2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar kızlar. 2 gündur mide bulanti ve cıkarmalarım geri geldi. Ustüne birde migrenim tuttu. Dun kemalpaşa muhabbeti yapılmış. Ben anca okuyabildim. Bende kemalpaşa organizede çalışiyorum 12 yıldır. Is yerinde cok kemalpaşada oturan arkadaşim var. Ben karşıyakada oturuyorum.

Kızlar okuyamadım hiç. Çocuklar idare ediyor. Ciğerleri az gelişmiş haftasına göre toparlamaya çalışıyorlar. Bende daha iyiyim. Süt bugün biraz daha iyi geliyor.
Canım dualarımız seninle ve bebeklerinle. Sen taburcu oldun mu? Herşey güzel olacak

Kızlar ya bir şey soracağım. Benim makat tarafıma inanılmaz baskı oluyor. Hani doğumda en son anlarda olur ya öyle bir baskı. Yaşayan var mı?

Kızlar okuyamadım hiç. Çocuklar idare ediyor. Ciğerleri az gelişmiş haftasına göre toparlamaya çalışıyorlar. Bende daha iyiyim. Süt bugün biraz daha iyi geliyor.

İnşallah toparlarlar kısa zamanda canım aklımız sende haberin olsun arada fırsat buldukça bizi de haberdar et

becidina cok sukur en azindan kotu bsy duymadik canim merak ediyoduk kac gundur seni bebekleri.. insallah en kisa zamanda toparlarlar onlar guclu bebekler insallah cabucak iyilesckler

Amin canım amşn. Ben 32. Haftada ayrılırsam Doğumdan sonra 1.5 ay rapor almam gerekli. Rapor almamak için okula gidebildim kadar kar diye bakıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam sende ücretsiz izin kullanacaktın değil mi? Bende dayanabildiğim kadar dayanacağım

Canim sonunda haber alabildik senden. Yarin kizimi hacettepeye muayeneye goturcem. Bir ihtiyacin istegin varsa getirebilirim. Soylemen yeterli canim.

Canım inşallah daha da iyi olacaklar. Sütün de zamanla artar canım. Görebildin mi peki yavrularını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…