha az yiyorum sanki ama nedense tartı +2 kg fazla gösteriyorr şaşkınlardayım
Oğluma hamileyken 22 kg almıştım
Bu sefer okadar almamam lazım
Gerçi daha doğumda 10 kg gütmişti, tam eski kiloma döndüm 2 numara geldi

Çok sancın oldu mu suni sancı falan ben ilkinde 2 saat sancı çeltim 2. De inşallah kolay olur. Ya sezeryan mı yapsam acaba diyorum
2 saat kendi sancın mı :) ben suni sancı ile doğurdum öğlen verdiler akşam doğurdum. Sancı çok zor. Açılmam yavaş olmuştu. Kaç saat sancı çektim. Bence normal doğum olursa şartlar el verirse kesinlikle sezaryen olma. Çocuğunun normal doğum hakkını elinden alma. Normal Doğum ile doğan çocuklar daha dirençli oluyor hastalıklara karşı. Sezaryen bildiğin ameliyat

Bugün göğüslerimin acısı uyandırdı o nasıl bir acı oluyor özellikle sabahları taşımakta zorlanır oldum ))

Arkadaş a katılıyorum
Sezeryan düşüncesini aklınızdan çıkarın kızlar
Ben mecburi sezeryan olmuştum oğlum dönmediği için ama hiiç tavsiye etmiyorum, amelyat agırı iyileşme süreci vs vs hepsi çok sancılı
Bu arada çok şükür oğlumu 22 ay emzirdigim için oyle aman aman hastalanmadı hiç
Bence pek alakası yok

Allah razı olsun :) Ama arada vesveseler geliyor hep Doğum, doğum sonrası nasıl olacak nasıl yapıcam falan diye inşllh her şey çok güzel birer anı olarak kalır hatıralarımda
Zor bi Doğum yaptım suni sancı ile. Bence en zoru hamilelik ben aşırı bulantı yaşamıştım ilkinde. Şimdi de bulantılarım var ama en azından serumluk hastanelik değilim. bebek doğduktan sonra zaten bakıyorsun bir yaşına gelmiş.

O kadar sancının üzerine kalkıp süslenemezdim valla. Doğum olduktan sonra sancım bitti kusmalarım bulantılarım bitti. Kim neylesin süsü

Evet canım 2 saat kendi sancımla açılmam oldu. Her bünye bir değil tabii ki ama ben çok spor yapmıştım. Hatta son haftalarda epey horon oynamışlığım bacak açma germe çalışmışlığım var.

Senin aynı gün doğurabiliriz:) ama bence tartı yanlış 2 kilo ne ya daha bismillah.. ben günde 20 kez tartılıyorum resmen.

Gözlemlerime göre sezaryen ile doğan çocuklar üst solunum yolları hastalıklarına daha çabuk yakalanıyor. Yoksa benim kız hem el ayak hastalığı oldu hem 6.hastalık. Hasta oluyorlar ama daha dirençli oluyorlar. Ee tabi anne sütü zaten şifa :)) ben normal doğmuşum ama anne sütü sadece üç ay almışım. O kadar çok hasta olurdumki. Anne sütü ve normal doğumda anneden geçenler bebeği koruyor :))

İlk Doğuma eşi giren var mı? Ben ikinciye girsin istiyorum ne çektiğimi anlasın ona göre çok kolay da hemen doğuruveriyonız diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…